Clinica de Fertilitate de la Praga – cele mai noi tratamente pentru tratarea infertilitatii

Clinica de Fertilitate de la Praga – cele mai noi tratamente pentru tratarea infertilitatii

Clinica de Fertilitate de la Praga – cele mai noi tratamente pentru tratarea infertilitatii

  • Clinica de Fertilitate de la Praga ofera cele mai noi tratamente pentru tratarea infertilitatii. Iata mai multe detalii despre tratamentele infertilitatii la aceasta clinica recomandata de Desprecopii.

Despre clinica de Fertilitate de la Praga
Doctorul Daniel Hlinka - deschizator de drumuri in tratamentul infertilitatii
Noul echipament «Time-lapse-video»
Reducere de 5% la orice tratament la Clinica din Praga
Forumul special cu intrebari si raspunsuri directe ale specialistilor de la Clinica de Fertilitate din Praga

Despre clinica de Fertilitate de la Praga:

Clinica de Fertilitate de la Praga - Prague Fertility Centre - este renumita in Cehia pentru ca ofera tratamente de fertilitate si ginecologie cuprinzatoare, inovative si fiabile axate pe problemele si nevoile individuale. Clinica de Fertilitate de la Praga foloseste cele mai noi tratamente ART, incluzand:

Cele mai avansate metode de tratare a infertilității, printre care:

1. PICSI pentru cea mai buna selectie de spermatozoizi

2. Monitorizarea dezvoltării embrionului:

a/ pentru a asigura o selectie performanta a embrionilor si pentru a evita avorturile spontane

b/ pentru a asigura transparenta tratamentul de infertilitate (prin urmarirea progresul dezvoltării embrionului on-line și analiza exacta a etapelor de evolutie ale acestuia)

3. ASET - Transfer Asincronizat de embrioni - Transfer de embrioni la diferite varste pentru a acoperi o receptivitate de implantare mult mai extinsa.

4. LAZT - Subtierea exterioara a invelisului embrionilor, cu ajutorul unui laser, pentru a facilita spargerea membranei si implantarea in uter.

5. EMBRYOGEN : Folosirea unei tehnologii avansate, in care o substanta naturala de comunicare intre mama si embrion este folosita pentru a restaura aceaasta comunicare intre mama si embrion astfel acesta fiind mult mai bine pregatit pentru implantarea in uter.

6. Program unic de garanții.

7. Asteptare minina (1-2 luni) PENTRU DONAREA DE OVULE IN CADRUL CLINICII NOASTRE

Prague Fertility Centre este primul centru acreditat pentru lucrul cu tesut uman în Republica Cehă în conformitate cu Directiva Parlamentului European și a Consiliului 2004/23 / EC și Legea nr. 296/2008 din colecția de legi și directive legale nu. 422/2008. Avand un permis eliberat de Institutul de Stat pentru Control al Drogurilor (SUKL).

Doctorul Daniel Hlinka - deschizator de drumuri in tratamentul infertilitatii

Atunci cand metoda ICSI a fost initializata, Doctorul Daniel Hlinka a fost primul care a aplicat-o cu succes in Republica Slovaca, rezultand cu nasterea primului copil in 1994.

In continuare este deschizator de noi drumuri.

Dr. Hlinka a fost primul care a introdus metoda de monitorizare continua a embrionilor in primele lor zile de incubare in practica clinica.


Noua sa clinica “Centrul de Fertilitate Praga”, deschisa in colaborare cu Dr. Ginecolog Lazarovska Sonia, este o referinta in domeniu.

Dr. Hlinka este de parere ca aceasta metoda confera embriologiei un instrument complet nou. Echipata cu cele mai recente tehnologii si avand un personal dintre cele mai calificate, clinica raspunde nevoilor cele mai avansate.

De la inceputul existentei tehnicii de reproducere asistata, embriologistii au incercat sa gaseasca modalitatea cea mai eficienta pentru selectarea embrionilor. In acest sens, obiectivele clinicii noastre (CFP – Clinica de Fertilitate Praga) sunt foarte clare:

 - Maximizarea ratei de succes al transferului de embrioni
 - Minimizarea ratei de avorturi spontane si, implicit, reducerea stresului pacientului
 - Diminuarea stresului atribuit embrionilor în timpul cultivarii in vitro

Pana de curand ne-am bazat pe observatii statice in cadrul carora embrionii au trebuit sa fie scosi din incubator si analizati sub microscop. Evident, în aceste conditii, nu este posibil sa beneficiam pe deplin de dezvoltarea embrionului si a datelor generate de-a lungul proceselor de dezvoltare, deoarece acestea sunt foarte dinamice, prin natura. Mai mult de atat, evaluarea abilitatilor embrionare de dezvoltare bazat pe observatia microscopica statica poate influentata intr-o maniera negativa de factori subiectivi.

Necesitatea unei metode mai dinamice a devenit deci esentiala. In consecinta, CFP – Centrul de Fertilitate Praga a fost unul din primele Centre de FIV din intreaga lume a introduce in rutina zilnica un sistem de monitorizare «Time Lapse – PrimoVision»

Noul echipament «Time-lapse-video»

Noul echipament «Time-lapse-video» plasat direct in incubator, monitorizeaza continuu embrionii. O noua imagine este captata la fiecare 20–30 de minute, ceea ce permite evaluarea parametrilor generali, precum si a celor variabili in timp. Nu este deci nevoie de a extrage embrionii din incubator pentru a-i observa sub microscop. Mediul inconjurator al embrionilor ramane stabil prezentand o temperatura și concentratie de CO2 optimale. Embrionii sunt astfel protejati contra schimbarilor de temperatura, expunerea la lumina, etc.

Dupa aproape doi ani de folosire a sistemului PrimoVision in Centrul de Fertilitate din Praga, putem afirma că beneficiul cel mai important al acestei metode este detectarea clivajelor anormale care duc la aparitia aberatiilor cromozomiale, care sunt dealtfel o cauza majora a avorturilor spontane si a malformatiilor congenitale.

Intr-un mod simplificat, putem spune ca aceasta metoda non-invaziva reprezinta un instrument de predictia al aneuploidiei embrionare (numar gresit de cromozomi) si reprezinta o alternativa a screeningului invaziv al aneuploidiei genetice (care necesita biopsie a 1–2 celule din embrion). Prin folosirea non-invaziva imagistica de monitorizare a embrionului putem identifica cu un grad inalt de fiabilitate embrionii aneuploidici si de asemenea, pe cei susceptibili de a fi subiectul unui avort spontan.
 

Pentru cititorii Desprecopii - putem oferi o reducere de 5% la orice tratament la Clinica din Praga - vezi aici cuponul pe care il poti printa


Forumul special cu intrebari si raspunsuri directe ale specialistilor de la Clinica de Fertilitate din Praga 

  FIV la Clinica de Fertilitate din Praga, Cehia:

FIV la Clinica de Fertilitate din Praga, Cehia - RECOMANDARE SI BON DE REDUCERE!

Mai cititi si urmatoarele:

Lupta mea cu infertilitatea s-a incheiat cu victoria mea

Lupta mea cu infertilitatea s-a incheiat cu victoria mea

Lupta mea cu infertilitatea s-a incheiat cu victoria mea. Asa ca o sa dau eu startul pentru ca cei care se lupta cu aceasta cruda neputinta sa poata spera.Desi povestea mea nu e una spectaculoasa,…

Fertilizarea in vitro (FIV) si embolia pulmonara

Fertilizarea in vitro (FIV) si embolia pulmonara

Cercetatorii avertizeaza ca femeile care raman insarcinate prin FIV ar putea fi supuse unui risc mai mare de a dezvolta cheaguri de sange care le pot pune viata in pericol. Studiul, primul de acest…

7 componente speciale din laptele matern care NU există în laptele formula și care aduc o mulțime de beneficii pentru sănătatea și dezvoltarea optima bebelusului

7 componente speciale din laptele matern care NU există în laptele formula și care aduc o mulțime de beneficii pentru sănătatea și dezvoltarea optima bebelusului

Laptele matern este cu adevărat un elixir minunat pentru bebeluși deoarece conține o adevărată comoară de componenți speciali care susțin sănătatea…

 autor: Toate drepturile rezervate desprecopii.com (c) 2014

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII