Dorinte si vise secrete ale fiecarei mamici

Dorinte si vise secrete ale fiecarei mamici

Dorinte si vise secrete ale fiecarei mamici

  • Din cand in cand este cu adevarat epuizant sa fii mamica. Cu toate acestea, multe dintre noi, de multe ori, nu indraznesc s-o spuna cu voce tare. Recunoasteti insa - toate gandim aceste lucruri in secret, uneori:

Ce viseaza in secret fiecare mama:
1. "Mi-e rusine"
2. "Vreau o casa ordonata"
3. "Ce mi-ar placea sa am o seara singura"
4. "Vreau pantofi noi"
5. "Vreau doar sa dorm"
6. "Mami, cine e mama?"
7. "Sa angajez un bucatar"

Din cand in cand e epuizant sa fii mamica

Sienna Miller a marturisit recent intr-un interviu: Este epuizant sa fii mama! Cu toate acestea, multe dintre noi, de multe ori, nu indraznesc s-o spuna cu voce tare. Recunoasteti insa - toate gandim aceste lucruri in secret, uneori:

1. "Mi-e rusine"

Daca se intampla sa ai un copil care plange dupa un baton de ciocolata în supermarket, sau cu pantalonii la glezne la restaurant, sau stergandu-si ostentativ nasul de maneca: da, recunoaste, in acele momente ti-e rușine, iar acest lucru se vede de multe ori pe obraji. O consolare: acestea sunt lucruri familiare fiecarei mame, așa ca spune cu voce tare: Nu este chiar așa de rau... se poate si mai rau :)

2. "Vreau o casa ordonata"

Desigur, este frumos pentru copii sa se poata juca fara griji in casa. Dar asta nu înseamna ca nu visezi uneori în secret la o casa in care scaunele nu sunt colorate cu resturi de piure de fructe, cu ferestre fara amprente de maini micute pretutindeni, si fara pereti patati cu carioci. Dar nu dispera, copiii vor creste în mod natural, astfel încât casa ordonata din vise va veni într-adevar. Odata.

3. "Ce mi-ar placea sa am o seara singura"

Cât de des aveti fantezii despre o noapte pe canapea, la televizor, cu picioarele ridicate, cu un pahar de sauvignon blanc, un platou de brânzeturi și o inghetata delicioasa. Cu accent pe fantezii ... Pe canapea la ora de varf? Misiune imposibila!

4. "Vreau pantofi noi"

Bogdan care are într-adevar nevoie de ghete de fotbal noi, Ana, a carei masura la pantofi nu mai corespunde, și degetul cel mare al Mariei aproape iesind din pantofiori ... copiii cresc ca varza, ceea ce face ca visul legat de o pereche de pumps noi sa fie parcat o vreme la racoare...

5. "Vreau doar sa dorm"

Cu toata dragostea te trezesti duminica dimineata, la șapte, pentru a viziona impreuna cu fiica ta, aventurile lui Dora, dar cu la fel de multa dragoste, te-ai fi intors pe cealalta parte, in pat. Într-adevar, ai ucide pentru asta... Este doar un fel de a spune...

6. "Mami, cine e mama?"

"Mama, unde e gentuta mea?", "Mama, cand putem mânca?", "Mama, ma poti ajuta cu temele?", "Mama, unde mergem azi?" ... Nu ar fi frumos sa poti raspunde la toate aceste întrebari cu: "Mama? Nu o cunosc pe mama ... "

7. "Sa angajez un bucatar"

Iubitul tau care refuza sa guste din mancarea cu spanac, dar și fiul, care intra direct în greva foamei imediat ce varza este servita, și ... fiica care stramba din nas in fata castronului cu salata. Da... uneori ai dori sa ai un bucatar în spatele sobei, care sa pregateasca în fiecare zi, în conformitate cu toate restrictiile, o masa delicioasa, pe gustul fiecaruia.

Despre meseria de mama merita de citit si:

Ziua cand l-am privit pe Dumnezeu in ochi

Ziua cand l-am privit pe Dumnezeu in ochi

Copilul a intrat deodata in vietile pe care urma sa le schimbe atat de profund. Asa incepe povestea. Cred ca, pentru cineva care nu are chef, timp, disponibilitate sa citeasca despre sentimentalismele…

Frustrarile si fericirile unei mame

Frustrarile si fericirile unei mame

Sunt mama... si asta mi-a schimbat complet viata. Sunt mama… si asta ma face sa scot la iveala tot ce am mai bun in mine. Sunt mama... si sunt fericita. – variatii pe aceeasi tema in…

14 pacate ale mamelor perfecte

14 pacate ale mamelor perfecte

Placeri vinovate, cu totii le avem! Se pare ca aceste placeri se modifica in momentul in care o femeie devine mama. Daca in trecut te puteai bucura de un cocktail delicios, in prezent te topesti de…


 

 Comunitatea Desprecopii - Hai pe forumul parintilor


Parintii intreaba, parintii raspund!
In aceasta lista de discutii puteti pune intrebari la obiect altor parinti (Exemplu: Este normal ca baiatul meu cere noaptea lapte?)

 

autor: redactor Desprecopii A.Z. - Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2015

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII