Bijuteriile lui Kate Beckinsale

Bijuteriile lui Kate Beckinsale

Bijuteriile lui Kate Beckinsale

  • Cunoscuta publicului din filme precum Pearl Harbor (2001), Serendipity (2001), The Aviator (2004), sau mai recentele Nothing but the Truth (2008) si Witheout (2009), Kate Beckinsale este o prezenta rafinata pe covorul rosu hollywoodian.

Cunoscuta publicului din filme precum Pearl Harbor (2001), Serendipity (2001), The Aviator (2004), sau mai recentele Nothing but the Truth (2008) si Witheout (2009), Kate Beckinsale este o prezenta rafinata pe covorul rosu hollywoodian.

Fara a iesi in evidenta prin tinute excentrice si fara a-si arata ostentativ dorinta de a se face remarcata la evenimentele mondene sau in in viata privata, Kate se numara printre vedetele in voga, a caror imagine este asociata cu rafinamentul si bunul gust.

Stilul actritei este desavarsit de grija cu care isi alege tinutele pentru fiecare eveniment monden si mai ales de gustul rafinat pentru bijuterii, care ies in evidenta nu doar prin cantitatea de diamante montate in metale pretioase, ci mai ales prin felul in care reusesc sa puna in valoare frumusetea naturala a lui Kate.

Pandantive ultradimensionate, bratari fine sau masive, cu note aristocratice, inele care ii pun in valoare mainile delicate si cercei lungi, bogat ornamentati – iata, in cateva cuvinte, stilul lui Kate Backinsale in materie de bijuterii. Dincolo de toate acestea insa, Kate are o adevarata pasiune mai ales pentru cercei – o pasiune pe care si-a alimentat-o constant, de-a lungul timpului, ramanand fidela unui anumit tip de cercei (alungiti, masivi), ideal pentru coafurile sofisticate pe care le adopta in aparitiile mondene.

Cea mai recenta aparitie a divei, la premiera din Los Angeles a filmului Whiteout, a fost o adevarata incantare pentru admiratoarele bijuteriilor lui Kate. Actrita a facut furori, purtand un set de bijuterii (o combinatie de aur cu diamante) marca Neil Lane – un colier masiv, cu diamante si doua bratari din aur, dintre care una in forma de sarpe.

Diamantele, aurul, platina au darul de a crea o aura aristocratica superevelor care au sansa de a se rasfata cu ele, iar Kate Beckinsale este, cu siguranta, una dintre divele care stiu sa le dea un plus de stralucire prin naturaletea cu care le poarta in orice imprejurare.

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII