Am schimbat prefixul :) am intrat in saptamana 30 de sarcina

Am schimbat prefixul :) am intrat in saptamana 30 de sarcina

Am schimbat prefixul :) am intrat in saptamana 30 de sarcina

Ieri am schimbat prefixul tzantzarel mic :) Avem 30 de saptamani de sarcina ! Nu pot sa iti spun decat sa fii sanatos si sa te nasti la termen, fiindca te asteptam cu mare drag!

Am schimbat prefixul :) 30 de saptamani de sarcina

Ieri am schimbat prefixul tzantzarel mic :) Avem 30 de saptamani! Nu pot sa iti spun decat sa fii sanatos si sa te nasti la termen, fiindca te asteptam cu mare drag!

Saptamana asta nu am facut cine stie ce, fiindca starea de oboseala e tot mai mare, starile de caldura nu-i dau pace lui mami, noptile devin tot mai albe, si uneori ca cireasa de pe tort mai apare si putina senzatie de greata... Dar mami mai rabda de dragul tau inca minim 2 luni, pentru tine puiut orice! Nici vremea nu tine cu noi deloc, desi e urat si mai ploua (cum a fost mare parte din saptamana) este cald si un aer inchis, parca esti intr-o sera, sau cel putin asa ma simt eu, insa termometrul nu minte... in camera arata mereu 24.5 - 25 grade C, noroc ca am un evantai langa mine si ma mai ajuta putin.

 

Fiecare graviduta are temeri, mai ales cand se apropie momentul nasterii

Se pare ca trimestru 2, trimestrul de miere cum se zice s-a cam dus, acum insa vad ca apar grijile, gandurile si teama. Ma trezesc de multe ori gandindu-ma daca voi reusi sa te cresc asa cum imi doresc, sa te invat si sa te indrum mereu spre calea cea buna; mi-e frica de faptul ca undeva voi da gres si brusc ma loveste iar teama. Cu toate astea ma bazez pe faptul ca nu sunt chiar atat de neindemanatica si ca intr-un fel ne vom ajuta reciproc, vom invata unul de la altul si voi reusi sa fiu o mamica buna pentru tine. Cu siguranta fiecare graviduta are temeri, mai ales cand se apropie momentul nasterii, iar acum ca am intrat in saptamana 30 simt ca momentul se apropie tot mai repede, timpul parca se grabeste si nu imi lasa nici un ragaz sa trag aer adanc in piept si sa reusesc sa-mi pun ordine in ganduri... Dar vom trece impreuna peste toate, simt asta mai ales atunci cand tu imi cai cate un ghiont in burtica sau incepi sa sughiti: mami incearca mereu sa fie cat mai calma si sa nu te supere in nici un fel. Putinul timp care a mai ramas sa il petrecem 2 in 1 il vom face de neuitat :)

Am facut deja primele cumparaturi pentru tine

Dar ca sa trecem peste aceste momente de griji si sa ne mai destindem, mami a mai facut si cateva cumparaturi pentru tine! Ti-am mai cumparat cateva body-uri si salopete, un biberon, si cateva produse de care vom avea nevoie cand vom veni de la spital. In mare cumparaturile sunt aproape de final, cu exceptia unor hainute, a scoicii de masina pe care o vom lua mai incolo si cateva lucruri pentru mami de care va avea si ea nevoie :) Probabil o sa-mi mai aduc aminte ca mai trebuie cumparate una alta dar ne descurcam noi usor usor :) (si zic asta ptr ca mami in ultimul timp a devenit un pic uituca... uupps)

P.S. mami si tati fac astazi 9 ani de cand sunt impreuna, iar la sfarsitul lunii 4 ani de la nunta!

Te pupacesc mult de tot si de abia astept sa te vad bobocel mic :)

jurnal de sarcina
Tine si tu un jurnal al sarcinii tale si poti primi Geanta Bebelusului!

Va recomandam sa mai cititi si urmatoarele:

Largirea inimii

Largirea inimii

Ma intreb deseori daca suntem suficient de "copti" emotional si duhovniceste, astfel incat sa ii putem oferi puiului nostru un cuib potrivit. Ma intreb cum vom reactiona in momentele mai putin…

O surpriza cu ochi

O surpriza cu ochi

Aveam deja o fetita de 5 ani cand ne-am hotarat sa incercam pentru un fratior cum cerea ea initial. Pierdusem o sarcina, apoi fusese ea, cea care ne-a dat viata peste cap la modul cel mai frumos cu…

S-a raspandit vestea, vom avea un bebe :)

S-a raspandit vestea, vom avea un bebe :)

Dupa ce am aflat ca sunt insarcinata au mai trecut vreo 2 saptamani pana sa dau vestea celor din familie, vroiam sa fiu, sa fim siguri, ca totul e ok, si bebele se afla unde trebuie. Fiind prima…


Sarcina: grupuri de suport, Comunitatea Gravidutelor inteligente

 Un sfat: Comunicati cu colegele de generatie!
Comunitatea Desprecopii.com este cea mai mare comunitate online de limba romana si va asteapta si pe dvs in randurile sale. In sectiunea Odiseea Sarcinii, veti gasi listele de gravidute - care vor naste in aceeasi luna. Nimic nu poate fi mai reconfortant decit sa pastrati legatura cu femei care trec exact prin aceleasi stari si emotii.

Alt sfat: scrieti despre ce ati simtit si trait in acea zi pe JURNAL DE SARCINA. In afara ca este un mod minunat de a va aranja si ordona gandurile, ele vor ramane inregistrate pentru mai tarziu. Va fi reconfortant sa le cititi la implinerea unui anisor de viata a puiului dvs, sau chiar cand va sarbatori majoratul.

 Admirati Miss Odiseea Sarciniiaici Galeria . si Admirati Albumul Starurilor cu Burtica aici >>

Forumul Odiseea sarcinii

Odiseea sarcinii in 40 de saptamani
Forumul cu burtici si generatii de mamici. Suport, caldura, prietenie si atitudine.


autor: membru Anda08, moderator Desprecopii.com -  Toate drepturile rezervate Desprecopii.com(c) 2014   

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII