Horoscopul copiilor: Copilul Gemeni la școală

Horoscopul copiilor: Copilul Gemeni la scoala

Horoscopul copiilor: Copilul Gemeni la școală

Copilul din zodia Gemeni nu va excela la un anume subiect, si asta pentru ca ii place varietatea. Intr-o singura dimineata el va juca baschet, va invata la franceza, va desena, etc. Are tendinte multidisciplinare si o capacitate importanta de a fi printre primii din clasa. 

Iata cum se descurca copilul Gemeni la scoala >>

Copilul Gemeni la scoala

Perioda: 21 Mai - 21 Iunie
Planeta dominanta: Mercur
Element: aer
Zi norocoasa: miercuri
Numere norocoase: 3 si 4
Piatra de nastere: agat
Culoare de noroc: galben
Metal: mercurul
Locuri prielnice: zonele alpine

Micile neatentii il costa

Acestui copil ii place sa invete, din pacate se intampla sa sara peste detalii importante si sa nu fie indeajuns de atent.

Pentru un copil Gemeni este foarte greu sa ramana concentrat pe o perioada mai lunga de timp, sarind de la un subiect la altul mult prea repede si fara sa realizeze.

Capacitatea de a face mai multe lucruri in acelasi timp

Copilul din zodia Gemeni nu va excela la un anume subiect, si asta pentru ca ii place varietatea. Intr-o singura dimineata el va juca baschet, va invata la franceza, va desena, etc. Are tendinte multidisciplinare si o capacitate importanta de a fi printre primii in clasa.

Dar, mai are si tendinta de a ciupi cate putin din orice, fara a se concentra prea mult - de aceea, rolul parintilor este important in educatia lor. Rolul temelor acasa este, de asemenea, major!  Cu siguranta temele de acasa si examele nu fac parte din lista sa de lucruri preferate, insa, ele vor da rezultate daca parintii inteleg sa se ocupe de copil suficient. 

Motivul pentru care Gemenii au intotdeauna lucruri interesante de spus este ca sunt foarte inteligenti. Sunt curiosi, asa ca le place sa invete.

Gemenii sunt fiinte volatile, curioase, inteligente si mari ganditori. Tind sa ramana intr-o singura locatie. Sunt foarte competenti si ii pot convinge rapid pe altii sa-si accepte propriile ganduri si convingeri.

Sunt Gemenii buni elevi?

Gemenii vor gasi ca este benefic sa joace atat rolul profesorului, cat si cel al elevului. In general, sunt de ajutor, o trasatura deloc buna atunci cand vine vorba de competitia taioasa din lumea academica. Ei se vor trezi ca ii invata pe altii in loc sa-si imbunatateasca propriile note.

Gemenii sunt buni la matematica?

Gemenii sunt de obicei buni la matematica, dar se pricep si la muzica;pur si simplu are sens pentru ei. Pentru un Gemeni, totul este despre rezolvarea problemelor si apoi trecerea mai departe.

Cat de talentat este un Gemeni?

Gemenii au abilitati de conversatie exceptionale si sunt maestri in jocul de cuvinte, ceea ce le face usor sa-i cucereasca pe ceilalti. Drept urmare, Gemenii sunt buni administratori si ofiteri. Pasiunea lor ii inspira pe colegii lor, iar inteligenta lor le castiga respectul semenilor lor.

Gemeni celebri

Femei
Anne Heche, Alina Cojocaru, Andreea Banica, Elizabeth Hurley, Alanis Morissette, Anna Kournikova, Annette Bening, Brooke Shields, Coutney Cox, Fairuza Balk, Harriet Beecher Stowe, Haricleea Darclee, Helen Hunt, Ileana Cotrubas, Isabela Rossellini, Isadora Duncan, Jewel, Joan Collins, Joan of Arc, Judy Garland, Juliette Lewis, Kathleen Turner, Kylie Minogue, Loredana Groza, Leelee Sobieski, Naomi Campbell, Angelina Jolie, Marilyn Monroe, Priscilla Presley, Natalie Portman, Nicole Kidman, Paula Abdul, Steffi Graf, Teo Trandafir, Yasmine Bleeth

Barbati
A.S. Puskin, Colin Farrell, George Bush, Jack London, Jean-Paul Sartre, Jules Verne, Lenny Krawitz, Paul McCartney, Prince, Tudor Arghezi, Zinedine Zidane

Citeste si ce spun zodiile despre copii: Horoscopul copiilor

Mai multe despre psihologia copilului aici > 

 Forumuri dedicate psihologiei copilului

 Cabinetul PSI: Arta cunoasterii umane. Intrebari si raspunsuri date de profesionisti si cunoscatori.

PARENTING - sau despre meseria de parinte

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

  1. andreea
    andreeatrimis la 9/8/2011

    Mie imi place tot ce spune despre zodia gemeni dar nustiu daca e 100 la 100 adevaat ...daca puteti sa-mi spuneti daca este adevarat sau nu va rog sa ma contactati la andresa mea de meil andreearosu56

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII