31 de CIUDĂȚENII de SARCINĂ - pentru că sarcina este o un timp atât de special

31 de CIUDATENII de SARCINA - pentru ca sarcina este o un timp atat de special

31 de CIUDĂȚENII de SARCINĂ - pentru că sarcina este o un timp atât de special

Sarcina este, fără îndoială, o perioadă plină de provocări pentru trupul unei femei, iar unele dintre acestea pot fi cu adevărat surprinzătoare. Impulsionate de hormoni și transformările fizice și emoționale pe care le trăiesc, femeile însărcinate pot experimenta cele mai ciudate pofte sau senzații. Cu toate acestea, este important de subliniat că tot ceea ce se întâmplă în timpul sarcinii este ABSOLUT NORMAL.

Femeile care poartă în pântece o nouă viață sunt cu adevărat super-femei, deoarece depun eforturi extraordinare pentru a asigura dezvoltarea sănătoasă a copilului lor. Este o perioadă de transformare, de conexiune profundă și de maturizare, în care o femeie crește nu doar o viață, ci și o familie și o lume mai bogată de iubire și bucurie. 💯

31 de CIUDATENII de SARCINA - pentru ca sarcina este o un timp atat de special

Ciudatenii de sarcina

1. "Nu am simțit în viața mea nevoia extrem de puternică de a mă întinde dimineața. Însă nici nu mă apuc bine să o fac că apar carceii și mă opresc. Extrem de frustrant." - Oana R.

2. "Visele atât de profunde și reale..." - Roberta M.

3.Burta pătrată în ultimele săptămâni 🤣🤣🤣

4. "Insomnii crunte in ultimul trimestru! Ma gandeam la cei care dorm si credeam ca am luat o razna pt ca eu stateam treaza.. Ziua nu mi era somn... Chiar eram speriata ca nu e normal sa stau treaza atat de mult... Ultimile 3 luni eu nu am dormit

5. "Mâncam noaptea la 3 și 5 , ma trezeam din somn cu o foame de parca nu mâncasem de o luna 😂

6. "Nu mă așteptam să am nasul înfundat tot timpul. M-am luat după mitul 'morning sickness', e de fapt 24/24…" - Ioana D.

7. "Nu mă așteptam să sforăi ca o balenă 🤣🤣" - Alexandra S.

8. "Alexandra S. eu m-am și trezit o dată de sforăitul meu de tractor stricat 🤣🤣🤣" - Ana-Maria C.

9. "Ana-Maria C. +1 🤭🙈🫣" - Laura P.

10. "Alexandra S. +1 😂😂😂😂😂" - Madalina G.

11. "Am plâns când nu am mai găsit o lipie în casă și soțului meu i-a fost frică să recunoască că el a mancat-o pe ultima 🤣🤣🤣

ciudatenii de sarcina

12. "Fir de par ciudat de lung pe burta 😳

13. "Nu mă așteptam să dorm atât de mult 😵‍💫😂. Sunt însărcinată în 6 luni și 1 săptămână și dorm până la 12 ore 🤦‍♀️😂" - Larisa A.-M.

14. "Nu mi-a spus nimeni că în ultimele săptămâni mi se va schimba vocea." - Claudia S.

15. "Oboseala și faptul că de la o persoană extrovertită am devenit foarte introvertită și selectivă social. 🙈😁" - Umbrărescu F.

16. "Gelozie extrem de mare😂🙃

17. "Schimbarea gusturilor radical (înainte detestam apa minerala, acum sunt disperata sa o beau)

18. "În ultimul trimestru aveam insomnii... noaptea ieșeam în curte, lastăream via, smulgeam iarba, spălam toată noaptea haine... 😅" - Mirella S.

19. Mie mi s-a deschis culoarea ochilor după naștere în mod semnificativ

20. "Nu suportam mirosul de sticlă curată 😂🙈" - Roxana M.

21. "Să-mi fie poftă de pământ, cretă și var..." - Stăuceanu A. F.

22. "Mâncat + înghețată 🤣🤣🤣" - Alexandra B.

23. "Primul trimestru am mâncat doar gogonele, iar la final voiam doar roșii 😂😂😂😂, deci tomate în toate stadiile" - Ana S.

24. "Am mâncat struguri cu varză murată și simțeam că e cel mai bun lucru din viața mea..." - Petrache C. V. A.

25. "Am mâncat toată zmeura pe care o aducea magazinul de lângă casă. Certam vânzătorul că aduce prea puțin 😆" - Andreea A. U.

26. "Râdeam până mă înecam, iar apoi mă lua plânsul, iar după plâns, somn 🙈" - Iuliana A. Cercel

ciudatenii de sarcina 2

27. Toată viata mea nu mi-a plăcut mirosul de bitum/asfalt proaspăt turnat. În sarcina era cel mai frumos miros din viata mea 😂

28. A zis cineva mucegai? Pamant ud? Asfalt ud? Hmmmm .. ce bine mai miross 😂

29. În sarcină aş fi stat cu nasul în pompa de benzină. Iubeam mirosul😂. Aş fi alimentat maşina zilnic

30. Nu ma asteptam sa pot manca chiar 1kg de clementine in 10 minute 😂😂😂 - Anna X

31. Nu ma asteptam sa vomit doar rostind cuvantul castraveti sau vazand ciocolata la tv 😅 desi ambele imi plac de fel  - Diana

 Suport si grupuri de burtici

Sfatul nostru este sa comunicati cu colegele de generatie. La Desprecopii avem sute de generatii de burtici care au legat o prietenie speciala. In sectiunea Odiseea Sarcinii, veti gasi listele de gravidute - care vor naste in aceeasi luna. Nimic nu poate fi mai reconfortant decit sa pastrati legatura cu femei care trec exact prin aceleasi stari si emotii.

→ Cauta si pe Facebook Desprecopii - Desprecopii are un grup pentru fiecare luna - cauta Mamici de luna anul (de exemplu - Mamici de mai 2024)

Jurnal de sarcina si Geanta Bebelusului

Scrieti despre ce ati simtit si trait in acea zi pe JURNAL DE SARCINA. In afara ca este un mod minunat de a va aranja si ordona gandurile, ele vor ramane inregistrate pentru mai tarziu. Va fi reconfortant sa le cititi la implinerea unui anisor de viata a puiului dvs, sau chiar cand va sarbatori majoratul.

Citeste cum poti primi si tu Geanta Bebelusului: Geanta Bebelusului, un cadou pentru proaspetele mamici de la Desprecopii

autor: Milena Sadova - redactor Desprecopii.com - toate drepturile rezervate - © 2024 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII