Cele mai frumoase inele de logodna ale celebritatilor

Cele mai frumoase inele de logodna ale celebritatilor

Cele mai frumoase inele de logodna ale celebritatilor

  • Ce alta dovada mai stralucitoare a dragostei poate exista in lumea simbolurilor iubirii daca nu ravnitul inel cu diamante veritabile? Pentru „muritoarele de rand” el ramane, de cele mai multe ori, un vis. Pentru superevele din lumea celebritatilor, fie ca este vorba de sofisticatul univers nobiliar, despre excentrica lume a starurilor artistice sau, pur si simplu a celor pentru care banii exista doar ca sa satisfaca orice capriciu, inelul de logodna este si o chestiune de imagine...

Pentru superevele din lumea celebritatilor, fie ca este vorba de sofisticatul univers nobiliar, despre excentrica lume a starurilor artistice sau, pur si simplu a celor pentru care banii exista doar ca sa satisfaca orice capriciu, inelul de logodna este si o chestiune de imagine...

Istoria inelelor de logodna cu diamante este destul de lunga. Se pare ca primul diamant daruit ca simbol al iubirii a fost cel pe care Maximilian I de Austria l-a oferit logodnicei sale, Maria de Burgundia, in 1477. De-a lungul secolelor, inelele de logodna cu diamant au devenit un adevarat simbol al iubirii eterne, desi, nu de putine ori, unui inel foarte pretios i-au urmat povesti scandaloase sau divorturi furtunoase.

Cu toate acestea, mitul lor este inca actual, daca ne gandim la senzia pe care o fac inca micile obiecte pretioase atunci cand sunt purtate de femei celebre care au creat adevarate tendinte in domeniu.
Regina Elizabeta a II-a a primit de la printul Phillip un inel de logodna facut din diamante luate din coroana mamei sale. Grace Kelly a primit de la printul Rainer un inel de logodna cu un smarald de 12 carate. Si lista poate continua...

Inelul de logodna al printesei Grace Kelly - de Monaco


Inelul de logodna al Printesei Diana a fost unul dintre cele mai mediatizate obiecte ale familiei regale, in jurul sau creandu-se numeroase zvonuri. Inelul era din aur de 18 carate, ornat cu un safir oval inconjurat de 14 diamante. Se spune ca initial, printul Charles nu i-ar fi oferit Dianei un inel de logodna pentru ca a rugat-o sa se gandeasca bine la implicatiile pe care urma sa le aiba cererea sa in casatorie si intrarea ei in familia regala. Totusi, inelul a stimulat-o pe Diana in hotararea ei. Gurile rele au spus ca Diana a ales acest inel dintre mai multe modele create de Garrads in 1980 datorita marimii sale considerabile, insa printesa insasi a marturisit ca, de fapt, inelul a fost ales de regina si de printul Charles.

  
Inelul de logodna al Dianei

Camillei Parker Bowls, Printul Charles i-a oferit un inel de logodna cu smaralde creat in stil Art deco.

 
Inelul de logodna al Camilei
 


Diamantul Taylor-Burton
Inelul cu smarald pe care l-a primit Elizabeth Taylor de la al treilea sot, Michael Todd, a ramas in istoria celebritatilor, insa popularitatea lui a fost intrecuta de alte piese din „colectia” actritei. Smaraldul de aproape 30 de carate face parte din bijuteriile de exceptie pe care actrita le-a detinut in timp, printre care si celebrul diamant Taylor-Burton, de 69,42 de carate, evaluat la peste 5 milioane de dolari, pe care i l-a cumparat Richard Burton.

Inelul pe care Priscilla Presley l-a primit de la Elvis a devenit celebru mai ales datorita povestii lor de iubire materializate intr-una dintre cele mai mediatizate nunti din secolul al XX-lea.


Inelul de logodna al Priscillei Presley

Catherine Zeta – Jones a primit de la Michael Douglas, ca semn al iubirii eterne, un inel de platina antic, cu un diamante de 10 carate inconjurat de alte 28 de diamante, estimate la peste 2 milioane de dolari.

  
Inelul de logodna al Catherinei Zeta Jones

Paris Hilton a primit nu unul, ci doua inele de logodna de la milionarul Paris Latsis – unul cu diamant galben, de 24 de carate, valorand aproape 5 milioane de dolari, iar celalalt cu diamante alb de 15 carate, valorand peste 2 milioane de dolari. Recent, Paris a primit un alt inel de logodna care contine initialele actualului sau iubit, Benji Madden.

 
2 inele de logodna pentru Paris Hilton 

Christina Aguilera a primit de la Jordan Bartman un inel cu diamante de 20 de carate, pe care l-a afisat ori de cate ori a avut ocazia. Inelul a fost creat special, de catre bijutierul Stephen Webster.

 
Inelul de logodna al Cristinei Aguilerra

Inelul primit de Jennifer Lopez de la Ben Affleck a devenit celebru datorita diamantului roz de 6 carate, montat in platina, valorand aproximativ 1,2 milioane de dolari in 2002.


Inelul de logodna al lui Jennifer de la Ben

Inelul pe care Brad Pitt I l-a oferit lui Jennifer Aniston a fost conceput de el insusi, impreuna cu designerul Silvia Damiani. Pietrele sunt de marimi inegale si sunt aranjate in forma de spirata, simbolizand iubirea eterna. Pana la urma - nu a simbolizat asta.


Inelul de logodna al lui Jennifer Aniston de la Brad Pitt

Katie Holmes a primit un inel de logodna cu diamant cubic - chiar in fata varful Turnului Eiffel, Paris. Este un diamant de 12×10 milimetri.


Inelul de logodna de la Tom Cruise

Anna Kournikova are un inel de logodna decorat cu o piatra de roz de 11 carate, inconjurata de alte doua, de aceeasi nuanta. Inelul este estimat la 2,5 milioane de dolari si a fost cumparat din Australia.


Inelul de logodna al Anei de la Iglesias
 
Istoria inelelor de logodna cu diamante a devenit, in timp, din ce in ce mai elaborata – o adevarata industrie de lux la care nu foarte multa lume are acces, dar care, in ciuda sumelor exorbitante pe care le vehiculeaza, nu garanteaza in mod cert un lucru de nepretuit, pe care diamantele nu il pot cumpara – eternitatea iubirii.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII