Ambalaje speciale pentru a lua sucul preferat la plimbare sau in calatorii

Ambalaje speciale pentru a lua sucul preferat la plimbare sau in calatorii

Ambalaje speciale pentru a lua sucul preferat la plimbare sau in calatorii

  • Atunci cand facem bagajele pentru o calatorie sau mergem la o simpla plimbare impreuna cu cei mici, nu trebuie sa uitam sa luam pentru cel mic ceva de baut. In functie de varsta copilului, putem folosi diferite sticle sau cani. Cel mai important este sa fie practice.

Ambalaje speciale pentru a lua sucul preferat la plimbare sau in calatorii

Atunci cand facem bagajele pentru o calatorie sau mergem la o simpla plimbare impreuna cu cei mici, nu trebuie sa uitam sa luam pentru cel mic ceva de baut. In functie de varsta copilului, putem folosi diferite sticle sau cani. Cel mai important este sa fie practice.

În cazul în care copilul este prea mic pentru a bea din cană sau din pahar, avem nevoie de o sticluță cu biberon. Intotdeauna, trebuie să folosim o sticlă separată pentru sucuri și una pentru lapte.

Pe măsură ce copilul creşte, se poate trece la un pahar cu pai. Se găsesc pe piață multe tipuri de pahare atrăgătoare cu pai și sistem de închidere. Este o variantă foarte comodă. Copiii învață foarte repede să folosească paharul și, în plus, acest mod de a bea este mai sigur și reduce riscul de înecare.

Un alt avantaj al băutului cu paiul este că folosirea mușchilor faciali influențează simțitor dezvoltarea vorbirii la copii*. Altfel spus, este un antrenament pentru vorbire!

Mai târziu, pot fi folosite cănile anti-curgere. Copiii vor să devină cât mai repede independenți. Îi observă pe părinți, vor să mănânce cu furculița și cuțitul sau să bea din cană. Din păcate, de multe ori, această independență duce la vărsarea sucului de jur împrejur și la un nou rând de hăinuțe. Ajutorul vine tocmai de la cana anti-curgere. Aceste căni au un cioc cu o construcție specială, care blochează orificiul de curgere și previne vărsarea sucului. Datorită acestei construcții, copilul poate bea, dar poate și să țină cana preferată în mână în timp ce se joacă.

O provocare mai mare o pot reprezenta mousse-urile, deoarece au o consistență mult mai densă și s-ar putea ca un pai obișnuit să nu fie suficient.

Din fericire, există pe piață și putem alege mousse-uri în ambalaje speciale pentru copii. Acestea au un cioc mai larg, însă sigur, datorită căruia copilul poate să bea chiar și o consistență mai groasă. Mai mult decât atât, un astfel de mousse nu trebuie consumat tot odată – se pune dopul și restul poate fi consumat mai târziu, pe drum.

https://www.poradynazdrowie.pl/kiedy-dziecko-zaczyna-pic.html

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII