Nume de copii inspirate de Kabala și reguli pentru o alegere cu noroc 🍀

Nume de copii inspirate de Kabala si reguli pentru o alegere cu noroc

Nume de copii inspirate de Kabala și reguli pentru o alegere cu noroc 🍀

Numele de copii inspirate din Kabbalah sunt acum un trend popular, după ce celebrități ca Madonna, Tom Cruise și alții au dat copiilor lor nume preluate din Kabbalah. Se spune că aduc noroc. Un fir roșu legat la încheietura mâinii a multor oameni arată o creștere a popularității mișcării kabaliste. 🔴💫

Alegerea numelui bebelușului conform Kabalei (Kabbalah ) inseamnă alegerea unui drum norocos pentru copil. 🍀 Iată mai multe despre numele de copii inspirate de Kabala - reguli și cum se aleg.

- veti citi:
Căutarea numelui ideal pentru copilul tău este o călatorie spirituală
Kabala subliniază si conexiunea dintre literele care alcătuiesc numele noastre
Reguli Kabala in alegerea numelui copilului
Alegerea numelui bebelusului conform Kabalei inseamna alegerea unui drum norocos pentru copil
Exemple de nume Kabalistice
Nume de copii legate de îngeri
Generator de nume norocoase de copii
In căutarea numelui perfect pentru copilul meu

Căutarea numelui ideal pentru copilul tău este o călatorie spirituală

Kabala nu se limiteaza la credinta iudaica, intrucat se refera la spiritualitate, nu la religie. Si oare ce este mai spiritual decat alegerea numelui pentru copilul sau?

Conform scripturii, un nume bun este mai bun decat o unsoare binefacatoare (Ecleziastul 7:1).
Conform Kabalei, fiecare litera din alfabetul evreiesc are o putere numerica. Fiecare litera are o putere unica si secreta, care nu exista in alte litere.

Kabala subliniază si conexiunea dintre literele care alcătuiesc numele noastre

Se spune ca adaugarea sau stergerea unei litere poate ajunge chiar sa schimbe destinul unei persoane. Conform lui Rabbi Isaac Luria, specialist in interpretare Kabalistica, un bebelus se naste cu un anumit nume. Este sarcina parintilor de a descoperi acest nume. De aceea, nu trebuie sa dati copilului numele inainte de nastere. Numirea copilului dupa o ruda sau o persoana care a avut o viata controversata sau grea de asemenea, nu este recomandata.

Pentru multi oameni, numirea copiilor dupa personaje semnificative din Biblie este considerata un lucru bun, deoarece aceste nume sunt sfinte, sunt conectate la lumina divina si sunt eterne (David, Petru, Paul, Isaac, Rebeca, Sara etc.). Alt mod de a influenta destinul si caracterul bebelusului este folosirea numerologiei Kabalistice. Sistemul numerologic Kabalist este format din noua numere (1-9). Vezi aici Nume biblice pentru copii

Reguli Kabala in alegerea numelui copilului

Atunci cand alegeti numele copilului, adunati literele care alcatuiesc literele numelui. De exemplu, valoarea numerica a literelor evreiesti din numele David este 5. Asta ar indica faptul ca persoana cu numele David are un caracter impartit intre spiritual si lumesc. Acest lucru se datoreaza credintei unor mistici Kabalisti conform careia numarul 1 reprezinta ambitie, individualitate, impulsivitate si 4 reprezinta materia (caracterizat de disciplina, conservatorism, devotament).

Ambele caracteristici sunt reprezentate de personalitatea persoanei numite David. Conform acestui sistem, fiecare numar are diferite calitati:
Numarul 3 reprezinta optimismul si independenta (de exemplu numele Robert, asa cum este scris in ebraica). Numarul 7 reprezinta creativitate, perfectionism (de exemplu, numele Ben, Jessica, asa cum sunt scrise in ebraica). Numarul 6 reprezinta armonia, esteticul (Ana, Solomon) etc.

Alegerea numelui bebelusului conform Kabalei inseamna alegerea unui drum norocos pentru copil.

Fiecare nume are propriul destin, propriile valori si defecte. Insa mai presus de orice, alegerea unui nume inseamna exprimarea unei intentii. Alegand un anumit nume, parintele ofera copilului posibilitatea de a duce o viata care implineste destinul numelui sau si devine o fiinta morala, in loc de a deveni numai o fiinta umana, conectandu-l la un flux spiritual interior ce ne conecteaza pe toti.

Exemple de nume Kabalistice

Nume de baieti - Ethan (in ebraica inseamna putere), David, Paul, Isaia, Zaharia (in ebraica inseamna: cel de care oamenii isi amintesc), Nathan (in ebraica inseamna: a darui), Samuel (inseamna: ascultarea lui Dumnezeu), Iuda, Ieremia, Ben (inseamna baiat sau fiu), Aron, Efraim, Gabriel (inseamna puterea lui Dumnezeu), Mihai, Rafael (inseamna Dumnezeu m-a tamaduit).

Nume de fete – Rachel, Miriam, Hana, Suri (inseamna: printesa), Alma (inseamna tanara fata sau lume), Rebeca, Lia, Sara, Abigail (bucuria tatalui), Aliah (inseamna inaltare).

Nume de copii legate de îngeri

Daca vrei sa pui un nume de inger copilului tau, lista cu nume de ingeri si nume angelice plus sfaturile noastre te vor ajuta.

Ingerii sunt creaturi religioase si sprituale care sunt considerati a fi trimisii lui Dumnezeu. Ingerii ii protejeaza pe oameni si din acest motiv, un nume de inger nu poate decat sa ofera pretectie spirituala unui copilas.  Iata nume de copii legate de ingeri, si alte nume si semnificatii legate de ingeri.

Generator de nume norocoase 

Incearca acest generator de nume - care tine cont de datele personale ale parintilor, de astre si de numerologie

Citeste si despre cum poate influenta prenumele destinul dar si sfaturile noastre despre alegerea numelui copilului tau.
Succes in folosirea celei mai mari 
baza de date de nume de pe internetul romanesc!

Nume de copii, cea mai mare baza de date despre nume - pentru copii norocosi!

Baza de date Desprecopii.com

   

   

    

    Nume  Sex  Origine 



Despre alegerea numelui, mai cititi:

Nume de copii – varianta Hipster
Nume rare de copii
Nume de fete
Numele copilului (prenume) poate influenta destinul?
Nume de baieti
Nume inteligente pentru copii
In cautarea numelui perfect pentru copilul meu
Cum ma pot hotari in alegerea numelui copilului meu? 
Numele rare aduc ghinion  
Alt nume, alta karma? 
Alexandru si Maria, cele mai frecvente prenume pentru nou-nascuti

In căutarea numelui perfect pentru copilul meu

Una dintre cele mai grele alegeri pe care trebuie sa le faca un parinte este cea referitoare la numele bebelusului. Desi mama e cea care il poarta  9 luni in pantece si il naste, se gasesc tot felul de persoane care sa sugereze numele puiutului citeste in continuare aici.

La Odiseea Sarciniii veti intelege mai bine cum se dezvolta bebelusul de-a lungul celor 40 de saptamani dar si cum se schimba trupul mamicii pentru marea intalnire: nasterea. Urmariti fiecare saptamana de dezvoltare intrauterina. 

Aplicatia Odiseea Sarcinii: Calculator de sarcina si tot ce trebuie sa stii despre sarcina

Pentru in zilele noastre, telefonul este cel care ne insosteste la fiecare pas - ne-am hotarat sa creem o aplicatie pentru telefoane smart si tablete ODISEEA SARCINII. Iata asadar cadoul de la Desprecopii pentru fiecare graviduta care vrea sa stie in orice moment cum se dezvolta fatul din burtica, cum creste, ce teste de sarcina urmeaza, ce pericole poate aduce sarcina, cum sa nasca si cum sa se pregateasca pentru marele moment: acela in care se va intorce cu bebelusul acasa ... de la maternitate.

Odiseea sarcinii in 40 de saptamani 
Forumul cu burtici si generatii de mamici. Suport, caldura, prietenie si atitudine.

autor: desprecopii.com - Toate drepturile rezervate (c) 2023

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII