Cele mai importante 10 intrebari despre Dragoste si Sex

Cele mai importante 10 intrebari despre Dragoste si Sex

Cele mai importante 10 intrebari despre Dragoste si Sex

  • Exista cateva intrebari aparent simple la care femeile se chinuie sa le afle raspunsul. Intrebari de genul: De ce nu m-a sunat cand mi-a spus ca va suna? Oare ce crede cu adevarat despre mine? Este aceasta relatie bna pentru mine? Acum, Supereva.ro va invita sa aflam impreuna cele mai comune dileme dintr-o relatie, luandu-le in ordine descrescatoare.

10.  Cum pot face trecrea de la prietenie la o relatie?

Raspuns: Adam Christofer, autor si scriitot de sex pentru Vogue

Seduceti-ne! Nu este dificil. Insa deja aud obiectii: "Cum imi pot da seama daca este cu adevarat interesat de mine?", "Cum ramane cu prietenia?". Daca obisnuiti sa aveti discutii serioase, daca iti face complimente si daca insisita sa iti plateasca consumatia, atunci este interesat. Iar daca vrei cu adevarat o relatie, sa nu te pacalesti cu "Orice ar fi, vom ramane prieteni". Asuma-ti riscul, imbraca-te cu ceva sexy, pana la urma tot barbati suntem.

9.  Cum imi pot da seama daca este un fustangiu?

Raspuns: Grub Smith, colaborator permanent al rubricii de sex al revistei Arena.

Pune-ti urmatoarea intrebare: cand ati facut prima data sex a fost cu adevarat obraznic?
Deoarece baietii draguti nu vor sa duca lucrurile prea departe de la inceput, ceea ce nu ar face un fustangiu.

Al doilea semn: A ramas langa tine dupa ce ati facut sex? Daca ai primit doar 5 minute de imbratisari inainte sa cheme un taxi, e mai bine sa nu iti faci planuri prea mari.

Si ultimul semn: face planuri? Ca de exemplu, "Hai sa mergem la petrecerea amicilor mei vinerea viitoare" sau iti spune ceva romantic dar vag, ca "Ar trebui sa mergem in Maldive intr-o zi"? Daca este asa, atunci se pare ca te considera doar un bun partener de sex, ceea ce poate fi distractiv uneori.

8. Care este cea mai buna metoda de a sfarsi o relatie?

Raspuns: Dan Hipgrave, muzician, transmitator, si fostul sot al lui Gail Porter.

Barbatii nu vor sa primeasca mesaje incurcate din partea ta. Sau esti pro sau esti contra. Insa cum iti dai seama cand s-a terminat cu adevarat? Exista trei semne.

Primul semn: cand iesi cu prietenii iti doresti ca partenerul sa nu te insoteasca. Al doilea semn: nu mai simtiti nevoia de a face sex. Al treilea semn: nu mai comunicati intre voi. Daca aceste semne ti se par cunoscute, atunci vei sti ca relatia voastra este ca si sfarsita. Iar cea mai buna metoda de a da ceasta veste este: fata in fata, fara texte, mesaje sau mai stiu eu ce ghicitori. Cel mai important este sa nu spui "Pur si simplu nu mai merge", explica care sunt motivele pentru care aceasta relatie nu mai poate continua.

7.  Imi iubesc partenerul insa gasesc atragator pe altcineva. Ma aflu in relatia gresita?

Raspuns: Andrew G. Marshall, expert in relatii si autorul "I Love You But I'm Not In Love With You".

Nu. De fapt, 50 % din femeile care au o relatie, au fantezii cu alti barbati. Nu este o crima sa gasim pe altcineva atragator, ba dimpotriva, poti folosi sentimentele pentru aceasta persoana in ati imbunatati propria relatie. Daca acest lucru te sperie, atunci ar trebui sa faceti o mica pauza, iar dupa un scurt timp vei observa ca sentimentele vor reinvia.

6  Cum vorbesc cu barbatii?

Raspuns: Neil Strauss, autorul "The Game: Penetrating The Secret Society Of Pickup Artists".

Cand te apropii de un barbat trebuie sa stii cum sa ii atragi atentia, dar in acelasi timp sa nu pari prea disponibila. Fa-l sa iti aprecieze felul de a gandi, cere-i un sfat. Iar dupa 5 minute de conversatie, spune-i ca ar trebui sa te reintorci la grupul tau de prieteni. In acest fel va intelege ca mai are putin de lucrat in a te tine langa el.

5  De ce nu a sunat and mi-a spus ca va suna?

Raspuns: Dylan Jones, editor la GQ si autorul "Mr. Jones' Rules For The Modern Man".

Daca nu a sunat, nici nu va suna. Desigur, tu ii poti da un telefon, dar sa stii ca din acel moment tot tu o vei face, in plus, nu te va lasa sa uiti ca tu ai fost cea care a pus mana pe telefon. Sfatul meu este: asteapta sa te sune, iar daca acest lucru nu se intampla, uita de el; dar daca te suna, fa-l sa te mai sune de 3 ori inainte de a o face tu.

4  Ma inseala?

Raspuns: David Miller, director la website-ul extra-marital Lovinglinks.co.uk.

Brusc se intampla sa aiba noi opinii. Poate merge mai des la sala, isi cumpara haine noi sau se tunde regulat. Fii atenta la banii din portofel, cel care inseala stie sa nu lase ca dovada urma unui credit-card. De asemenea isi poate schimba rutina, avand desigur motive foarte intemeiate pentru care intarzie seara

3 Cum fac un barbat sa ma invite undeva?

Raspuns: Christian O'Connell, transmitator la Virgin Radio.

Barbatii sunt mult mai simpli decat credeti voi. Daca vreti sa va invitam undeva trebuie sa ne dati cateva semne evidente. Stabiliti in primul rand o legatura comuna. Apoi, complimentele: intreaba-l daca merge la sala, chiar daca arata ca Johnny Vegas, se va simti flatat. La final? Mentioneaza printre randuri ca esti singura, si lasa-l pe el sa te invite la o intalnire. Cu siguranta o va face.

2 Cum il impresionez la prima intalnire?

Raspuns: Steve Hedger, Autorul "Catch (Me If You Can)".

Adica, cum poti garanta o a doua intalnire? Fii putin misterioasa, nu-l lasa sa creada ca stie totul despre tine si masoara-l incet cu privirea. Uita-te in ochii lui apoi zambeste si departeaza-ti privirea. Cand te ridici de la masa fa-o incet si paseste seducator, insa cu grija sa nu te impiedici. De ce toate aceste lucruri? Pentru ca orice barbat la prima intalnire se gandeste doar la cat de buna vei fi in pat.

1 Cum imi iert partenerul daca a avut o aventura?

Raspuns: Tess Stimson, autorul "The Adultery Club", si un supravietuitor al infidelitatii.

Aceasta intrebare este cea mai comuna. Multi spun ca nu si-ar ierta partenerul dupa o asemenea intamplare, insa dupa ce fapta este consumata, nu mai zic acelasi lucru. Totul depinde de tine: cat esti de disponibila sa ierti, si crezi ca poti reconstrui increderea pierduta? Daca decizi sa-i mai acorzi o sansa, incepe de aici: 1-incearca si intelege de ce s-a intamplat acest lucru, iar pentru a trece peste acest hop partenerul va trebui sa iti raspunda sincer la toate intrebarile; 2-trebuie sa realizezi ca si relatiile de succes mai au zile grele.

Adu-ti aminte ziua in care v-ati cunoscut, daca zambesti atunci relatia merita inca salvata. Faceti-va timp pentru voi, reluati intalnirile romantice si nu discutati despre infidelitate; 3-fa alegerea de a vea din nou incredere, nu continua sa il controlezi, ai incredere in el. Cand ar trebui sa renunti? Daca te-a inselat o data este greseala lui, a doua oara este a ta.

Despre dragoste si sex mai citeste:

 Forum unde comentam cu placere

Supereva Forum: Dragoste si sex
Despre relatie, sex, probleme de cuplu. Totul deschis, fara tabu-uri.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema:Sex

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII