Termeni si conditii

Termeni si conditii

Termeni si conditii

 • Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a ilustratiilor din orice pagina a site-ului www.desprecopii.com este posibila numai dupa obtinerea acordului scris al Desprecopii.com.

   

  Va rugam sa cititi mai departe termenii si conditiile de utilizare a site-ului Desprecopii.com. In cazul in care aveti neclaritati sau doriti informatii suplimentare va rugam sa ne contactati folosind pagina de contact.

TERMENI SI CONDITII GENERALE

Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a ilustratiilor din orice pagina a site-ului www.desprecopii.com este posibila numai dupa obtinerea acordului scris al Desprecopii.com.

Pentru solicitarea obtinerii acordului scris de reproducere integrala sau partiala a continutului site-ului puteti trimite o solicitare la adresa de email: info@desprecopii.com.

1.Date generale
În aceasta pagina gasiti informatii despre conditiile de utilizare ale site-ului www.desprecopii.com denumit în continuare SITE. DESPRECOPII reprezinta în cele ce urmeaza, proprietarii de drept ai marcii Desprecopii.

Aceste conditii se aplica oricarei persoane care viziteaza/acceseaza acest site (numita în continuare VIZITATOR), fie VIZITATORILOR care se înscriu pe site urmând procedura descrisa pe SITE si asumându-si drepturile si obligatiile din Regulamentul de utilizare (denumiti în continuare MEMBRII), care prin navigarea pe acest SITE îsi dau acordul tacit de respectare  si folosire a SITE-ului

Neacceptarea acestor conditii de utilizare obliga VIZITATORUL/MEMBRUL sa înceteze vizitarea SITE-ului si accesarea serviciilor oferite de acesta. Prin SERVICII se înteleg toate serviciile informationale  incluzând, dar nefiind limitate la articole, poze, newslettere, forum etc., cât si alte servicii care pot fi gasite pe SITE. Acesarea site-ului implica asadar acceptarea tuturor termenilor si conditiilor prevazute în aceasta pagina.

În cazul în care doriti sa contactati Desprecopii.com cu privire la SERVICIILE oferite, informatia inclusa în acest document, litigii de orice fel, va rugam sa folositi datele de pe pagina de CONTACT disponibila aici.

2.Reguli de securitate:

Nu sunt permise:

 • încercarea de a interveni, prin orice mijloace, în continutul informativ acestui site (nu se încadreaza aici mesajele publicate pe forum în calitate de MEMBRU)
 • copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau în varianta printata, a materialelor si informatiilor existente pe acest SITE în alt scop decât cel personal, asa cum este el definit mai jos;
 • încercarea de modificare, stergere, a informatiilor publicate prin eventuala accesare a unei vulnerabilitati ale platformei tehnice a SITEULUI
 • încercarea de a accesa date personale ale unui MEMBRU al SITE-ului
 • încercarea de a disturba functionarea corespunzatoare a serverelor prin metode de gen hacking
 • folosirea adreselor de mail publicate pe site în scopul de SPAMING sau alte scopuri fara a avea acordul DESPRECOPII sau a proprietarilor acestor adrese
 • folosirea numelui Desprecopii.com precum si denumirile serviciilor oferite prin intermediul SITE-ului în orice mod care creeaza în mod eronat impresia ca exista o legatura directa între persoana care utilizeaza aceste nume sau denumiri si DESPRECOPII (confuzie voita).
 • Denigrarea prin orice modalitate a SITE-ului sau a DESPRECOPII prin postarea de mesaje care contin injurii, amenintari cât si postarea unor linkuri catre  alte siteuri care au un asemenea continut


3.Despre protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, DESPRECOPII va administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de VIZITATORI si MEMBRI.

DESPRECOPII este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 27892 .


Datele personale sunt furnizate de catre MEMBRII în momentul crearii unui cont pe Site.

Protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal este un drept fundamental prevăzut în Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene şi în Tratatul privind funcţionarea Uniunii Europene (TFUE).

Date cu caracter personal înseamnă orice informaţii privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizată”); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Datele personale furnizate de catre MEMBRII pot fi prelucrate de DESPRECOPII în scopul oferirii în conditii optime a servicilor sale. Conform Legii nr. 677/2001, VIZITATORII si MEMBRII beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, VIZITATORII si MEMBRII au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care îi privesc si sa solicite stergerea acestor date. Pentru exercitarea acestor drepturi, MEMBRII pot folosi serviciile oferite de SITE (self-service) sau pot face o cerere prin e-mail la adresa florin@desprecopii.com.

Datele personale se folosesc numai intern de catre Desprecopii.com si nu sunt oferite altor companii cu exceptia campaniilor de tip eveniment sau sau concurs in care datele de participare pot sa fie puse si la dispozitia sponsorilor sau organizatorilor pentru o comunicare buna cu participantii sau pentru trimiterea premiilor. In aceste cazuri, oferim date suplimentare despre protectia datelor care sa fie foarte clare pentru participanti.

Pentru cazurile in care vom dezvalui date personale catre terti aceasta se va face numai in urmatoarele cazuri: 

- La cererea instantelor judecatoresti in baza unui temei legal

- In campaniile in care ne oferi suplimentar consimtamantul pentru dezvaluire

- pentru a raspunde unor posibile reclamatii cauzate de persoana ta, in baza unor actiuni ale tale care ar putea afecta imaginea Desprecopii.com, pentru a preveni o activitate ilegala sau a proteja siguranta altor persoane 

În afara de datele trimise de catre MEMBRII si VIZITATORI, server-ele SITE-ului colecteaza automat  adresa de IP a calculatorului de la care este accesat SITE-ul si adresa de unde veniti catre site, etc. Toate aceste date pot fi folosite de catre DESPRECOPII pentru a îmbunatatii serviciile oferite. Aceste date nu sunt publice si la ele au acces un numar limitat de persoane (administratori si moderatori).

Despre accesul anonim si anonimizare.

Desprecopii.com ofera posibilitatea membrilor inregistrati sa foloseasca un nume de utilizator (Nickname) care sa nu aiba legatura cu numele personal. In acest fel, va puteti inregistra pe site ascunzandu-va identitatea reala. 

In cazul in care un user a ales sa isi foloseasca numele propiu sau un nume dupa care poate sa fie identificat cu usurinta, Desprecopii.com ofera posibilitatea redenumirii acestui nume (nickname). Pentru aceasta va rugam sa ne scrieti la florin@desprecopii.com. Aceasta operatie face parte din serviciul nostru de "anonimizare

Includerea de date personale in mesajele care apar pe site: multi utilizatori aleg sa-si dezvaluie identitatea personala, a lor sau a familiei lor, in discutiile din Comunitate si Forum. In cazul in care se razgandesc si doresc sa stearga aceste date, Desprecopii.com se ofera sa ajute prin urmatoarele metode precum stergerea/editarea mesajelor (se scot din mesaje datele prin care persoanele pot sa fie identificate). Aceasta operatie este una manuala si necesita multa munca si de aceea avem nevoie de ajutorul utilizatorilor care doresc aceste schimbari prin:

 • trimiterea de linkuri catre mesajele pe care le doresc sterse/editate
 • sa explice de ce cred ca aceste mesaje pot duce la identificarea lor personala (deseori nu este foarte evident acest lucru)

Cererile pot sa fie trimise catre florin@desprecopii.com si sunt tratate individual. Timpul de raspuns al despre copii variaza intre 0 si 45 de zile.

Exista cazuri in care mesajele unor utilizatori care contin date personale, au fost citate in mesajele altor utilizatori. In aceste cazuri noi editam si anonimizam acele mesaje dar nu le putem sterge in totalitate pentru ca sunt incluse in mesajele altor utilizatori care nu au cerut stergerea lor.

Despre accesul la datele stocate despre un anume utilizator

Un utilizator are dreptul sa ceara informatii despre datele stocate despre contul sau pe Desprecopii.com. Cererea se face pe email (florin@desprecopii.com) si dupa ce este verificata, ii dam curs intr-un interval de 45 de zile de la data cererii. Datele sunt puse la dispozitie in documente word si export din baza de date. 

Pentru mai multe informatii despre drepturile pe care ti le ofera cadrul legal te sfatuim sa accesezi acest link.

Despre GDPR

General Data Protection Regulation (GDPR) sau pe româneşte Regulamentul General de Protecția Datelor face parte din pachetul legislativ privind protecţia datelor cu caracter personal la nivelul Uniunii Europene, alături de Directiva (UE) 680/2016 referitoare la protecţia datelor personale în cadrul activităţilor specifice desfăşurate de instituţiile de forţă, a intrat în vigoare pe data de 25 mai 2016 şi va fi aplicat la 25 mai 2018. În acest timp, se oferă statelor membre posibilitatea unor iniţiative legislative pentru aplicarea prevederilor din Regulament.

Responsabil cu protectia datelor la Desprecopii.com este Florin Popescu.Pentru alte informatii legate de protectia datelor personale va rugam sa ne contactati la florin@desprecopii.com. Desprecopii.com ofera transparenta totala in modul de folosire a datelor si va raspunde transparent la toate intrebarile primite pe aceasta tema.

4.Despre Cookie-uri
Un "cookie" este un mic fisier text pe care SITE-ul îl plaseaza pe hard-disk-ul dumneavoastra cu scopul de a optimiza servicile oferite. Aceasta functionalitate este comuna Internetului si este folosita de marea majoritate site-urilor web din lumea întreaga. Datorită cookie-urilor, site-ul reţine, pe o perioadă de timp, acţiunile şi preferinţele dumneavoastră (login, limbă, dimensiunea caracterelor şi alte preferinţe de afişare). Astfel nu mai trebuie să le reintroduceţi ori de câte ori reveniţi la site sau navigaţi de pe o pagină pe alta.

Cum puteţi controla cookie-urile?
Puteţi controla şi/sau şterge cookie-urile după cum doriţi – pentru detalii, consultaţi site-ul aboutcookies.org. Puteți șterge toate cookie-urile din calculatorul dumneavoastră și puteți seta majoritatea browserelor să blocheze plasarea acestora. Dacă faceţi acest lucru, este posibil să fiţi nevoit să setaţi manual unele preferinţe, de fiecare dată când vizitaţi site-ul. De asemenea, s-ar putea ca unele servicii sau opţiuni să nu funcţioneze.

Ce fel de cookies foloseste Desprecopii.com 

"Functional Cookies" sau Strict Necesare: sunt definite de legea GDPR ca si cookies care sunt necesare pentru buna functionare a site-ului.

Desprecopii.com foloseste astfel de cookies pentru: gestionarea contului de MEMBRU pentru o navigare usoara pe site (autentificare), retinerea setarilorla o serie de formulare si sondaje (exemplu: calculator data nasterii), daca ati acceptat sau nu diverse conditii prezentate pe site, preferinte de culoare, text, afisare, setari pentru materialele video prezentate pe site.

Puteţi şterge sau bloca cookie-urile functionale însă, dacă faceţi acest lucru, s-ar putea ca anumite caracteristici ale site-ului să nu funcţioneze corespunzător.

Cum sterg sau controlez cookies-urile functionale Desprecopii.com

Pentru statistici de trafic (exemplu: numar de vizitatori, durata vizitei) si performanta siteului, Desprecopii.com foloseste Google Analytics si SATI Romania parte din Biroul Roman de Audit al Tirajelor. Apasand pe numele companiilor puteti sa cititi despre politica lor de confidentialitate si de folosire de cookies. Pentru a opta sa nu fii urmarit de Google Analitycs poti sa accesezi acest link.

Pentru integrarea cu site-uri si aplicatii de tip Social Media (exemplu Facebook, Twitter), Desprecopii.com foloseste scripturile puse la dispozitie de catre aceste site-uri si scripturile platformei AddThis.com. Politicile lor le gasiti pe siteurile respective si probabil ca le-ati acceptat deja daca folositi aceste platforme. Politica AddThis.com o gasiti aici.

Pentru livrarea de Publicitate, Desprecopii.com foloseste coduri interne si AdServerele companiilor AdOcean, Google si Criteo. AdServerul Desprecopii.com (intern) foloseste cookies pentru a controla limita numarul de reclame pe care il livram vizitatorilor. Pentru companiile externe, singurul lucru pe care il facem este sa incarcam codul lor. Desprecopii.com nu are controlul si nu isi asuma raspunderea pentru situatiile in care aceste companii externe ruleaza coduri suplimentare. Aceste cookies le gasiti pe computer in categoriile adserver3.desprecopii.com si adserver4.desprecopii.com. In marea lor majoritate (cu exceptia AdServerului intern Desprecopii) aceste servere care livreaza publicitate colecteaza informatii despre obiceiurile tale de navigare, preferinte, si le folosesc pe mai multe site-uri unde au codul activ.   

Important de stiut: majoritatea site-urilor din Romania folosesc serviciile Google si AdOcean pentru publicitate. Google si Criteo se numara printre liderii mondiali de livrare de reclama. Toate aceste companii controleaza si trateaza cu seriozitate ce reclame ruleaza in reteaua lor.

Daca doriti sa folositi Desprecopii.com fara ca aceste AdServere (retele de pulicitate) sa poata sa foloseasca cookies va recomandam variantele de Private Browsing disponibile in Firefox, Internet Explorer, Edge, Chrome. Mai multe informatii aici

Pentru securitate si accelerarea vitezei de incarcare a site-ului, Desprecopii.com foloseste servicii de CDN de la CDN77.com si Cloudflare.com. Aceste servicii folosesc cookies pentru a a evita reincarcarea unor resurse pe care le-ati descarcat deja. 

Vizitatorii si Membrii consimt ca vizitarea SITE-ului implica instalarea de cookie-uri în calculatorul de pe care este accesat SITE-ul. Daca aveti intrebari despre cookies puteti sa ne contactati la florin@desprecopii.com. 
 
DESPRECOPII nu este responsabil pentru preluarea de catre VIZITATORI sau MEMBRII  prin intermediul SITE-ului de virusi informatici.

5.Legaturi (Linkuri)
Atât redactorii SITE-ului cât si VIZITATORII si MEMBRII pot furniza prin intermediul site-ului, linkuri catre alte pagini gazduite de alte site-uri de pe web. DESPRECOPII nu garanteaza si nu este responsabil de continutul acestor paginii externe si nici de disponibilitatea acestora.

Este interzisa furnizarea de linkuri catre site-uri cu continut pornografic, defaimator, DESPRECOPII având dreptul de a sterge imediat acele linkuri si a aplica sanctiuni MEMBRILOR conform Regulamentului de utilizare.

6.Materialele si informatiile accesibile prin intermediul Site-ului
Continutul acestui site (precum fisiere de date, text scris, aplicatii software, muzica, fisiere audio sau alte sunete, fotografii, filme ori alte imagini, grafice, teste, joculete, programe, calculatii, e-mailuri, subiecte pe forum etc.) actual si viitor apartine lui DESPRECOPII constituind proprietate intelectuala a DESPRECOPII.

Acest continut implica un consum substantial de timp, bani sau alte resurse si trebuie respectat ca atare. Continutul Site-ului, indiferent de zona în care se afla în site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv în scopuri personale.

Prin  utilizarea în scopuri personale se întelege folosirea fie în interes propriu fie pentru alte persoane dar fara a urmari un alt beneficiu decât cel de informare, fiind exclusa folosirea continutului site-ului cu scopul de a-si face reclama sau de a câstiga orice alt tip de beneficiu, pecuniar sau nu.

Orice utilizare de continut de catre terte persoane în alte scopuri decât cel personal, se poate face numai cu obtinerea în prealabil a acordului scris al DESPRECOPII acordat expres în acest sens. Astfel, este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vânzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate în alte scopuri decât cel personal. Pentru a cere acordul de folosire a continutului în alte scopuri va rugam sa ne contactati pe adresa info@desprecopii.com.

Orice material (ex. poze, muzica, texte de orice fel) având legatura cu SITE-ul sau cu continutul acestuia trimis prin e-mail sau furnizat în orice alta modalitate (spre exemplu: mesaje pe forum)  de catre MEMBRII sau terte persoane, în mod benevol si fara pretentii de orice fel, care ar putea face obiectul protectiei dreptului de autor sau nu, devine proprietatea a DESPRECOPII în componenta ei patrimoniala.

În cazul în care un MEMBRU sau o terta persoana are pretentii de orice fel cu privire la eventualele materiale pe care doreste sa le publice pe SITE, aceste pretentii trebuie comunicate în prealabil pe adresa de mail info@desprecopii.com urmând sa faca obiectul unui contract scris între DESPRECOPII si acest autor, daca DESPECOPII este interesat de material.

Prin autor, se întelege orice persoana (VIZITATOR, MEMBRU, terta persoana) care trimite spre publicare sau publica orice tip de material.

DESPRECOPII are libertatea sa accepte sau sa refuze orice material primit spre publicare. Autorul unui material publicat pe SITE nu poate avea pretentii indiferent de natura lor DUPA publicare (retroactiv). Orice autor care trimite materiale spre publicare pe SITE are obligatia sa verifice daca acestea au fost sau nu publicate.

Prin trimiterea materialelor autorii recunosc si garanteaza ca acestea le apartin si ca au dreptul de a le trimite în vederea folosirii lor de catre DESPRECOPII. Autorii îsi asuma obligatia de a nu prejudicia în nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca în legatura cu materialele si informatiile transmise în orice mod catre SITE, iar persoanele care expediaza în orice mod informatii ori materiale înteleg si accepta ca încalcarea în orice mod a acestei obligatii nu poate angaja în nici un mod raspunderea DESPRECOPII, ci numai raspunderea persoanelor respective. MEMBRII sunt responsabili de continutul mesajelor publicate pe forum DESPRECOPII nu poate fi gasit raspunzator în privinta respectarii drepturilor intelectuale ale materialelor pe care MEMBRII le introduc pe site-ul.

Echipa redactionala a SITE-ului încearca sa furnizeze VIZITATORILOR informatii cât mai corecte, din surse autorizate. Cu toate acestea, DESPRECOPII nu poate garanta pentru aceasta informatie. Fiecare VIZITATOR poate interpreta aceasta informatie dupa bunul plac si are obligatia sa verifice informatia si în alte surse mai ales în cazul în care aceasta informatie are caracter medical sau juridic. Este importat de subliniat, ca informatia prezentata pe SITE, are un caracter suplimentar, si în nici un caz nu poate substitui recomandarile date de specialisti (medici, avocati etc.). DESPRECOPII nu poate fi facut raspunzator pentru modul în care un VIZITATOR al SITE-ului utilizeaza în orice fel informatii prezentate în acest SITE. VIZITATORII/ MEMBRII sau persoanele terte nu pot cere daune de nici un fel în baza utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de acest SITE.
 

Informatii cu caracter medical
Informatiile prezentate de DESPRECOPII trebuie considerate ca informatii generale despre adulti si copii, despre viata de familie si despre experienta de parinte. Aceste informatii nu tin cont de situatia reala a fiecarui vizitator în parte si prin urmare trebuie privite ca informatii suplimentare menite pentru o întelegere cât mai buna a starii dumneavoastra si a membrilor familiei dumneavoastra.

În mod special, informatiile cu caracter medical (articole despre boli, raspunsuri ale doctorilor, s.a.m.d.) nu pot substitui recomandarile oferite de medici sau alti specialisti care au nevoie de un consult real pentru a oferi un diagnostic si un tratament corespunzator. În toate cazurile, va sfatuim sa mergeti la medicul dumneavoastra de familie daca este vorba de o problema de sanatate sau la un specialist pe problema pe care o aveti.

Desprecopii.com, precum si toti colaboratorii ale caror articole, raspunsuri, sfaturi sunt publicate pe Desprecopii.com nu pot fi considerati raspunzatori pentru niciun prejudiciu/pierdere de orice fel.


Modificarea conditiilor de utilizare sau a serviciilor oferite de DESPRECOPII
DESPRECOPII îsi rezerva dreptul de a modifica în orice moment, sau la orice interval de timp, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, termenii si conditiile generale cât si a  regulamentul de utilizare, fara o notificare prealabila. De asemenea DESPRECOPII poate întrerupe, temporar sau permanent, partial sau în totalitate serviciile oferite fara o notificare în prealabil. Noile conditii devin valabile în momentul în care au fost facute publice prin înscriere în acest site si nu au caracter retroactiv.

Nota finala
Încalcarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala dupa caz. DESPRECOPII poate investiga faptele care implica asemenea încalcari, si daca considera necesar, va merge pâna la a actiona în justitie persoanele care nu respecta aceste conditii de utilizare, pentru recuperarea potentialului prejudiciu cauzat de acestea. Dupa caz, DESPRECOPII poate coopera cu autoritatile legale în urmarirea VIZITATORILOR, MEMBRILOR sau tertelor persoane implicate în astfel de încalcari. Fiecare VIZITATOR este de acord ca, la cererea DESPRECOPII, sa exonereze de raspundere DESPRECOPII pentru orice actiuni judiciare sau extra judiciare si sa acopere cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a încalcarii de catre VIZITATORUL respectiv a clauzelor cuprinse în conditiile de utilizare si în regulamentul forumului.


Orice situatie neprecizata în acest acord de utilizare necesita consultarea si acordul prealabil al DESPRECOPII. În cazul în care aveti întrebari sau dubii va rugam sa ne contactati la info@desprecopii.com.

 Ianuarie 2021.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 6 comentarii

 1. Valentina
  Valentinatrimis la 4/12/2020

  Bebelusul meu nu accepta nimic , fara a fi fortat . Doar laptele il mananca de buna voie. Ce tehnici sa incerc?

  Raspunde la acest comentariu
 2. Alina
  Alinatrimis la 28/8/2019

  Buna ziua ,de 1 an jum tot imi doresc sa raman insarcinata ,am mers la doctor iar dupa un set de analize hormonale mi sa zis ca prolactina ar fi prea mare valoarea apoi am luat tratament si a scazut prea mult ,acum mia zis ca as avea chisturi ,am luat tratament si au disparut ,mia mai zis doctorul ca sar putea sa am trompele infundate asa ca am mers de mi lea desfundat ,acum iau vit d3 si niste vit de fertilitate de aproximativ 3 luni si mimic mentionez ca atat timp cat am luat vit astea menstriatia mi sa reglat doar ca luna aceasta mia venit pe 1 august ma tinut 5 zile iar acum pe 26 mia venit din nou doar ca doua zile am avut o culoare maronie abea din a treia zi a inceput sa imi curga un pic mai lichida menstruatia .Nu mai stiu ce sa mai zic de la ce e posibil asta plus ca ma doare si foarte tare tot abdomenul ,multumesc

  Raspunde la acest comentariu
 3. Flori
  Floritrimis la 28/7/2019

  Buna ! Este prima oara cand scriu pe forum dar am o problema . Sunt însărcinată în 19 săptămâni și din pacate cand intram in bloc se făcea in momentul acela dezinsecție si am inhalat fum toxic . Imi este foarte frica sa nu il afecteze pe bebe . Abia pe 24 am următorul control .

  Raspunde la acest comentariu
 4. LAVINIA
  LAVINIAtrimis la 16/7/2019

  Salutare. Ma puteti ajuta cu idei despre al doi-lea nume de fata care sa se potriveasca cu Maria Popescu. Se va naste luna aceasta ( iulie 2019) Va multumesc anticipat

  Raspunde la acest comentariu
 5. bundache petruta
  bundache petrutatrimis la 27/6/2018

  buna ziua am doi nepoti si asi dori o scoala cu internat saptaminal de oarece nu ma pot descurca au virstrle de 8 ani si 7 ani locuiesc cuchirie si nu pot merge la serviciu

  Raspunde la acest comentariu
 6. norica Patriciu
  norica Patriciutrimis la 19/5/2018

  vreau sa adopt o fetita in varsta de13-15 ani pe care sa o dau la scoala ,sa o educ & cu parinti necunoscuti//vreau sa ii dau numele meu de familie pe care sa il duca mai departe// acum sunt pensionara dar sunt profesor de meserie -engleza-franceza. nu mai sunt casatorita & am 62 ani si sunt din bucuresti///mentionez ca si eu am fost copil adoptat cand aveam aproape 3 ani..si cred ca parintii mei au fost nemaipomeniti///tot ce vreau este sa stiu daca pot adopta la randul meu un copil mai mare..eu cred ca mai am multa dragoste de dat unui copil///nu prea ma descurc la calculator !!!

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII