Noi tendinte in materie de bijuterii

Noi tendinte in materie de bijuterii

Noi tendinte in materie de bijuterii

  • Coco Chanel a spus odata ca "Moda nu este ceva care exista doar in rochii. Moda este in cer, pe strada, moda are de a face cu ideile, modul in care traim si cu ceea ce se intampla". Insa unii isi pun intrebarea: care va fi starea de spirit in acest sezon? Iata cateva sugestii oferite de Supereva.

Coco Chanel a spus odata ca "Moda nu este ceva care exista doar in rochii. Moda este in cer, pe strada, moda are de a face cu ideile, modul in care traim si cu ceea ce se intampla". Cu toate acestea, oricat de ciudat poate suna pentru unii, exista un strop de adevar in cele spuse. Admirand o bijuterie iti poti forma o idee a manifestarilor ce au avut loc in societate. In timpul Renasterii, bijuteriile a fost extrem de decadente iar in timpul erei victoriene au fost considerate un comportament standard pentru femei. Care va fi starea de spirit in acest sezon? Iata cateva sugestii oferite de Supereva.

Colierele indraznete

Aceste accesorii au inca un impact urias in lumea modei. Designeri precum Lanvin, Stella McCartney, Giorgio Armani si Chanel, isi "impodobesc" modelele cu aceste piese indraznete intr-o varietate care iti taie rasuflarea.

Aceste coliere expun pietre pretioase de dimensiuni si forme mai mari decat cele cu care am fost obisnuiti pana acum. Alegeti piese eclectice, indraznete, si cu texturi diferite, cum ar fi panglici/snururi vs metal si pietre pretioase vs materiale lemnoase. Nu purtati acest gen de coliere in combinatie cu alte bijuterii.

Cerceii candelabru

Cerceii candelabru sunt un accesoriu perfect pentru sezonul rece, fiind adesea impodobiti cu pietre pretioase superbe si elegante care incadreaza perfect fata unei femei. Alegeti cu incredere cerceii cu o paleta de culori intensa (topaz sau garnet). Aceasta explozie de culoare creeaza un contrast frapant, oferind o nota de glamour ademenitoare.

Colierele anilor '80

Probabil ca te gandesti, "nu sunt acestea colierele pe care femeile obisnuiau sa le poarte in anii '80?" Da, acestea sunt si, da, veti vedea versiuni actualizate ale acestora in diferite magazine. Acest tip de coliere vor arata foarte bine pe orice femeie, acum, dar si in anii ce vor urma.

Makeover-ul bratarilor

In acest sezon, un numar mare de bratari vor fi infrumusetate cu pietre pretioase intr-o multime de metode uluitoare. Fie ca va place un model clasic sau eclectic, toate alegerile vor avea un singur lucru in comun ... impodobirea si infrumusetarea lor dusa la maxim. Chiar daca tot mai multe bratari obisnuite vor avea parte de un  makeover ... un numar tot mai mare de designeri incearca sa creeze un echilibru perfect intre confort si frumusete. Nu poate fi nimic in neregula cu acea combinatie.


 
Inelele Cocktail

Inelele Cocktail sunt elemente care vor fi mereu in pas cu moda. Intotdeauna va exista o petrecere sau un eveniment la care va trebui sa ti un pahar de vin sau de sampanie si vei avea nevoie de un inel care sa fie pe masura. In acest sezon se cauta modelele cu pietre pretioase supradimensionare, eclectice si lucioase, accentuand look-ul. Unii designeri insa atrag atentia prin combinarea pietrelor pretioase cu materiale lemnoase.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII