Comentarii la articole
0 | 7/2/2023

Comentarii la articole
-
In aceasta pagina gasiti toate observatiile voastre la diverse articole din site-ul nostru.
Ele nu sunt grupate pe articole ci ordonate in functie de data trimiterii.
Daca doriti sa vedeti lista unui anume articol, urmati "linkul" cu numele articolului si - in pagina articolului - apasati pe "Lista de discutii pe aceasta tema"!
Cauta in comentarii
Puteti sa folositi formularul de mai jos si tipul de sortare pentru a accesa comentariile la articole
Sortati dupa data!
Nr. Comentarii: 18401
Output "
"
✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️
Subiecte tratate:
Tema:
Comentarii vizitatori
Citeste toate comentariileCe sentimente ti-a produs acest articol?
Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!
Scrie un comentariu
Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII
Va rog sami raspuneti si mie la cat timp pot sa raman insarcinata dupa anticoceptionale am lut pastile din anu trecut din martie si leam oprit anu asta in martie si nu am mai ramas insarcinata
Buna ziua Am o fetita de 12 ani careia ii place muzica, dansul şi fotografia. Mai aveţi locuri disponibile pentru vara aceasta? Ne dorim foarte mult sa venim în tabara dumneavoastra. Zi buna!
Imi puteti trimite pe mail mai multe detalii despre tabara?sau un nr de telefon pentru a contacta persoana responsabila cu inscrierea si testarea copiilor. Multumesc
Foarte tare ,ma bucur de asemenea initiative , eu caut acum o tabara pentru Andrei , ma gandesc ca l-ar ajuta sa se descopere pe el insusi , ii place muzica , dansul ,actoria , ar avea ocazia sa vada cu alti ochi activitatea artistica , dar are 11.5 ani , si nu este dar costul taberei , o saptamana cat costa ? multumesc !
Nu e rau, daca ai un copil pune-i un desen dragut de pe: http://desenedragute.blogspot.ro/ , multumesc!
ce frumos
FRUMOS SI FOARTE EMOTIONANT MOMENT!
Este corect. Medicina nu sta pe loc, ci mereu se dezvolta! Implicarea mitocondriile în procedura fiv , face ca aceasta sa-şi mareasca şansa la succes. Meriţi sa ai un copil! Bafta multa!
Este corect. Medicina nu stă pe loc, ci mereu se dezvoltă! Implicarea mitocondriile în procedura fiv , face ca aceasta să-È™i mărească È™ansa la succes. MeriÈ"ºi să ai un copil! Baftă multă!
De ceva timp şi donarea de mitocondrii, anume mitocondrii a dovedit sa fie destul de efectiva, odata ce sporeşte efectivitatea procedurii Fiv pentru cuplurile de la + 40 de ani. Programul mai pota fi ştiut sub nume de "un copil de la trei parinţi " .
Ma vad in multe ipostaze prezente in articol....zgomotul, rănile, vânataile, petele, tinta, jucăriile (la noi este plin de masinile de pompieri, politie, ambulanţe si pistoale,pusti). Iubirea, o... iubirea......., vine mereu sa se cuibareasca la mine in brate, primească si sa dăruiască pupici, îmbrătisari, sa-mi spuna "mami, te iubesc, esti cea mai buna mamica din univers "
Unii spun ca ar trebui intrebati mai intai nasii de cununie pentru botezul copiilor si doar daca refuza acestia, atunci poti sa cauti pe altcineva sau sa accepti pe cei care s-au oferit. Nu exista nici o traditie in acest sens. In cartile de slujba ortodoxe se mentioneaza doar ca nasii trebuie sa fie ortodocsi, nu si cum se aleg, dar de regula ar trebui sa fie cineva nu prea in varsta pentru a putea indruma spiritual copilul o perioada de timp cat mai lunga.
O intrebare va rog? Cum se cer nasii de botez? Se procedeaza la fel ca la nasii de cununie? Exista o traditie in acest sens?
Bunu ziua pana la ce ora se ia miru bebelusului ..??
🤣Exact. Deja cand am ajuns la ardei iute am inceput sa am dubii in legatura la ce facem cu copilul. (Sarea se regaseste în lista):))
Nu stiu exact daca sunt din evul mediu, dar sunt niste obiceirui paganesti care n-au treaba cu ortodoxia. Singurul lucru necesar este ca dupa maxim 3 zile de la botez nasii sa vina intr-adevar la finut si sa-l spele intr-o apa curata care nu se arunca decat la radacina unui copac la un loc curat pentru ca in aceasta apa se spala mirul cu care a fost uns la botez de catre preot. In timpul baitei se tine aprinsa si lumanarea de la botez. Nici un alt obicei in plus nu este mentionat in vreo carte de slujbe. Nu se mai unge cu nimic pt. ca a fost uns de preot la botez. In nici un caz nu ar avea nasul sau nasa marele mir care se gaseste doar la biserica.
Mai lipsea sarea și piperul, și juri că punem copilul la macerat!! :))
Ion ai dreptate, parca e din povestirile lui ion creanga!
Sunt obiceiuri frumoase! Mata dl Ion esti cumva lovit de ciomagu' modernismului?!
Toate aceste obiceiuri mi se par de evul mediu.