Numele copilului si numerologia - ce legatura exista?

Numele copilului si numerologia - ce legatura exista?

Numele copilului si numerologia - ce legatura exista?

Ce legătură este între numerologie și alegerea unui nume pentru copil? 🔢👶

Numerologia este un studiu antic al influenței numelui asupra personalității. În această teorie, se consideră că numele pe care îl poartă o persoană are un impact puternic asupra destinului și caracteristicilor sale. Filosofia cabalistică, ca o ramură a numerologiei, este considerată a fi cea mai recentă și avansată evoluție a acestei teorii.

Pentru alegerea numelui copilului, părinții asociază numele cu el, învăluiți în puterea invizibilă, dar covârșitoare, a gândului. Numerologia și cabala pot oferi o perspectivă asupra sensului și influenței fiecărui nume, ajutându-i pe părinți să găsească un nume care să poarte energii pozitive și norocoase pentru copilul lor.

Iată o simplă teorie despre influențele cabalistice și numerologice asupra alegerii unui nume norocos pentru copilul tău. ✨🔮🌟

in acest articol veti citi mai multe despre:
Numele copilului - o rezonanta aleasa pentru o viata
Bebelusul reactioneaza imediat la formula matematica a numelui
Descoperirile stiintifice in legatura dintre nume si destin
Jocul numelui
Cea mai mare baza de date despre nume - pentru copii norocosi!

Numele copilului - o rezonanta aleasa pentru o viata

Influenta gandului - atunci cand un parinte ii cauta si ii alege un nume -  nu necesita recunoasterea imediata a bebelusului. Chiar si un bebelus surd va reactiona la un nume inainte de a-l putea intelege. Parintii sunt cei care aleg numele si asociaza numele cu copilul prin puterea invizibila dar covarsitoare a gandului.

Bebelusul reactioneaza imediat la formula matematica a numelui.

Pe masura ce copilul isi formeaza limbajul, i se contureaza personalitatea, care devine usor de recunoscut. Un bebelus cu un nume nepotrivit, va reactiona foarte rapid la un nou nume echilibrat si in balanta cabalistica. Parintii care au schimbat numele neechilibrate cu nume echilibrate au observat un impact imediat si constructiv al schimbarii, cum ar fi relaxarea imediata si calmul ce erau rare inainte.

Numerologia este un studiu antic al influentei numelui asupra personalitatii. Intrucat din aceasta teorie deriva multe diverse teorii numerologice, unii pot spune ca filosofia cabalistica de a intelege numele este cea mai recenta si mai avansata evolutie a acestei teorii. In mintea noastra, am trecut dincolo de teoria numelui catre o teorie mai completa a numelui, mintii si constiintei. Se poate spune ca predam o teorie completa a vietii, legand cauza de efect printr-o intelegere unica a legilor fizice, mentale si spirituale ale gandirii si vietii.

Noi nu ne consideram specialisti in numerologie sau numerologi, fiindca prea multe teorii numerologice sunt incorecte, incomplete sau distorsionate. Daca studiati diferitele tipuri de numerologie cunoscand in prealabil filosofia cabalistica, le veti gasi repede discrepante si defecte.

nou nascut

Noi credem ca principiul matematic este in sine numerologic, dar Mr. Alfred J. Parker a deschis atat de multe cai ale intelegerii relative la gandire, nume si constiinta, incat filosofia este fata de numerologie precum racheta spatiala fata de cal si caruta. Ambele sunt sisteme conceptuale avand puncte comune, insa dezvoltarea si progresele cunoasterii facute de filozofie fac ca vechea teorie sa devina perimata.  

Acest lucru poate fi dificil de remarcat de publicul neavizat, insa nu mai putin adevarat. Daca alegeti sa ne considerati numerologi, pierdeti adevarata contributie a filosofiei cabalistice: intelegerea modului de a trai deplin si complet, folosind o intelegere a mintii si vietii pentru a atinge echilibrul, armonia si intelepciunea.

Descoperirile stiintifice in legatura dintre nume si destin

Insa nu inseamna ca trebuie sa imbratisati misticismul pentru a vedea ca numele chiar influenteaza copiii si adultii care le poarta. Cercetarile in psihologia numelor au aratat ca un copil care are un nume mai putin dezirabil tinde sa aiba un respect scazut de sine, ia note mai mici la scoala si are probleme psihologice mai mari decat copiii carora li s-au dat nume mai populare.

Jocul numelui

Cu o asemenea miza pusa pe numele cuiva, nici nu este de mirare ca viitorii parinti petrec ore nesfarsite pe Desprecopii.com (ce are cea mai mare baza de nume din internetul romanesc) gandindu-se si uneori certandu-se – asupra numelui pe care il vor da copiilor. Succes in folosirea celei mai mari baza de date de nume  de pe internetul romanesc!

Parintii aleg un nume sau altul din diverse motive: in amintirea unei rude sau a unei persoane faimoase pe care o admira, pentru a le duce numele mai departe (ganditi-va la toti acei Ioni sau Nicolae sau Stefan din tata-n fiu, sau la particula Jr), pentru a sugera o anumita insusire (de exemplu, Dulcineea, Aimee), sau numai fiindca numele suna bine.

Numele este singurul lucru pe care il pot decide ei. Adesea, incearca sa priveasca in viitor si gasesc nume care li se potrivesc copiilor, si este intr-adevar remarcabil cat de des numele pare sa se potriveasca personalitatii unei persoane. Dupa acelasi principiu, este la fel de vizibil cand numele nu se potriveste cu persoana (la numele romanesti este mai ales vizibil in cazul numelor de familie, cum ar fi Lungu pentru cineva scund).

In final, oricat de mult se straduiesc, parintii nu pot fi siguri cum se va potrivi numele dat de ei cu copilul si cum il va influenta.

Sfatul de la Desprecopii.com este ca nu este asa de important sa alegeti numele „perfect”, ci sa ajutati copilul sa creasca puternic si increzator in propria persoana, capabil de a infrunta si consecintele vizibile si cele invizibile ale numelui ales. (Oricum, copilul poate intotdeauna sa-l schimbe cu un nume mai scurt sau cu o porecla.)

Cea mai mare baza de date despre nume - pentru copii norocosi!

Baza de date Desprecopii.com

  

  

  

   Nume Sex OrigineGenerator de nume norocoase

Incearca acest generator de nume - care tine cont de datele personale ale parintilor, de astre si de numerologie

Asa alegi un nume unic pentru copilul tau

Alegerea unui nume pentru copilul tau nu este uneori un lucru simplu. Aceasta sarcina nu este doar dificila, dar, de asemenea, pe de alta parte poate oferi multa distractie. Multi parinti din ziua de azi doresc un nume unic pentru copilul lor, insa incercati sa gasiti numele potrivit si va veti da seama.

Aceste sfaturi te pot ajuta sa gasiti numele perfect pentru copilul tau.

Numele rare poarta ghinion?

O stire prezentata chiar de BBC spune ca numele rare aduc ghinion. Specialistii americani au aratat ca alegerea prenumelui influenteaza starea psihica a copilului si a viitorului adult dar si perceptia oamenilor despre frumusete. Cititi mai departe aici: Prenumele poate influenta destinul

Odiseea sarcinii in 40 de saptamani 
Forumul cu burtici si generatii de mamici. Suport, caldura, prietenie si atitudine.
  
NUME DE COPII: Despre alegerea numelui copilului si legatura lor cu destinul ...

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII