2015 - Anul Caprei de lemn: schimbari mari in bine

2015 - Anul Caprei de lemn: schimbari mari in bine

2015 - Anul Caprei de lemn: schimbari mari in bine

  • Potrivit astrologiei chinezesti, fiecare an (incepand de la Anul Nou chinezesc) este asociat cu un semn animal, care apare intr-un ciclu de 12 ani. 2015 este anul Caprei.

Compatibilitate
Ce trebuie sa evitati
Personalitate
Sanatate
Job-uri ideale
Dragoste si relatii
Feriti-va de pierderi financiare
Celebritati nascute in Anul Caprei

Anul Caprei

Potrivit astrologiei chinezesti, fiecare an (incepand de la Anul Nou chinezesc) este asociat cu un semn animal, care apare intr-un ciclu de 12 ani. 2015 este anul Caprei.

Culori norocoase: maro, rosu, purpuriu
Numere norocoase: 2, 7
Flori norocoase: garoafe, ciubotica-cucului
Anul nasterii pentru anul Caprei: 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027
Zile norocoase: 7 si 30 a fiecarei luni, conform calendarului chinezesc lunar
Directie norocos: nord
Cele mai bune luni ale anului 2015: iulie, august, septembrie, octombrie, noiembrie si decembrie

Compatibilitate

Cel mai compatibil: iepure, cal sau porc
Cel mai putin compatibil: bou, dragon, sarpe sau caine

Lucruri pe care cei nascuti in Anul Caprei ar trebui sa le evite

Urmatoarele lucruri sunt considerate a aduce ghinion celor nascuti in anul Caprei:

Culori ghinioniste: verde, albastru si negru. Ar trebui sa evitati sa purtati aceste culori.
Numerele ghinioniste: 6 si 8
Directie ghinionista: sud-vest
Cele mai ghinioniste luni din an: a treia, a sasea, si a zecea. Evita aceste luni daca ai afaceri importante de incheiat.

Personalitate: Calm, bland ...

Persoanele nascute in anul Caprei sunt, in general, considerate a fi blande, manierate, timide, stabile, simpatice, si cu un puternic sentiment de bunatate si justitie. Ei au ganduri foarte delicate, o creativitate puternica si sunt foarte perseverenti.

Desi prefera sa fie in grupuri, nu doresc sa se afle in centrul atentiei. Sunt rezervati si linistiti, cel mai probabil pentru ca le place sa petreaca mult timp cu propriile ganduri.

Sanatatea celor nascuti in Anul Caprei

Persoanele nascute in Anul Caprei sunt foarte linistite si calme. Prin urmare, acestea tind sa aiba mai putine probleme de sanatate.

Daca fizic si psihic sunt bine, acest lucru ar trebui sa aiba un efect pozitiv asupra sanatatii fizice. Consumul de produse proaspete si ecologice, precum si eliminarea consumului de carne rosie, este o modalitate eficienta de a se mentine sanatosi. Le este recomandat sa iasa in natura si sa petreaca mult timp in aer liber. Aerul curat, copacii si soarele fac minuni pentru sanatate. Este de asemenea important un program regulat de masa si somn. Sunt predispusi la mai multe dureri de cap.

Cele mai bune job-uri pentru cei nascuit in Anul Caprei

Persoanele nascute in acest an prefera sa lucreze intr-o echipa. Cei mai buni parteneri pe care ii pot avea sunt cei nascuti in Anul Calului. Nu sunt doritori sa detina puterea sau un statut inalt in functie. Daca nu li se cere, ei nu vor face niciodata voluntariat, si nici nu vor actiona in calitate de lideri. Job-uri ideale: pediatru, actor, profesor, designer de interior, florar, stilist, muzician, editor, ilustrator.

Dragoste si relatii

Cei casatoriti vor reusi sa treaca cu bine peste certurile cu partenerii, fara a se ajunge la probleme mai mari.

Cei singuri insa, isi vor gasi dragostea sub indrumarea batrani, dar vor trebui sa aiba multa grija de partenerii lor, in scopul de a evita disputele de familie.

2015, anul sperantei si despre energii pozitive care pot face din acest an unul luminos de citit: 2015, anul sperantei si despre energii pozitive care pot face din acest an unul luminos

Feriti-va de pierderi financiare

Tendinta de noroc nu va fi foarte buna pentru cei nascuti anul Caprei, si vor deveni cu usurinta implicati in dificultati financiare. Prin urmare, ar trebui sa adopte strategii conservatoare atunci cand se ocupa de investitii. Ar trebui sa incerce tot posibilul pentru a-si creste veniturile, reduce cheltuielile, si sa traiasca in limita propriilor mijloace. Fanii loteriei ar trebui sa se abtina de la jocurile de noroc, pentru a evita pierderi mari.

Celebritati nascute in Anul Caprei

Julia Roberts, Bill Gates, Pamela Anderson, Mick Jagger, Keith Richards, Paul Michael Glaser, Mel Gibson, Bruce Willis, James Madison, William Shatner, Joe Pesci, Billy Bob Thornton, Hulk Hogan, Billy Idol, George Harrison, Christopher Walken, Michelangelo, Paul Gauguin, Leonardo da Vinci, Winslow Homer, Franz Liszt, Grandma Moses, Douglas Fairbanks, Rudolph Valentino, Laurence Olivier, Mark Twain, George Burns, James Stewart, Newt Gingrich, Isaac Asimov, Lord Byron, Charles Dickens, Federico Fellini, Malcolm Forbes, Joni Mitchell, Debra Winger, Barbara Walters.

Va recomandam sa mai cititi si urmatoarele:

Cum iubeste zodia ta?

Cum iubeste zodia ta?

Leul iubeste pasional, Taurul este senzual si seducator, Racul este posesiv.... tu cum si pe cine iubesti?

2014 - Anul Calului

2014 - Anul Calului

LA 1 ianuarie 2014, intram intr-un an marcat de influenta si puterile magice ale Calului, conform traditiei chineze. Acest an este favorabil pentru toate zodiile dar in special pentru cei nascuti…

Sfantul care iti protejeaza zodia

Sfantul care iti protejeaza zodia

Apostolul Simon Petru este asemanat cu zodia berbecului. Asemeni unui berbec veritabil, Apostolul Petru era o fire impulsiva, dar reusea sa se impuna prin simpla prezenta datorita calitatilor de… 

 Forumuri recomandate

 Femina intim
Intre noi femeile. Cosmetice, diete, tampoane, dileme intime.

 In unul sau in doi... mergem mai departe!
Probleme cu casnicia, suport, incurajari, pareri ... nu ezitati si usurati-va gandurile aici!

autor: desprecopii - Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2015

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Destin

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII