DENT ESTET 4 Kids in Timisoara

DENT ESTET 4 Kids in Timisoara

DENT ESTET 4 Kids in Timisoara

DENT ESTET 4 KIDS, prima clinica stomatologica dedicata exclusiv copiilor din Romania si Estul Europei, inaugureaza anul acesta un sediu in Timisoara. Dupa 5 ani in care copiii din intreaga tara au fost tratati in Bucuresti, DENT ESTET 4 KIDS raspunde cererii unui numar foarte mare de parinti din vestul tarii, deschizand prima clinica de medicina dentara din aceasta zona dedicata in exclusivitate copiilor.

Ce aduce nou DENT ESTET 4 Kids in Timisoara
Evenimente ale parintilor de la Desprecopii la Dentestet4kids

DENT ESTET 4 KIDS
, prima clinica stomatologica dedicata exclusiv copiilor din Romania si Estul Europei, inaugureaza anul acesta un sediu in Timisoara. Dupa 5 ani in care copiii din intreaga tara au fost tratati in Bucuresti, DENT ESTET 4 KIDS raspunde cererii unui numar foarte mare de parinti din vestul tarii, deschizand prima clinica de medicina dentara din aceasta zona dedicata in exclusivitate copiilor. Citeste despre evenimentul special destinat parintilor din Timisoara, aici:

Ce aduce nou DENT ESTET 4 Kids in Timisoara?

Tratamentele dentare adaptate copiilor sunt realizate de specialisti in stomatologe pediatrica pregatiti in SUA si Europa. In plus, intreaga echipa a clinicii este specializata in comunicarea cu copiii si in tehnici de tratament menite sa vina in sprijinul pacientilor anxiosi.

Situata in zona centrala a Timisoarei, pe strada Independentei nr. 15 (In apropierea Pietei Balcescu), clinica DENT ESTET 4 Kids le ofera parintilor si copiilor, deopotriva, multe motive de a veni in vizita la Zana Maseluta:

• Un spatiu dedicat copiilor

Atmosfera de poveste se regaseste in toate cabinetele, acestea fiind personalizate pentru fiecare segment de varsta.

• Funny Gas si Sleepy 4 Kids

Inhalosedarea si anestezia generala reprezinta adesea singurele solutii prin care pot fi tratati copiii cu un grad crescut de anxietate. Astfel, in cadrul DENT ESTET 4 KIDS din Timisoara exista un departament ATI condus de o echipa de medici specializati in tehnici de sedare medie si profunda.

• Happy Visit

Aceasta este o vizita Gratuita menita sa il ajute pe copil sa se acomodeze cu medicul dentist, cu intregul ambient, dar si cu personalul clinicii si sa invete tehnicile corecte de periaj. Cu cat va intelege si va accepta mai usor vizita in cabinetul stomatologic, cu atat va fi mai usor sa colaboreze cu medicul in timpul tratamentului dentar.

• Consiliere psihologica pentru parinti si copii

Exista cazuri in care copiii refuza vizita la medicul dentist din cauza traumelor anterioare, sau a povestilor spuse de cei din jurul lor. De aceea, este important ca psihologul sa urmareasca pacientul si sa indice care este cea mai buna abordare pentru acomodarea copilului cu medical.

Peste 10.000 de copii recomanda cu incredere DENT ESTET 4 KIDS. Iar noi stim ca sinceritatea lor nu poate fi egalata!

„Dupa multe incercari de a-mi duce copilul la stomatolog, am ajuns la clinica DENT ESTET 4 Kids unde am gasit o echipa profesionista așa cum nu am mai cunoscut pana acum. Nu am crezut ca inca de la prima sedinta copilul meu va dori sa ramana pe scaun la stomatolog, dar datorita ambientului si personalului copilul meu s-a intors de fiecare data cu mare placere, ba mai mult dupa fiecare sedinta noi ramanem in clinica cel putin 30 min sa se joace. Consider ca este o clinica extraordinara.” - Mihaela Pantilimon.

Evenimente ale parintilor de la Desprecopii la Dentestet4kids - cititi:

O intalnire Desprecopii la clinica Dent Estet 4 Kids
Intalnirea cu Zana Maselutza
Happy Visit la DE4kids
Intalnire cu Zana Maseluta la Iasi

Va recomandam sa mai cititi si urmaoarele:
Incurajeaza-ti copilul sa practice sportul in siguranta!

Incurajeaza-ti copilul sa practice sportul in siguranta!

Imagineaza-ti cum ar fi daca ti-ai pierde brusc unul sau doi dintre dintii din fata. Sa zambesti, sa vorbesti, sa mananci - totul ar fi brusc afectat. Multi copii practica sport fara sa poarte…

DENT ESTET deschide prima clinica din Europa dedicata exclusiv adolescentilor

DENT ESTET deschide prima clinica din Europa dedicata exclusiv adolescentilor

DENT ESTET, lider pe piata de servicii stomatologice din Romania, deschide DENT ESTET 4 Teens

10 mituri despre dintii copiilor

10 mituri despre dintii copiilor

Plecand de la premisa ca dintii de lapte ai copiilor vor fi inlocuiti cu cei definitivi, multi parinti nu considera ingrijirea dintilor temporari ai copiilor o prioritate. Medicii DENT ESTET 4 …

 Forumuri specializate

Cabinet stomatologic pentru copii



autor: desprecopii - Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2013

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII