CONCURS - Castiga premii pentru o familie sanatoasa

CONCURS - Castiga premii pentru o familie sanatoasa

CONCURS - Castiga premii pentru o familie sanatoasa

 • Castiga cu Aboca, nr 1 in farmaciile din Italia unul dintre cele 3 premii constand intr-un MeliLax Pediatric.

Castiga cu Aboca, nr 1 in farmaciile din Italia unul dintre cele 3 premii constand intr-un MeliLax Pediatric

Constipatia este o tulburare foarte frecventa, care afecteaza in egala masura adultii si copiii si poate avea consecinte importante asupra starii generale de sanatate si asupra calitatii vietii. De aceea, trebuie analizata cu o atentie deosebita, pentru a evita erorile de tratament.

Cum particip la concurs?

1. Trebuie sa ai un cont Desprecopii.com. Daca nu ai, il poti creea in cateva secunde apasand aici

2. Raspunde la intrebarea "Incepand cu ce varsta poate fi administrat MeliLax Pediatric?" la topicul de concurs de aici   - Raspunsul il poti afla aici

Ce pot castiga?

Participand la concurs, aveti sansa sa castigati unul din cele 3 premii constand intr-un MeliLax Pediatric  

MeliLax Pediatric

Cum se aleg castigatorii?

Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti.

Care este perioada de desfasurare a concursului?

Concursul incepe la data de 17 Martie 2014 si inscrierile se opresc la data de 31 Martie 2014. Castigatorii vor fi anuntati la topicul de concurs pe 2 Aprilie 2014.

Pentru inceput este foarte important sa fie facuta diferenta intre diverse tipuri de constipatie. Astfel, se pot identifica 2 tipuri distincte: constipatia cauzata de un tranzit intestinal lent si constipatia determinata de tulburarile de evacuare. Fiecare dintre aceste afectiuni trebuie abordata in mod diferit, administrand produse specifice.

Pentru a raspunde unei necesitati fundamentale a organismului, ABOCA a dezvoltat MeliLax, o microclisma inovatoare pe baza de miere, care favorizeaza actiunea de evacuare, avand in acelasi timp o importanta actiune protectoare si calmanta asupra mucoasei rectale. Formula 100% naturala pe baza de Promelaxin®, un complex de Miere si polizaharide din Aloe si Nalba, este deosebit de eficienta in combaterea disconfortului, iritatiei si a inflamatiei prezente in caz de constipatie.

Formula echilibrata a MeliLax permite tratarea constipatiei chiar si in prezenta unor conditii deosebite, precum: fisuri anale si hemoroizi, hipersensibilitate viscerala (ex. colon iritabil), in cazul femeilor insarcinate sau care alapteaza.

De asemenea, Aboca a realizat MeliLax Pediatric, o microclisma ce permite tratarea constipatiei in conditii de siguranta chiar si in cazul sugarilor si al copiilor, al caror organism necesita un tratament mai delicat.

Produsele MeliLax pentru adulti (10g) si pentru sugari si copii (5g) sunt disponibile in farmacii.

REGULAMENT OFICIAL 

1.ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

1.a. Organizatorul concursului este Desprecopii.com. Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al concursului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial"). 1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si este facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare imediat, dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe aceasta pagina.

2. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice care viziteaza site-ul www.desprecopii.com - care se inregistreaza pe forumul Desprecopii.com. Daca nu sunteti inca membru, va puteti inregistra aici.

3. PERIOADA DE DESFASURARE

Concursul se va desfasura incepand cu data de 17 Martie 2014 si inscrierile se opresc la data de 31 Martie 2014.  Castigatorii vor fi anuntati la topicul de concurs pe 2 aprilie 2014 .

4. MECANISMUL CONCURSULUI

Pentru a intra in concurs, fiecare participant va trebui sa raspunda la urmatoarea intrebare la topicul de concurs de aici. - Incepand cu ce varsta poate fi administrat MeliLax Pediatric?  - Raspunsul il poti afla aici

5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

Premiile se vor acorda prin tragere la sorti.

6. EXPEDIEREA PREMIILOR

Predarea premiilor se face in maxim 20 de zile lucratoare de la data anuntarii ultimului premiu pe site.

7. ANUNTAREA CASTIGATORILOR

Castigatorii desemnati vor primi confirmarea prin e-mail, la adresa de e-mail cu care sunt inregistrati ca membru in comunitate sau prin mesaj privat. Premiile nu vor fi inlocuite cu numerar sau cu alte premii.

8. INFORMAREA PARTICIPANTILOR

Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

9. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

10. DISPOZITII FINALE

Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul www.desprecopii.com, la pagina de concurs. Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.

11. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

12. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente. 

Succes!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

15 comentarii din totalul de 25:

 1. Surugiu Alina
  Surugiu Alinatrimis la 28/5/2014

  MeliLax Pedriatic se poate administra copiilor inca din primele zile de viata, 0-1 ani

  Raspunde la acest comentariu
 2. Aigean
  Aigeantrimis la 2/5/2014

  melilax este foarte bun si eficient atat mamelor cat si copiilor inka din prima zi de viata!

  Raspunde la acest comentariu
 3. Aigean
  Aigeantrimis la 2/5/2014

  Melilax se poate da copiilor tocmai din primele lor luni de viata0-1

  Raspunde la acest comentariu
 4. mihaelanicoletihan
  mihaelanicoletihantrimis la 9/4/2014

  Melilax este foarte bun copiilor cat si mamelor care sunt constipate are efect rapid si face bine

  Raspunde la acest comentariu
 5. Iancau raluca
  Iancau ralucatrimis la 2/4/2014

  Chiar din prima zi de viata.

  Raspunde la acest comentariu
 6. Doina Ana Butman
  Doina Ana Butmantrimis la 2/4/2014

  MeliLax Pediatric se poate administra copiilor, inca, din primele luni de viata ale sugarilor - 0-1 an.

  Raspunde la acest comentariu
 7. nastasiu geanina
  nastasiu geaninatrimis la 27/3/2014

  Sugari între 0-1 an: Jumatate de microclisma de 5 g, la nevoie.Copii între 1-3 ani: 1 microclisma de 5 g, la nevoie.Copii între 3-12 ani: 1 microclisma de 5 g, la nevoie. In caz de constipatie perseverenta, se aplica 2 doze simultan.Adulti si copii peste 12 ani: 1 microclisma de 10 g, la nevoie. In caz de constipatie perseverenta, se aplica 2 doze simultan.

  Raspunde la acest comentariu
 8. scinteie iuliana
  scinteie iulianatrimis la 27/3/2014

  Sugari între 0-1 an: Jumatate de microclisma de 5 g, la nevoie.Copii între 1-3 ani: 1 microclisma de 5 g, la nevoie.Copii între 3-12 ani: 1 microclisma de 5 g, la nevoie. In caz de constipatie perseverenta, se aplica 2 doze simultan.Adulti si copii peste 12 ani: 1 microclisma de 10 g, la nevoie. In caz de constipatie perseverenta, se aplica 2 doze simultan.

  Raspunde la acest comentariu
 9. Giuseppina Stan
  Giuseppina Stantrimis la 27/3/2014

  de la 0 ani

  Raspunde la acest comentariu
 10. Mihaela G
  Mihaela Gtrimis la 27/3/2014

  Melilax pediatric se poate adminsitra copiilor inca de cand sunt sugari de 0-1 an, apoi pe toata perioada copilariei.

  Raspunde la acest comentariu
 11. Horeanu Nicoleta
  Horeanu Nicoletatrimis la 27/3/2014

  MeliLax pediatric poate fi administrat chiar din prima zi de viata a sugarului (0-1 an: jumatate de microclisma de 5 g, la nevoie)

  Raspunde la acest comentariu
 12. pricope andrei
  pricope andreitrimis la 27/3/2014

  De la nastere.....

  Raspunde la acest comentariu
 13. bondy
  bondytrimis la 27/3/2014

  Incepand cu 0-1 an.

  Raspunde la acest comentariu
 14. albus ramona
  albus ramonatrimis la 27/3/2014

  Se poate administra de la nastere.

  Raspunde la acest comentariu
 15. Dumitru Marcela-Mihaela
  Dumitru Marcela-Mihaelatrimis la 27/3/2014

  Melilax se poate administra de la nastere.

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII