Ofera-i micutului tau un inceput de poveste

Ofera-i micutului tau un inceput de poveste

Ofera-i micutului tau un inceput de poveste

  • Puiutul tau merita tot ce e mai bun, mai ales acum, la inceput de drum. Ofera-i micuțului tau un inceput de poveste si bucura-te de toate suprizele pregatite special pentru tine și el.

Ofera-i micutului tau un inceput de poveste


Cumpără oricare 2 produse Nestlé participante la promoție* în perioada 10.10.2014 – 10.12.2014, să înscrii numărul și data bonului de casă (zi/lună/an) pe www.nestlebaby.ro sau să le trimiți prin SMS la 1821 (număr cu tarif normal valabil în rețelele Vodafone, Orange și Telekom).

Poți câștiga  marele premiu de 10.000 € sau 1 coș cu produse Nestlé pe oră** pentru ca tu și cel mic să aveți parte de cele mai frumoase și magice clipe împreună.

Află mai multe detalii despre campanie aici.

*Produse participante la promoție Nestlé Junior, NAN 3, NAN 4, NAN HA3, Nativa 3, P`tit Cereal, cereale, piureuri, biscuiți, sucuri Nestlé pentru sugari și copii mici.

Pentru validarea premiilor păstrează bonul de casă.

Perioada promoției: 10.10.2014 - 10.12.2014. Valoarea comercială brută a premiilor este de 61.441 RON cu TVA inclus. Regulamentul de participare/desfășurare este disponibil în mod gratuit oricărui solicitant pe site-ul www.nestlebaby.ro sau la Infoline 0 800 8 637 853 (linie telefonică gratuită apelabilă din orice rețea națională fixă și mobilă).

**Se acordă 10 coșuri/zi, 1 coș/oră, în intervalul orar 10.00-20.00..
 

 autor: desprecopii.com - Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2014 

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII