KidCONT de la Banca Transilvania, contul care creşte odată cu copiii

KidCONT de la Banca Transilvania, contul care creşte odată cu copiii

KidCONT de la Banca Transilvania, contul care creşte odată cu copiii

 • Unii spun că e o modă, noi spunem că devine din ce în ce mai mult o necesitate. Este vorba despre deschiderea unui cont bancar pentru juniori, care îţi dă siguranţa necesară pentru viitor. Tocmai pentru că mai târziu poţi folosi banii pentru şcoală, facultate sau pentru ca vacanţele copilului tău să fie cât mai frumoase.

KidCONT de la Banca Transilvania, contul care creşte odată cu copiii


Unii spun că e o modă, noi spunem că devine din ce în ce mai mult o necesitate. Este vorba despre deschiderea unui cont bancar pentru juniori, care îţi dă siguranţa necesară pentru viitor. Tocmai pentru că mai târziu poţi folosi banii pentru şcoală, facultate sau pentru ca vacanţele copilului tău să fie cât mai frumoase.

Primul cont bancar poate fi KidCONT, deschis la Banca Transilvania. Este o modalitate de economisire a părinţilor pentru copii. În plus, este bine să ştii că la creşterea acestuia poate contribui oricine: bunici, mătuşi sau prieteni, doar să le spui de KidCONT.

Trei modalităţi de a depune bani în KidCONT, contul care creşte odată cu copiii

BT a venit recent cu o noutate absolută pe piaţă, spre deosebire de alte oferte bancare: contul poate fi alimentat foarte uşor, chiar şi fără a veni la bancă, doar să ai la îndemână cardul – fie BT, fie emis de alte bănci. După care este necesar să accesezi platforma online https://www.kidcont.ro/, pentru e alimenta contul prin card. Fără costuri. 

Poţi depune bani în cont inclusiv prin BT24 Internet Banking, prin transfer din contul tău în KidCONT. Sau se pot face depuneri în cont printr-o simplă vizită la oricare dintre sediile Băncii Transilvania. Sunt 550 în toată ţara, în mod sigur una dintre agenţii este şi în vecinătatea ta.

Ce trebuie să stii despre KidCONT?

KidCONT este un depozit pe care îl poţi deschide în lei sau în euro, cu acumulare şi cu capitalizare anuală a dobânzii. Este constituit de părinte sau de împuterniciţi, pe numele copilului, pe o perioadă cuprinsă între 1 an şi 18 ani, durata depinzând de vârsta copilului. Dar, aşa cum spuneam, poate contribui oricine pentru ca acesta să crească odată cu copiii: frumos şi repede.

Pentru deschiderea unui KidCONT este necesară o sumă de început, de 500 lei, respectiv de 100 euro, în funcţie de moneda în care este deschis contul. Dobânda este frumuşică, de 4% / an pentru economiile în lei şi de 2,25% / an pentru cele în euro, calculată încă din prima zi.

Ce documente trebuie să ai la tine când deschizi un KidCONT

Pentru a deschide un KidCONT la Banca Transilvania este necesar să ai la tine un număr minim de documente, şi anume:
 • actul de identitate (părinte / împuternicit)
 • certificatul de naştere / actul de identitate al copilului
 • dacă este cazul: decizia de numire a tutorelui/curatorului, emisă de autoritatea tutelară

Intră pe https://www.kidcont.ro/

Dacă intri pe https://www.kidcont.ro/, Zânul BT şi câteva animăluţe îndrăgite de toţi copiii te vor însoţi – atât pe tine, cât şi pe copilul tău – în frumoasa aventură a economisirii.

Siteul acesta este mult mai mult decât locul în care poţi depune bani în contul copilului. De exemplu, te ajută la organizarea evenimentelor pentru juniorul tău pentru că de aici poţi trimite direct invitaţii către cei dragi. In plus, dacă le indici invitaţilor detalii despre cont, tot prin intermediul siteului, cadoul acestora poate fi depuneri în KidCONT. 

autor: 
 https://www.kidcont.ro/ - Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2014

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 2 comentarii

 1. Adi
  Aditrimis la 3/7/2021

  CONTUL PENTRU COPII KIDSCONT SE FACE PE MINIM 12 ANI?ADICA 12 ANI NU POT FACE NICI O RETRAGERE?AM CAUTAT PE BT DAR NU SE DAU PREA MULTE DETALI.

  Raspunde la acest comentariu
  • Pop Nina
   Pop Ninatrimis la 24/1/2022

   Buna,se pot scoate banii ,ca sa nu pierzi vremea la banca transferi banii din contul Kidcont in contul curent şi de acolo in contul tau

 2. catalina alina
  catalina alinatrimis la 4/1/2016

  Buna seara as vrea sa stiu exact la suma de 1600lei de ex: cat este dobânda ?cine ma poate lamurii? Multumesc

  Raspunde la acest comentariu
  • Pop Nina
   Pop Ninatrimis la 24/1/2022

   Pai dobânda ii cam mica,am deschis contul de mai bine de 1 an de zile,ideea ii ca la aproape 9000de lei pe timp de 1 an de zile ,fara sa scot banii ,copilul a primit în jur la 100de lei,dar de acolo iau scazut minus 7lei şi minus cei 10% pe impozit,deci...nu prea se merita

  • Liliana
   Lilianatrimis la 22/2/2021

   Cati lei voi primi dobânda în prima luna la suma iniţiala de 500 lei. ÃŽmi ia comision daca transfer bani din alt cont.

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII