Cum sa devii un Transilvanean in 5 minute - experiente si provocari inedite la UNTOLD

Cum sa devii un Transilvanean in 5 minute - experiente si provocari inedite la UNTOLD

Cum sa devii un Transilvanean in 5 minute - experiente si provocari inedite la UNTOLD

  • „Cum să devii un Transilvănean în 5 minute”

    Este provocarea pentru turiștii străini din festival și nu numai. Concret, participanții vor avea de parcurs trei pași importanți ca să devină transilvaneni: să guste țuica românească și pâinea cu slănină, să asculte muzică populară autohtonă și să învețe expresii românești, mai concret „Let it be” să devină „No, dă-i pace”. După ce festivalierii au trecut de cei trei pași, vor primi o legitimație „Level 3 Transilvănean” și pot să captureze momentul lângă o capiță de fân.

Cum sa devii un Transilvanean in 5 minute - experiente si provocari inedite la UNTOLD:
„Cum să devii un Transilvănean în 5 minute”
Acrobați internaționali
Animatori Internaționali
Ia amintirile de la festival cu tine acasă!
Domnișoarele pasionate de modă
In Candyland
Boluri tibetane!

„Cum să devii un Transilvănean în 5 minute”

Este provocarea pentru turiștii străini din festival și nu numai. Concret, participanții vor avea de parcurs trei pași importanți ca să devină transilvaneni: să guste țuica românească și pâinea cu slănină, să asculte muzică populară autohtonă și să învețe expresii românești, mai concret „Let it be” să devină „No, dă-i pace”. După ce festivalierii au trecut de cei trei pași, vor primi o legitimație „Level 3 Transilvănean” și pot să captureze momentul lângă o capiță de fân. La final, turiștii sunt invitați să descopere Transilvania și destinațiile turistice din campania „Transilvania All Inclusive” unde au reducere cu brățara de festival. Dar festivalierii nu pot pleca până nu trec prin Statele Unite ale Maramureșului unde pot picta pe linguri de lemn care mai apoi să fie expuse spre văzul celorlalți participanți.

Acrobați internaționali

Acrobați internaționali, cum să devii un transilvanean în 5 minute, tiroliana și zeci de provocări inedite pentru festivalieri, sunt doar câteva din poveștile de peste zi ale tărâmului magic UNTOLD 2016!

Animatori Internaționali

Animatorii Internaționali Sol, Queen of Hearts, Golden Angel vor transforma tărâmul magiei și al nopții, într-unul de poveste. Acrobații vin tocmai din Berlin și realizează spectacole de o extravaganță extraordinară încă din 2003. Personaje rupte parcă din basme vor invada regatul UNTOLD și îi vor umple de bucurie pe cei pasionați de arta teatrală. Artiști și actori îmbrăcați în costume glamuroase vor oferi festivalierilor experiențe emoționale intense și de neuitat. Spectacolele lor sunt renumite în întreaga lume iar participanții la cel mai bun festival din Europa, UNTOLD, îi pot vedea în aceste zile, la Cluj. Din lumea de poveste nu vor lipsi nici jongleriile cu foc sau pentru pasionații de adrenalina, tiroliana.

"Ia amintirile de la festival cu tine acasă!"

Odată aventurați în Parcul Central, festivalierii trebuie să treacă pe la Telekom Experiences Sanctuary. Aici magicienii Instantly.Be îi așteaptă pe participanți să printeze cele mai de poveste fotografii de la festival. Așa că „Fii cu ochii în patru!"

Domnișoarele pasionate de modă

Domnișoarele pasionate de modă vor regăsi în festival Fashion Story, un loc în care pot fi găsiți toți designerii români renumiți din România. Aici festivalierele și nu numai își pot alege ținuta și accesoriile cu care să defileze prin regatul UNTOLD.

In Candyland

In Candyland, festivalierii vor avea plăcerea și bucuria de a face baloane uriașe, atât de memorabile pentru adulți cât și pentru copii. Și pentru că în acest an magia e la ea acasă în regatul UNTOLD, cărțile de joc le vor arăta turiștilor că miracolele există , dar apar doar la cei care au nevoie de ele. Dimineața poate fii începută de orice participant la festival cu un masaj fulger care să- l pregătească pentru noaptea următoare.

Boluri tibetane!

Participanții sunt invitați să pășeasca împreună pe taramul meditației și să se bucure de sunetele magice și vibrațiile vindecătoare ale bolurilor Tibetane și a Gongului!

Fanii UNTOLD pot învăța tainele unei arte și tehnici vechi de decorare a corpului, cu variante noi, contemporane, ieșite din imaginile care compun universul personal! Pictura abstractă sau cea stradală fac parte în acest an din universul UNTOLD. Primii pași în arta urbană îi pot face participanții aici, folosindu-se de tehnica stencils.

UNTOLD 2016 - THE WORLD CAPITAL OF NIGHT AND MAGIC indrumator de festival

Porțile Tărâmului Magiei și a Nopții se deschid în mai puțin de 72 de ore. UNTOLD 2016, cel mai așteptat eveniment muzical al anului din România, aduce în acest an pe aceeași scenă Top 5 DJ ai lumii,  Armin Van Buuren, Tiesto, Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike și Martin Garrix. În perioada 4-7 august peste 150 de artiști internaționali vor urca pe scenele UNTOLD festival ... citeste mai departe

 

 

UNTOLD, festivalul care a impresionat peste 240.000 de oameni

Prima editie a celui mai asteptat eveniment muzical al anului in Romania, UNTOLD Festival, desfasurat in perioada 30 iulie – 2 august la Cluj-Napoca, a impresionat peste 240.000 de festivalieri prezenti la eveniment. 170 de artiști au creat o atmosferă memorabilă timp de peste 88 de ore și, în medie, 60.000 de festivalieri s-au bucurat zilnic de prestațiile unora dintre cei mai apreciați artiști ai momentului.

Ultimele două seri de festival au înregistrat vârfuri de audiență în premieră pe URSUS UNTOLD Arena pentru prestațiile headlinerilor Armin van Buuren și David Guetta. Aplauzele pline de energie ale publicului și piesele cântate la unison aproape că au acoperit sunetul focurilor de artificii de la finalul fiecărei zile, printre cele mai speciale elemente care au contribuit la vibe-ul unic al festivalului despre prima editie UNTOLD citeste aici.

Despre comunicarea cu copilul adolescent, merita citit si:

De ce trebuie sa discutam cu copiii despre sexualitate
23 de idei pentru a-ti imbunatati relatia cu copilul tau adolescent
Alcoolul si adolescentii: ce trebuie sa stie parintii
Adolescentii si drogurile: cauze si efecte
Totul despre pilula contraceptiva: minighid pentru adolescenti si parinti
Copilul in Media Sociala: 12 sfaturi pentru parinti pentru a nu pierde controlul

Pentru a intalni alti parinti de adolescenti, participati la sectiunea speciala a forumului Desprecopii.com: Adolescentii

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII