Inovatie si grija pentru mame si puii lor

Inovatie si grija pentru mame si puii lor

Inovatie si grija pentru mame si puii lor

  • Avand 30 de ani de experienta in dezvoltarea produselor destinate hranirii copilului, in baza studiilor clinice, Philips Avent se concentreaza pe cercetarea si testarea produselor create de ei. In plus, Philips Avent asculta si invata de la mamele din intreaga lume, pentru ca adevarata grija sta in micile detalii si inovatii inteligente si asta face diferenta pentru tine si copilul tau.

Avand 30 de ani de experienta in dezvoltarea produselor destinate hranirii copilului, in baza studiilor clinice, Philips Avent se concentreaza pe cercetarea si testarea produselor create de ei. In plus, Philips Avent asculta si invata de la mamele din intreaga lume, pentru ca adevarata grija sta in micile detalii si inovatii inteligente si asta face diferenta pentru tine si copilul tau.

Compania pune oamenii in centrul muncii sale, raspunzand aspiratiilor, nevoilor si dorintelor lor. In plus, departamentele de cercetare lucreaza direct cu partenerii sai din mediul academic mondial pentru a intampina nevoile oamenilor.

Produsele Philips Avent, destinate mamelor si copiilor, sunt de maxima importanta pentru Philips. Copiii sunt baza viitorului nostru si merita sa ne focalizam toate eforturile pentru a le asigura o crestere armonioasa si sanatoasa.

Philips Avent a dezvoltat o gama larga de produse destinate exclusiv primilor ani de viata ai copilului si mamelor. Ei au inteles nevoile celor doi si au creat produse care sa ii sustina in diferite etape ale procesului de crestere

Produsele destinate mamelor sunt un real suport, inca din primele zile dupa nastere si raspund celor mai delicate si complicate nevoi.

Pompe de san pentru a ajuta extragerea laptelui de san atunci cand copilul nu poate suge suficient, prevenind astfel angorjarea. Poate fi folosita si pentru cazurile in care mama isi reia activitatea inainte ca cel mic sa incheie perioada de alaptare. Pompele de san asigura independenta mamei, atunci cand are nevoie, facand extragerea laptelui un proces mult mai rapid si mai comod.

Produsele pentru ingrijirea sanilor (gel emolient cu lanolina si aloe vera, tampoane de unica folosinta, cupe pentru protectie, Niplette) sunt destinate problemelor cu care se confrunta tinerele mame in primele saptamani de alaptat: mameloane inflamate si dureroase, mameloane plate sau ombilicate). Astfel, Philips Avent sustine, prin inovatie si calitate, alaptarea ca cea mai benefica metoda de hranire pentru copii.

Gama de biberoane (Classic si Natural) sunt un suport perfect pentru hranirea copiilor, ajutand la diminuarea colicilor si la hranirea mixta, fara nici un discomfort pentru cel mic.

Philips Avent priveste cu maxima seriozitate sanatatea copiilor, de aceea a creat sterilizatorul electric cu abur sau sterilizatorul pentru cuptorul cu microunde, care asigura o hranire cu totul sigura. Sterilizatorul pentru microunde este indispensabil pentru cei ce calatoresc mult si care nu vor sa neglijeze igiena echipamentului de hranire a celui mic.

Produse destinate diversificarii. Cand copilul creste, trecand de la faza de bebelus la cea ce copil mic, nevoile lui se schimba. Va trece de la biberon la cana, avand o dexteritate si coordonare mai buna si atingand prima faza a independentei sale. Gama de cani pentru copii este variata, incluzand cani cu tetina si manere, cani cu pai, cani cu  gura de scurgere, cani “sunt mare”.

Cand copilul trece la faza diversificarii, are nevoie de produsele potrivite: lingurite cu varful moale pentru a nu-i lovi gingiile sensibile, vesela colorata si usor de folosit si tacamuri adaptate diferitelor categorii de varsta.

In plus, Philips Avent a inteles nevoia mamelor de a-l simti pe cel mic in siguranta in orice moment al zilei si noptii si a creat monitoarele de supraveghere. Acum iti poti auzi copilul de la primul scancet si sa il linistesti cu vocea ta de la distanta, permitandu-I sa readoarma independent.

Cresterea primilor dinti este o piatra de incercare pentru toata familia, iar copiii au nevoie de tot suportul nostru. Suzetele Philips Avent  ii ajuta pe cei mici sa se linisteasca, satisfacandu-le nevoia de supt si ros.

Prin toate cercetarile si inovatiiile din cei 30 de ani de activitate, Philips Avent a fost alaturi de noile familii, sustinand eforturile in cresterea sanatoasa a copiilor, incurajand mamele sa alapteze pentru cat mai mult timp.

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Tema:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII