Cum contribuie o asigurare de sanatate la fericirea unui parinte?

Cum contribuie o asigurare de sanatate la fericirea unui parinte?

Cum contribuie o asigurare de sanatate la fericirea unui parinte?

  • Un parinte fericit este un parinte care se bucura in fiecare zi de copilul lui fara ca aceasta bucurie sa-i fie umbrita de evenimente neprevazute. Totusi, acestea exista si de cele mai multe ori nu pot fi anticipate. Pentru a le face fata si pentru a fi stapan pe situatie, un parinte trebuie sa fie mereu pregatit pentru momentele dificile care pot aparea in viata copilului sau.

Cum contribuie o asigurare de sanatate la fericirea unui parinte?

Un parinte fericit este un parinte care se bucura in fiecare zi de copilul lui fara ca aceasta bucurie sa-i fie umbrita de evenimente neprevazute. Totusi, acestea exista si de cele mai multe ori nu pot fi anticipate. Pentru a le face fata si pentru a fi stapan pe situatie, un parinte trebuie sa fie mereu pregatit pentru momentele dificile care pot aparea in viata copilului sau. 

Noua asigurare de sanatate Dr. KID este solutia potrivita pentru protectia copiilor impotriva situatiilor neprevazute de zi cu zi.

Dr. KID este prima asigurare de sanatate din Romania dedicata special copiilor, care le ofera celor mici protectie 24 de ore din 24, in cazul diagnosticarii cu o boala grava, in eventualitatea unui accident, dar si alte beneficii importante pentru sanatatea acestora.

Pentru ca, a fi stapan pe situatie inseamna sa fii pregatit financiar, Dr. KID garanteaza primirea sumei asigurate stabilite in cazul in care copilul este diagnosticat cu o afectiune grava, dar si a beneficiilor alese in caz de fracturi, arsuri, spitalizare si interventii chirurgicale sau invaliditate permanenta.

In plus, Dr. KID protejeaza financiar copilul cu o anuitate educationala pe 5 ani in cazul decesului din accident al parintelui. De asemenea, parintele primeste o indemnizatie in cazul aparitiei invaliditatii sale totale si permanente din cauza unui accident.

Mai mult, pentru ca statisticile arata ca 80% din accidentele in care sunt implicati copiii se produc in casa, iar in vacanta copiii sunt mai expusi riscurilor, Dr. KID dubleaza beneficiile in cazul in care copilul intampina astfel de situatii dificile in perioada vacantei de vara: fracturi, arsuri si invaliditate permanenta.

Asigurarea Dr. KID poate fi incheiata fara sa fie necesara o evaluare medicală a copilului sau parintelui, fiind disponibila in 4 pachete de beneficii: Relaxat, Grijuliu, Perfectionist si In control, in functie de nivelul de protectie ales de parinti.

Pentru ca bucuria pe care ti-o ofera copilul tau sa nu fie umbrita de grijile privind evenimentele neprevazute care pot aparea in viata lui, alege Dr. KID de la Metropolitan Life.

Click aici daca doresti sa afli mai multe despre Dr. KID

autor: https://www.metropolitanlife.ro/  - Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2014  

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII