Umidificatorul, un aliat in anotimpul rece

Umidificatorul, un aliat in anotimpul rece

Umidificatorul, un aliat in anotimpul rece

  • Copiii se confrunta cu raceli si infectii ale cailor respiratorii superioare de aproximativ 6-8 ori pe an, iar odata cu venirea anotimpului rece, frecventa lor devine mai mare. Cresterea umiditatii aerului este unul din modurile in care ii putem ajuta pe cei mici, prin decongestionarea cailor respiratorii si ameliorarea simptomelor asociate cu raceala sau infectii respiratorii.

Copiii se confrunta cu raceli si infectii ale cailor respiratorii superioare de aproximativ 6-8 ori pe an, iar odata cu venirea anotimpului rece, frecventa lor devine mai mare. Cresterea umiditatii aerului este unul din modurile in care ii putem ajuta pe cei mici, prin decongestionarea cailor respiratorii si ameliorarea simptomelor asociate cu raceala sau infectii respiratorii.

Folosirea sistemelor de incalzire, toamna si iarna, duce la reducerea umiditatii din interiorul caselor, ceea ce poate creea un disconfort, in special in cazul copiilor raciti. Umiditatea optima trebuie sa se gaseasca intre valorile 45% si  55%, fiind demonstrat faptul ca o umiditatea de peste 45%  poate reduce riscul de gripa sau raceala, iar o umiditatea peste valoarea de 60% duce la aparitia mucegaiurilor si ciupercilor. Gradul de umiditate al aerului din interior este, in consecinta, foarte important.

Umidificarea aerului ii va ajuta pe copiii raciti sa isi decongestioneze caile nazale si sa depaseasca si alte simptome de raceala. Mucusul care ii afecteaza gatul, nasul si pieptul, facandu-l pe cel mic sa respire cu dificultate este inmuiat, fiind apoi mai usor de eliminat, iar recuperarea sa fie mai rapida. In plus, in anotimpul rece si pielea are de suferit, fiind mai uscata si, uneori, chiar si iritata. Umiditatea optima a aerului ajuta la eliminarea acestor probleme. 

Metoda traditionala de a creste umiditatea in interiorul caselor, prin punerea unui vas cu apa pe radiatoarele de caldura s-au dovedit ineficiente, gradul de umiditate neputand fi reglat. De aceea, este recomandata folosirea unui umidificator de aer cu vapori reci, precum Philips NanoCloud.

Umidificatorul Philips asigura combaterea cu precizie a aerului uscat din camera, prin control automat si tehnologie de evaporare inteligenta. Acesta distribuie uniform aerul umidificat in intreaga camea si imprastie cu 99% mai putine bacterii in comparatie cu aparatele ultrasonice.

In plus, nu elimina calcar si nu uda podelele.

Umidificatorul de aer Philips ofera un sistem de evaporare avansat in trei etape, avand la baza tehnologia NanoCloud. In prima etapa, umidificatorul capteaza particulele mari precum parul si praful, in timp ce extrage aerul uscat din incapere. In cea de-a doua etapa, sistemul de evaporare umidifica aerul adaugand molecule de apa fara bacterii sau calcar. In etapa finala aerul sanatos este evacuat din umidificator la o viteza constanta, ceea ce ofera un aer umed, sanatos si confortabil, fara sa se produca ceata in casa ta.

Distribuirea aerului umed si sanatos se face uniform, iar modul silentios iti asigura un somn linistit, in timp ce aerul din camera este umidificat optim. Umidificatorul de aer Philips este prevazut cu un sistem de blocare atunci cand rezervorul de apa este gol si trebuie realimentat.

O altă opțiune ar fi modelul de umidificator Philips HU4803/01 este prevazut cu un sistem de control care permite reglarea cu precizie a umiditatii de la 40%, la 50% si 60%, in functie de confortul tau. In plus,

modul de umiditate automat te scuteste de griji, monitorizand constant umiditatea aerului care va porni si va opri umidificatorul ori de cate ori este necesar, asigurandu-se ca umiditatea este in permanenta la nivelul corespunzator.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII