Ce rol joaca Calciul in dezvoltarea copilului? - CONCURS

Ce rol joaca Calciul in dezvoltarea copilului? - CONCURS

Ce rol joaca Calciul in dezvoltarea copilului? - CONCURS

 • Raspunde corect la intrebarea de mai jos si castiga!

Raspunde corect la intrebarea de mai jos si castiga pachetul premiu cu 6 produse puse la bataie de BIOFARM!

Ce rol joaca Calciul in dezvoltarea copilului?

Pentru mai multe detalii, vezi aici.

Cum particip la concurs?

1. Trebuie sa ai un cont Desprecopii.com. Daca nu ai, il poti creea in cateva secunde apasand aici

2. Raspunde la intrebarea de mai sus la acest topic

Ce pot castiga?

Participand la concurs poti castiga:

 

Cum se aleg castigatorii?

Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti, din cei care au raspuns corect la intrebare.

Care este perioada de desfasurare a concursului?

Concursul incepe la data de 24 Aprilie 2015 si inscrierile se opresc la data de 23 Mai 2015. Castigatorii vor fi anuntati la topicul de concurs pe 25 Mai 2015.
 

REGULAMENT OFICIAL 

1.ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

1.a. Organizatorul concursului este Desprecopii.com. Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al concursului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial"). 1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si este facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare imediat, dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe aceasta pagina.

2. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice care viziteaza site-ul www.desprecopii.com - care se inregistreaza pe forumul Desprecopii.com. Daca nu sunteti inca membru, va puteti inregistra aici.

3. PERIOADA DE DESFASURARE

Concursul incepe la data de 24 Aprilie 2015 si inscrierile se opresc la data de 23 Mai 2015. Castigatorii vor fi anuntati la topicul de concurs pe 25 Mai 2015.

4. MECANISMUL CONCURSULUI

Pentru a intra in concurs, fiecare participant va trebui sa raspunda la intrebarea Ce rol joaca Calciul in dezvoltarea copilului? la acest topic special creat pe forum

5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti.

6. EXPEDIEREA PREMIILOR

Predarea premiilor se face in maxim 20 de zile lucratoare de la data anuntarii ultimului premiu pe site.

7. ANUNTAREA CASTIGATORILOR

Castigatorii desemnati vor primi confirmarea prin e-mail, la adresa de e-mail cu care sunt inregistrati ca membru in comunitate sau prin mesaj privat. Premiile nu vor fi inlocuite cu numerar sau cu alte premii.

8. INFORMAREA PARTICIPANTILOR

Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

9. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

10. DISPOZITII FINALE

Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul www.desprecopii.com, la pagina de concurs. Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.

11. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

12. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente. 

Succes!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 13 comentarii

 1. pop aurelia
  pop aureliatrimis la 24/5/2016

  Ce rol joaca Calciul in dezvoltarea copilului?In procesul de crestere, copiii au nevoie de cantitaţi substantiale de calciu pentru dezvoltarea oaselor si a dentitiei.

  Raspunde la acest comentariu
 2. mihalea ioana
  mihalea ioanatrimis la 24/5/2016

  rolul calciului in dezvoltarea copilului: intarirea oaselor si a dintilor- reglarea functionarii musculare, cum ar fi contractia si relaxarea- asigurarea mentinerii normale a ritmului cardiac- intervine in coagularea sangelui- transmiterea de mesaje ale sistemului nervos

  Raspunde la acest comentariu
 3. Creanga Alexandra
  Creanga Alexandratrimis la 23/5/2016

  Calciul este foarte important pentru sanatatea fetitei mele. El o ajuta sa creasca si sa aiba oase puternice, sa aibe dintisori puternici si sanatosi.

  Raspunde la acest comentariu
 4. nedelcu ion
  nedelcu iontrimis la 23/5/2016

  ajuta la dezvoltarea sistemului osos.

  Raspunde la acest comentariu
 5. Bradu Loredana
  Bradu Loredanatrimis la 23/5/2016

  Calciul joaca un rol important in crestere (dezvoltarea osoasa), in intarirea smaltului si in procesele neuronale.

  Raspunde la acest comentariu
 6. Jianu Mariana Eugenia
  Jianu Mariana Eugeniatrimis la 27/2/2016

  Calciul are un rol foarte important in dezvoltarea oaselor si a dentitiei copiilor.

  Raspunde la acest comentariu
 7. Bradu Cornelia
  Bradu Corneliatrimis la 26/6/2015

  Calciu stimuleaza imunitatea, ajuta la mineralizarea osoasa, are un rol important in productia hormonilor si a enzimelor, ajuta la functionarea muschilor si a creierului prin stimularea proceselor neurologice.

  Raspunde la acest comentariu
 8. Adoula
  Adoulatrimis la 12/5/2015

  Avand copil stiu cat de mult este necesar calciu in dezvoltarea si mentinerea sanatatii oaselor. Atat in anotimpul cald cat si cel rece, au ii adminestrez fetitei calciu si pentru imunitate.

  Raspunde la acest comentariu
 9. aron patricia
  aron patriciatrimis la 8/5/2015

  CALCIUL are o importanta majora in dezvoltarea copilului deoarece ajuta la- intarirea oaselor si a dintilor- reglarea functionarii musculare, cum ar fi contractia si relaxarea- asigurarea mentinerii normale a ritmului cardiac- intervine in coagularea sangelui- transmiterea de mesaje ale sistemului nervos. CALCIUL este vital.

  Raspunde la acest comentariu
 10. Chisnenco Oana Mihaela
  Chisnenco Oana Mihaelatrimis la 8/5/2015

  Ca si alte vitamine,Calciul joaca un rol foarte important .el ajuta la dezvoltarea oaselor si intarirea sistemului osos,dezvoltarea dentitiei,intarirea sistemului imunitar.

  Raspunde la acest comentariu
 11. costea mihaela
  costea mihaelatrimis la 6/5/2015

  copiii au nevoie de cantitaţi substantiale de calciu pentru dezvoltarea oaselor si a dentitiei

  Raspunde la acest comentariu
 12. stanciu ana maria
  stanciu ana mariatrimis la 6/5/2015

  calciul joaca un rol foarte imporant in cresterea copilului mai ales acum cand e mic.ia calciu in special primavara si toamna pentru crestere plus fructele pe care le mananca in fiecare zi. il ajuta sa se dezvolte armonios

  Raspunde la acest comentariu
 13. Radulescu Enache Iulia Elena
  Radulescu Enache Iulia Elenatrimis la 4/5/2015

  In procesul de crestere, copiii au nevoie de cantitaţi substantiale de calciu pentru dezvoltarea oaselor si a dentitiei. La nastere, scheletul copilului contine doar 25 g de calciu. Pana la adolescenta, copilul acumuleaza o "zestre " de calciu de circa 1200 g, reprezentand o crestere proportional mai mare decat cea a masei corporale.In lipsa vitaminei D, doar 15-20% din aportul alimentar de calciu se absoarbe si utilizeaza de catre organism. In prezenta unui aport suficient de vitamina D, absorbţia calciului creste la 30 – 40%. Iata asadar cat de importanta este vitamina D pentru asimilatia calciului.Chiar si dupa varsta de 1 an, cand micutul poate consuma cam toate alimentele pe care le consuma un adult, este recomandat ca lactatele sa ramana alimente de baza in fiecare zi. Pentru a asigura necesarul de calciu, copilul ar trebui sa consume zilnic cca 500 ml lapte sau alte produse lactate echivalente. In perioada de crestere, nevoile nutritionale ale copilului sunt mari. De aceea, , el are nevoie de alimente care sa acopere substantele importante pentru o crestere si dezvoltare sanatoasa si armonioasa.

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII