Maine sarbatorim Ziua Inghetatei la McDonald’s

Maine sarbatorim Ziua Inghetatei la McDonald’s

Maine sarbatorim Ziua Inghetatei la McDonald’s

  • Ziua Inghetatei la McDonald’s este cel mai asteptat eveniment al inceputului de vara si marcheaza, ca de fiecare data, startul sezonului de inghetata!

    Pentru al patrulea an consecutiv, McDonald’s sarbatoreste, Ziua Inghetatei si ofera luni, 2 mai, o INGHETATA LA CORNET GRATIS pentru toti cei care viziteaza restaurantele. Cel mai popular desert al verii este oferit gratuit în restaurantele McDonald’s.

Ziua Inghetatei la McDonald’s este cel mai asteptat eveniment al inceputului de vara si marcheaza, ca de fiecare data, startul sezonului de inghetata!

Pentru al patrulea an consecutiv, McDonald’s sarbatoreste, Ziua Inghetatei si ofera luni, 2 mai, o INGHETATA LA CORNET GRATIS pentru toti cei care viziteaza restaurantele. Cel mai popular desert al verii este oferit gratuity in restaurantele McDonald’s.

Sute de mii de clienti/oameni din intreaga tara se vor bucura/vor zambi impreuna

Ziua Inghetatei la McDonald’s este doar luni, 2 mai, asa ca, ar fi bine sa te grabesti!
 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII