O noua comedie la Disney Channel

O noua comedie la Disney Channel

O noua comedie la Disney Channel

  • Un noul serial, „Cele Mai Bune Prietene Oricand”, se difuzeaza la Disney Channel in fiecare duminica, la ora 10:30 in aceasta luna.

O noua comedie la Disney Channel,
„Cele Mai Bune Prietene Oricand”

Un noul serial, „Cele Mai Bune Prietene Oricand”, se difuzeaza la Disney Channel in fiecare duminica, la ora 10:30 in aceasta luna. Programul prezintă povestea a două adolescente si cele mai bune prietene, Shelby şi Cyd, care greșesc un experiment științific și dobândesc astfel puterea de a călători în trecut şi în viitor, dar nu își pot controla puterile în totalitate. Seria le are ca protagoniste pe Lauren Taylor („Richie Rich”) şi Landry Bender („Crash & Bernstein” Disney XD) în rolurile celor două prietene bune Shelby şi Cyd, în călătoriile lor în timp.

Serialul ne prezintă aventurile lui Shelby (Taylor) şi Cyd (Bender) care capătă puterea de a călători în trecut şi în viitor oricând doresc – şi uneori chiar şi când nu vor. Cele două au parte de suișurile şi coborâșurile relației de prietenie în încercarea lor de a decide între a repara greșelile din trecut sau a-şi arunca o privire în viitor. Pe când cercetătorul în devenire Barry şi asistentul lui de încredere, Naldo încearcă să deslușească modul în care pot repeta călătoria în timp pentru propriile beneficii, Cyd şi Shelby își utilizează această nouă putere descoperită pentru a-şi croi un drum în liceu, în viață şi pentru a avea grijă de năzdrăvanii frați gemeni ai lui Shelby, Bret şi Chet.   

Echipa de distribuție îi include şi pe Gus Kamp („Deadtime Stories”) în rolul lui Barry, Ricky Garcia („Forever in your mind”) în rolul lui Naldo şi gemenii identici Benjamine Cole şi Matthew Lewis Royer în rolurile lui Bret şi Chet.

Episodul de debut ne-o prezintă pe Shelby care îi roagă pe Barry şi Naldo să o ajute să creeze atmosfera ideală la școală pentru a-l invita pe Cameron, cel pentru care are o pasiune, la bal. Când neprevăzutul le strică planurile, Shelby şi Cyd încearcă să-şi utilizeze puterea descoperită de a călători în timp pentru a repara toate greșelile. 

Seria multi-cam a fost creată de Jed Elinoff şi Scott Thomas (din „Randy Cunningham: 9th grade ninja”) avându-i ca producători executivi pe Elinoff, Thomas şi Michael Kaplan („Caţelul Blogger”) câștigător al unui premiu Emmy, şi ca producător pe Julie Tsutsui („Liv şi Maddie”). „Cele Mai Bune Prietene Oricand” este o producție a It’s a Laugh Productions, Inc. şi este recomandat tuturor vârstelor.

Disney Channel Romania
Disney Channel is a 24-hour family driven channel, dedicated to kids 6-14 and their families, presenting a mix of popular live action series such as Violetta, Austin&Ally, Kickin’ it and Liv and Maddie, as well as Disney Channel Original Movies, including Teen Beach Movie or Zapped, and the first locally produced show - I ♥ Violetta. Disney Channel Romania is also home to Star Wars Rebels, a series produced by LucasFilm.

Disney Channel content supports values that help kids face the challenges of growing up, encourages them to believe in themselves, fulfilling dreams and spending time with family and friends.

Disney Channel Romania launched in 2009 and continuously is #1 of all kids channels in Romania*.

*Source: Kantar Media Romania, All Homes, Kids 4-14

 autor: desprecopii.com - Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2015 

 

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII