Copiii cu spirit de aventura se pot inalta intr-un balon la Sun Plaza

Copiii cu spirit de aventura se pot inalta intr-un balon la Sun Plaza

Copiii cu spirit de aventura se pot inalta intr-un balon la Sun Plaza

  • Cele mai frumoase povesti sunt pline de aventura, asa ca Sun Plaza rescrie pentru cei mici si curajosi  varianta moderna a celor ”Cinci saptamani in balon”. Astfel, toti copiii care au pana in 25 de kg si macar tot atata spirit de aventura se pot inalta in balonul din Sun Plaza pana pe 16 octombrie.

Cum se vede lumea de la inaltime?

Ce se intampla, de fapt, acolo sus? Cum se face ca pasarile reusesc sa strabata in zbor distante mari? De ce zboara avioanele? Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile pe care si le pun cei mici atunci cand devin fascinati de zbor.

Chiar daca atunci cand citesc (sau le citesc bunicii) povestile lui Jules Verne, “Cinci saptamani in balon” sau “De la pamant la luna”, cei mici isi pot imagina cum ar fi daca ar zbura, nimic nu se compara cu experienta reala. De aceea, Sun Plaza invita parintii si bunicii sa ii aduca pe copiii pasionati de zbor sa se inalte in balonul cu nacela. Vor putea admira lumea de la inaltime, folosind cea mai veche tehnologie de zbor inventata de oameni.

Cei mici si curajosi se pot imbarca in balon unul cate unul

Greutatea lor nu trebuie sa depaseasca 25 de kilograme. Balonul, amplasat intr-unul dintre atriumurile Sun Plaza, ramane in permanenta ancorat la sol, astfel incat siguranta celor mici sa fie garantata pe tot parcursul zborului. Balonul functioneaza zilnic, pana pe 16 octombrie.

Imbarcarea se face gratuit, astfel incat toti copiii doritori si curajosi sa se bucure din plin de aceasta experienta, oferita in premiera de Sun Plaza.

Despre Sun Plaza
Sun Plaza Shopping Center, aflat in sudul capitalei, este un proiect dezvoltat si detinut de S IMMO AG, listata la Bursa din Viena, fiind cea mai veche companie de investitii imobiliare din Austria. In prezent, proiectul este administrat de CBRE Romania. Deschis in februarie 2010, centrul comercial Sun Plaza ofera peste 140 de magazine internationale si locale precum: Cora, Leroy Merlin, H&M, Zara, optiuni de divertisment asigurate de complexul cinematografic Cinema City ce detine 15 ecrane, o zona dedicata pentru bowling, o terasa de vara aflata la inaltime si numeroase restaurante cu bucatarie variata. Sun Plaza detine o suprafata inchiriabila de 81.000 m² si peste 210.000 de m² suprafata construita. Centrul are o capacitate de 2.000 de locuri de parcare gratuite si dispune de o legatura excelenta la sistemul de transport public cu acces direct la reteaua de metrouri, autobuze si tramvaie. Legatura cu statia de metrou Piata Sudului se face printr-un pasaj subteran cu o oferta comerciala diversificata.

Despre CBRE Group
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG), companie listata la S&P 500, cu sediul central in Los Angeles, este cea mai mare firma de servicii comerciale imobiliare din lume (conform veniturilor din anul 2012). Compania are aproximativ 37.000 de angajati (excluzand afiliatii) si deserveste proprietarii de active imobiliare, investitorii si chiriasii prin intermediul celor peste 300 de birouri din intreaga lume (excluzand afiliatii). CBRE ofera consultanta strategica si executorie pentru vanzarea sau inchirierea proprietatilor, servicii corporatiste, managementul proiectelor, proprietatilor si altor facilitati, consultanta in materie de credite ipotecare, estimare si evaluare, planuri de dezvoltare, managementul investitiei, precum si cercetare si consultanta. Pentru mai multe informatii, vizitati https://www.cbre.ro/.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII