Care este cauza depresiei?

Care este cauza depresiei?

Care este cauza depresiei?

  • Dacă ați fost diagnosticat cu depresie, vi s-a spus, probabil, ca aveți un dezechilibru chimic și singura modalitate de a gestiona starea este prin produse farmaceutice. S-a gandit cineva să va spuna despre alte lucruri care ar putea fi cauza depresiei sau ce pot contribui la aceasta?

Care este cauza depresiei?

Dacă ați fost diagnosticat cu depresie, vi s-a spus, probabil, ca aveți un dezechilibru chimic și singura modalitate de a gestiona starea este prin produse farmaceutice. S-a gandit cineva să va spuna despre alte lucruri care ar putea fi cauza depresiei sau ce pot contribui la aceasta?

Aspartamul

Aspartamul este periculos. Există multe dovezi anecdotice care arata ca aspartamul este toxic.

Un studiu lung de un deceniu, pe 264.000 adulti americani, condus de National Institutes of Health din Bethesda, Maryland, a aratat o asociere intre suc, sucul dietetic, băuturile din fructe fără zahăr, și depresia clinică.

    4 sau mai multe doze de suc acidulat pe zi = o creștere de 22% a depresiei
    4 sau mai multe doze de suc dietetic pe zi = o creștere de 31% a depresiei
    4 sau mai multe doze de băuturi din fructe dietetice = o creștere de 51% a depresiei

Glutamatul monosodic (MSG)

Dacă leziunile creierului, tulburările comportamentale, tulburările endocrine, și boli neurodegenerative nu sunt un motiv suficient pentru a evita MSG-ul, acesta este de asemenea legat de depresie. MSG blocheaza receptorii serotoninici. Deficiența de B6 pare a spori reacțiile adverse.

Zahărul și HFCS

Consumul excesiv de zahăr, fie zahăr rafinat sau sirop de fructoză de porumb, pot cauza o serie de afectiuni medicale în plus față de obezitate, diabet zaharat și carii dentare. Există mai mult de 100 de boli cauzate sau exacesul de zahăr. Depresia este una dintre ele.

Candidoza

Sănătate este esențială pentru sănătatea fizică și psihica. Un procent de 80% de serotonina - un neurotransmitator esential - este produs in intestin de bacterii benefice. Dezvoltarea Candidei în intestin va avea ca rezultat o epuizare a serotoninei și o creștere a depresiei, împreună cu o stare de anxietate, iritabilitate, dificultăți cognitive, dureri de cap, boli autoimune, si multe altele.

Concluzie

Sănătatea, atât fizică cat și mentală, se bazeaza pe capacitatea corpului nostru de a sustrage substantele nutritive din alimente pentru a repara celulele și a menține funcționalitatea în timp ce elimina deșeurile și substanțelor toxice. Pentru a ne atinge și menține sănătatea, avem nevoie sa creștem în mod activ hrana evitând în același timp toxinele.

Pentru a îmbunătăți nutriția și sănătatea intestinului, consumati o dieta care constă din cel puțin 80% peste, produse organice (mai multe legume decat fructe), grasimi sanatoase și alimente ce ajuta la detoxifiere, cum ar fi curcuma, ghimbir, usturoi, coriandru, ceapa.

Elimina aromele artificiale, colorantii și conservanții; MSG; OMG; acizi grași trans; zahăr, HFCS, gluten, precum și orice alte substanțe chimice. Mananca alimente integrale reale, nu alimentele procesate. Elimina sau limita de alcool și consumul de cofeina.

Interesant de citit:
Alimente miraculoase pentru depresie

Gasirea unui tratament adecvat pentru depresie nu este de multe ori simplu. Multi oameni gasesc etichetele si termenii utilizati de catre psihologi si psihiatri confuze. ... citeste

Lipsa de somn duce la iritabilitate, anxietate, depresie și obezitate

Lipsa de somn poate declansa mari probleme de sanatate. Hormonii nu sunt doar pentru sex. Hormonii sunt semnale chimice produse de glandele endocrine ale organismului, care reglementeaza toate… ... citeste

Glutamatul monosodic (MSG), ucigasul silentios din bucataria noastra

Deși Food & Drug Administration (FDA) a clasificată glutamatul monosodic sau MSG, ca tip de aditiv alimentar, în general sigur pentru consum, o mulțime de oameni au raportat… ... citeste

  Forumuri recomandate la Supereva

 Super Sanatate >>

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII