Rimelul – un ingredient indispensabil pentru un machiaj perfect

Rimelul – un ingredient indispensabil pentru un machiaj perfect

Rimelul – un ingredient indispensabil pentru un machiaj perfect

  • Un machiaj perfect include folosirea obligatorie a catorva produse menite sa accentueze atuurile pe care fiecare supereva vrea sa si le puna in valoare. Rimelul sau mascara este unul dintre produsele care nu trebuie sa lipseasca din portfardul unei supereve. Negru sau colorat, rimelul este un ingredient care poate sa va transforme in cateva clipe intr-o alta femeie, mai stralucitoare.

Un machiaj perfect include folosirea obligatorie a catorva produse menite sa accentueze atuurile pe care fiecare supereva vrea sa si le puna in valoare. Rimelul sau mascara este unul dintre produsele care nu trebuie sa lipseasca din portfardul unei supereve. Negru sau colorat, rimelul este un ingredient care poate sa va transforme in cateva clipe intr-o alta femeie, mai stralucitoare.
 
Din pacate insa, foarte multe dintre supereve nu tin cont de cateva reguli de aplicare a rimelului, foarte simple, de altfel:

1. Aplicarea se face in zig - zag si se insista mai mult la baza genelor pentru ca, de fapt, rimelul de la radacina da senzatia de alungire a genelor si nu cel de pe varfuri.
2. Se uniformizeaza rimelul pe toata lungimea genelor.
3. Cu ochii inchisi, se indeparteaza eventualul surplus de rimel cu ajutorul periutei.

Folosirea unei tehnici adecvate de aplicare a rimelului nu garanteaza insa si reusita totala. Pentru asta este nevoie, in primul rand, de produse cosmetice de calitate; cu atat mai mult cu cat rimelul este foarte pretentios in ceea ce priveste pastrarea lui intacta de-a lungul unei zile.

Iata cateva sugestii pentru o alegere potrivita:

Maybelline Great Lash Mascara – unul dintre rimelurile clasice. Este rezistent la apa si are o perie care separa foarte bine genele. Il recunoasteti imediat dupa ambalajul devenit de acum celebru – recipient roz si capac verde fistic.

Clinique High Definition Lashes – unul dintre cele mai bune rimeluri. Elementul inedit este aplicatorul, prevazut cu o perie speciala. Rezultatele vorbesc de la sine.

Estée Lauder Illusionist Intense Maximum Curling Mascara – ar trebui precizat faptul ca efectul unui rimel este maxim daca genele sunt in prealabil arcuite cu un aparat special. Daca nu ati reusit sa faceti asta, atunci solutia este un rimel Estée Lauder care promite sa dea senzatia unor gene curbate.

Lancôme Definicils High Definition Mascara – ideal pentru superevele cu gene lungi, dar nu prea bine definite. Exita si o versiune rezistenta la apa.

Yves Saint Laurent Luxurious Mascara – un rimel stilat, in mai multe culori, ambalat sofisticat. Un set complet ar trebui sa contina, pe langa rimelul negru, si pe celelalte doua – albastru si mov.

L'Oréal Telescopic Mascara – un rimel de calitate, foarte usor de aplicat si care rezista foarte bine intreaga zi.

Dior Diorshow Mascara – un rimel consistent, folosit adesea de catre creatori pe scena, dar si de catre starurile care isi afiseaza zilnic imaginea.

Armani Maestro – Unele rimeluri pot ruina machiajul, daca se usuca prost pe gene, insa un rimel bun trebuie sa poata fi aplicat inclusiv de-a lungul zilei, peste cel initial. Armani este un astfel de produs. Poate fi re-aplicat pe parcursul zilei, fara riscul de a se aduna si de a va strica machiajul.

Rimmel Extra Super Length Mascara – un produs extraordinar. Lungeste genele foarte bine, omogen si are o culoare splendida.

Max Factor Masterpiece Max – ar putea fi numit cu brio drept cel mai bun rimel existent pe piata la ora actuala. Este disponibil in ambele variante (simplu si rezistent la apa) si are reputatia de a fi foarte rezistent, indiferent de circumstante.

Iata si cateva trucuri care tin de aplicarea rimelului si care dau un plus de stralucire machiajului:

  • Aveti grija ca rimelul sa nu se adune si sa nu lipeasca genele intre ele. Este ideal sa aveti un rimel cu o periuta foarte buna, care sa separe genele cand e nevoie.
  • Rimelul nu e un bun comun, deci aveti grija cui il imprumutati. Bolile de ochi transmisibile se iau foarte usor prin astfel de contacte, asa ca incercati sa curatati periuta dupa fiecare folosire.
  • Amestecati rimelurile. Efectele sunt uneori uimitoare.
  • Folositi rimel colorat atunci cand puteti sa il asortati cu restul machiajului.
  • Folositi un ondulator de gene inainte de a incepe machiajul.
  • Folositi o pudra inainte de a aplica rimelul. In cazul in care se imprastie putin, il veti curata mai usor decat de pe o piele grasa, data cu crema.
  • Aplicati rimelul cu miscari in zig-zag pentru ca genele sa nu se lipeasca unele de altele.
  • Pentru un look dramatic, aplicati rimel numai pe genele superioare.
  • Folositi o perie de gene pentru a rasfira genele inainte de aplicarea rimelului.
  • Nu inmuiati periuta de mai multe ori in tubul cu rimel in timpul machiajului.
  • Asteptati cinci secunde pentru ca rimelul sa se usuce, pentru a nu-i permite sa se imprastie ulterior.

  Forum unde comentam cu placere

 Frumusete si moda >>

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII