Bucuria diminetilor fara umezeala

Bucuria diminetilor fara umezeala

Bucuria diminetilor fara umezeala

Tonul dimineților voioase și curioase e dictat de nivelul de confort al bebelușului din timpul nopții. Un somn bun și odihnitor depinde, în mare măsură, de scutecul folosit: dacă cel mic nu e deranjat de umezeală, atunci scutecul și-a făcut treaba și toată lumea e mulțumită. Cu noua tehnologie Pampers Baby-Dry cu trei canale absorbante, atât tu cât și bebe aveți parte de nopți și zile liniștite.


Ochii mari și curioși ai bebelușului sunt poate printre cele mai frumoase bucurii pe care le-ai dimineața.
Din prima clipă în care îl privești, știi că vă așteaptă pe amândoi o zi plină cu descoperiri, învățături și obiceiuri noi. Iar dacă și scutecul lucrează în favoarea voastră, chiar se anunță o zi memorabilă!

Un somn liniștit, peste noapte, este deosebit de important. Roxana Pușcă, medic pediatru, reamintește căUmezeala de peste noapte trebuie tratată cu mare grijă și cu responsabilitate pentru că e nevoie ca scutecul să aibă o mai mare putere de absorbție pentru a face față cantității de lichid. Pentru a asigura confortul copilului, trebuie ca părinții să se asigure că cel mic nu este deranjat inutil, de incidente care pot fi preîntâmpinate. Un somn de calitate contribuie enorm la dezvoltarea armonioasă a bebelușului.”

Dacă, peste zi, un scutec trebuie să absoarbă aproximativ 150ml de lichid, noaptea, când somnul e mai lung și mai profund, un scutec trebuie să rețină până la 240ml de lichid - echivalentul a vreo 2-3 biberoane cu lapte. Noul Pampers Baby-Dry dispune de trei canale absorbante care facilitează absorbția egală, pe toată suprafața scutecului, blocând contactul lichidului cu pielea bebelușului. În timp ce scutecul distribuie lichidul uniform, acesta rămâne bine fixat și nu-și modifică nici textura, nici structura, ceea ce înseamnă că bebelușul nu va fi incomodat de cantitatea mai mare de lichid.

Studiile Pampers indică faptul că parinții s-au declarat surprinși de puterea de absorbție a noului Baby-Dry, confirmând că este cel mai eficient scutec împotriva umezelii. Provocarea lansată de Pampers, „Unde a dispărut umezeala?”, îi încurajează pe părinții din România să descopere modul în care noua tehnologie a celor trei canale absorbante reușește să blocheze umezeala, asigurând dimineți uscate și confortabile pentru întreaga familie.

Încearcă noul Pampers Baby-Dry cu trei canale absorbante dacă ești pregătită să te bucuri numai de dimineți voioase și curioase!

Iată care sunt proprietățile inovatoare ale noului Pampers Active Baby-Dry:

• 3 canale absorbante: ajută la distribuirea lichidului în mod uniform, evitând concentrarea acestuia într-un singur loc;
• Benzi flexibile: asigură fixarea scutecului, chiar dacă acesta absoarbe mai mult lichid;
• Micro Pearls absorbante: un strat interior cu microperle care absorb și blochează lichidul timp de 12 ore;
• Straturi uscate: absorb umezeala și o țin departe de pielea bebelușului;
• Înveliș ca de bumbac*: un strat superior delicat și uscat, la contactul cu pielea bebelușului;
• Permeabilitate: permite pielii bebelușului să respire.

*Produsul nu conține bumbac

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII