Horoscop 2017 - Leu

Horoscop 2017 - Leu

Horoscop 2017 - Leu

  • Va fi 2017 anul norocos pentru zodia Leu?

    Iata in exclusivitate pentru Supereva, Horoscopul pentru Leu 2017.

Leu (Iulie 24-August 23)

Culoare: Auriu, portocaliu
Element: Foc
Planeta: Soare
Piatra norocoasa: Rubin
Semn opus: Varsator
Analog Chinezesc: Maimuta

 

 

 

 

2017 nu este un an favorabil celor laudarosi

Modestia ii cultiva pe Leii care stau pe tronul meritelor remarcabile si a actiunilor mandre. Lasati actiunile sa vorbeasca mai tare decat cuvintele - daca ceea ce faceti chiar merita facut (indiferent ca este doar o prajitura de casa sau un design de arhitectura moderna), puteti fi siguri ca si ceilalti vor aprecia efortul. Fiecare Leu care poate bate un cui cu un ciocan sau tricota ceva frumos, are destule motive pentru a avea o incredere in sine sanatoasa. Iar mandria nu trebuie sa fie vizibila la exterior. Publicitatea proprie este o practica obisnuita printre cei care nu sunt cu adevarat talentati si care doresc doar sa atraga atentia cuiva.

Horoscopul 2017, de asemenea, indica faptul ca, chiar si indivizii increzatori pot experimenta unele preocupari sanatoase in acest an. Un grad redus de incertitudine este intotdeauna de dorit si va permite sa pastrati propria vanitate sub control. Astfel, unele fisuri care vor avea loc in planurile voastre indraznete devin ca niste "deschideri", ca o luminita la capatul tunelului, asupra vietii voastre. Astfel de fisuri nu sunt numai dovada unui design sau planificari nereusite (dupa programul limitat, lipsa de rezerve de putere, etc.), ele servesc mai ales ca oportunitati care va vor ajuta sa invatati ceva nou, si datorita acestor cunostinte sau aptitudini veti deveni mai inteligenti. Poate ca veti descoperi chiar unele lucruri cu adevarat remarcabile si amuzante, de exemplu ca girafele dorm doar o jumatate de ora pe zi, sau ca o cutie neagra a unui avion este, de fapt, portocalie.

Horoscopul 2017 motiveaza Leii sa isi aprecieze familia mai mult decat alte lucruri

Incercati sa contribuiti la progresul ei cat de mult posibil. Familia nu se poate cumpara. Cu toate ca timpul petrecut cu dedicatie sau uneori sacrificiu, alaturi de partener sau copii nu se reflecta pe statul de plata, treptat ii puteti simti influenta in placerea calda din inima voastra.

Cum se descurca Leii in dragoste, in 2017?

Toate emotiile (si dragostea mai presus de toate) vor juca un rol foarte intens in viata Leilor, in 2017. Va veti da seama in curand cat de sincera este dragostea voastra de fapt - sau trebuie sa fie. Ipocrizia este adesea necesara atunci cand va ocupati cu favoruri reciproce. Aceasta este intotdeauna un fel de afacere, dar dragostea sincera, cum ar fi dragostea materna reala, este ceva complet diferit. Un barbat sau o femeie seducatoare pot fi bine imbracati si inalt pozitionati pe scara sociala, dar voi veti fi interesati de o relatie adevarata, o adevarata armonie a sufletelor. Va veti oferi inima pe tava.

Cariera Leilor in 2017

Horoscopul Leilor pentru 2017, avertizeaza cu privire la practicile rau intentionate. Probabil cunoasteti zicala "rau faci, rau primesti..." De aceea, eliminati toate gandurile sumbre si dusmanoase din cap, pentru ca nu va vor ajuta. Este mult mai probabil sa fiti prinsi in propria capcana. In mod surprinzator, un mediu fericit este modul corect care duce spre succes la locul de munca. Cei care ies in evidenta prea mult si isi "baga nasul" unde nu trebuie, ar putea pierde in curand. Trebuie doar sa fiti relaxati si sa "vasliti" in aproximativ acelasi ritm cu echipa / colegii.. 

Horoscop 2016 

BERBEC
Martie 21 - Aprilie 19

TAUR
Aprilie 20 - Mai 20

GEMENI
Mai 21 - Iunie 21

RAC
Iunie 22 - Iulie 22

LEU
Iulie 23 - August 22

FECIOARA
August 23 - Septembrie 22

BALANTA
Septembri 23 - Octombrie 22

SCORPION
Octombrie 23 - Noiembrie 21

SAGETATOR
Noiembrie 22 - Decembrie 21

CAPRICORN
Decembrie 22 - Ianuarie 19

VARSATOR
Ianuarie 20 - Februarie 18

PESTI
Februarie 19 - Martie 20

 

 Forum unde comentam cu placere

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII