Avertismentul unei mămici dupa ce bebelușa ei a fost electrocutată și arsă cu încărcătorul de telefon

Avertismentul unei mamici dupa ce bebelusa ei a fost electrocutata si arsa cu incarcatorul de telefon

Avertismentul unei mămici dupa ce bebelușa ei a fost electrocutată și arsă cu încărcătorul de telefon

O mamica transmite un avertisment cu privire la pericolele de a lăsa încărcătoarele de telefon la îndemâna copiilor mici, după ce fetita ei a fost electrocutata, arsa și ulterior internată în spital. Această mamica a trecut printr-o adevarata drama insa din fericire fetita ei este acum in curs de vindecare. Insa se putea intampla si mai rau.

Si de asta - aceasta mamica dorește să se asigure că nicio altă familie nu va trece prin ceea ce a trecut ea - iata avertismentul unei mamici din Australia.

veti citi
Avertismentul unei mamici dupa ce bebelusa ei a fost electrocutata si arsa cu încărcătorul de telefon
Capătul greșit al cablului
Fetița a fost dusă de urgență la spital, unde medicii erau îngrijorați că ar fi putut să apară unele daune interne.

Masuri de interventie rapida si prim ajutor -  in caz de probleme

Avertismentul unei mamici dupa ce bebelusa ei a fost electrocutata si arsa cu încărcătorul de telefon

O mamica din Australia transmite un avertisment cu privire la pericolele de a lăsa încărcătoarele de telefon la îndemâna copiilor mici, după ce fetita ei a fost arsa si rănită și ulterior internată în spital.

Capătul greșit al cablului

Această mamica a trecut printr-o adevarata drama insa din fericire fetita ei este acum in curs de vindecare. Insa se putea intampla si mai rau. Tocmai de aceea, aceasta mamica dorește să se asigure că nicio altă familie nu va trece prin ceea ce a trecut ea.

„Dragi parinti - va rog sa va amintiți mereu că micuții ne urmăresc în mod constant și încearcă să imite tot ceea ce facem  - ca parte a dezvoltării lor”, scrie mama.

„Acum câteva nopți s-ar fi putut încheia mult mai GRAV pentru fiica mea. Si sper ca aceasta re-povestire va ajuta si pe alti parinti. ”

Deci, cum s-a întâmplat asta, s-ar putea să întrebați. Ei bine, această fetiță a văzut încărcătorul de telefon al mamei și a dorit să imite comportamentul mamei sale. Eforturile ei au dus la o electrocutare gravă.

„Fiica mea a fost internată în spital luni după ce a primit un șoc electric destul de grav din cauza încercării de a conecta încărcătorul meu de telefon”, explică mama.

„Din păcate, acest lucru s-a întâmplat chiar în fața mea. Nu mi-am dat seama că știa cum să încerce să conecteze un încărcător până nu a fost prea târziu ".

„Cablul de alimentare în care a încercat să conecteze încărcătorul (un capăt era deja conectat, a încercat să pună partea telefonului încărcătorului în priză), a pocnit, a tras scântei și ceea ce arăta ca flăcări și fum negru și a aruncat-o cu câțiva metri peste sufrageria."

„A tăcut câteva secunde, apoi a început să țipe și să plângă”, își amintește mama. 

Thank you to the mother who shared the below post as an important reminder. We are so glad your little one is okay! ; "...

Posted by CPR Kids on Wednesday, 27 November 2019

 

Fetița a fost dusă de urgență la spital, unde medicii erau îngrijorați că ar fi putut să apară unele daune interne.

Fetița a fost dusă de urgență la spital, unde medicii erau îngrijorați că ar fi putut să apară unele daune interne.

„În urgență au găsit o rană de intrare, dar nu si una de ieșire - ceea ce a fost un semnal e alarma. De aceea a trebuit sa rămână peste noapte pentru a-i monitoriza inima. Din fericire, este bine în afară de o arsură pe mână. ”

Acum aceasta mamica mamă spune că a incercat sa isi protejeze bebelusa de diverse pericole dar nu s-a gandit ca o fetita atat de mica ar incerca să conecteze capătul greșit al unui încărcător de telefon.

Se învinovățește pe ea însăși, dar în mod clar a fost doar un accident îngrozitor.

„Chiar dacă casa mea este protejată -  cu huse de prindere, colturi rotunde, dopuri de ușă, porți pentru bebeluși, huse pentru cuptoare de aragaz etc., bebelușul meu a fost încă rănit din cauza unui lucru pe care stupid nici măcar nu l-am considerat că ar fi o problemă”, spunea aceasta mamica intr-un interviu acordat unui ziar australian.

„Inutil să spun că toate cablurile de alimentare vor fi ascunse în locuri în care nu poate ajunge de acum înainte.”

Un sfat suplimentar

Amintiți-vă întotdeauna să opriți mai întâi întrerupătorul (întrerupătorul de siguranță) înainte de a vă atinge copilul rănit - astfel încât și voi să nu deveniți victime și să nu vă mai puteți ajuta copilul.

Masuri de interventie rapida si prim ajutor -  in caz de probleme

Metoda Heimlich primul ajutor in caz de inec cu mancare sau obiect: cum se aplica la bebelusi, copii sau adulti

Primul ajutor cand copilul se opareste sau are arsuri pe piele

Fracturi si entorse: cum acordam primul ajutor copiilor

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII