CONCURS - Castiga si tu unul din cele 50 de premii oferite de Pampers!

CONCURS - Castiga si tu unul din cele 50 de premii oferite de Pampers!

CONCURS - Castiga si tu unul din cele 50 de premii oferite de Pampers!

Cu noua tehnologie Pampers Baby-Dry cu 3 canale absorbante pentru distribuire uniformă a lichidului, atât tu cât și bebe aveți parte de nopți și zile liniștite. Participă și tu la concursul Pampers și poți câștiga unul dintre cele 50 de kit-uri Pampers Baby-Dry cu 3 canale absorbante. Fiecare kit Pampers conține un pachet de scutece marimea 3/4/5/6, în funcție de masura pe care o poartă bebelușul tău și toate materialele de care ai nevoie pentru a testa eficiența noului scutec: un recipient de plastic, o sticluță cu cerneală albastră și o broșură cu instrucțiuni.

Castiga si tu unul din cele 50 de premii oferite de Pampers!

Ochii mari și curioși ai bebelușului sunt poate printre cele mai frumoase bucurii pe care le ai dimineața. Din prima clipă în care îl privești, știi că vă așteaptă pe amândoi o zi plină cu descoperiri, învățături și obiceiuri noi. Iar dacă și scutecul lucrează în favoarea voastră, chiar se anunță o zi memorabilă! Cu noua tehnologie Pampers Baby-Dry cu 3 canale absorbante pentru distribuire uniformă a lichidului, atât tu cât și bebe aveți parte de nopți și zile liniștite.

Cum particip la concurs?

Pentru a participa la concurs, trebuie să răspunzi corect la una din întrebările puse pe Facebook Desprecopii - referitoare la caracteristicile scutecului Pampers Baby-Dry.
Informațiile care te pot ajuta la descifrarea răspunsului se găsesc chiar în acest articol.

Ce pot castiga?

Poți câștiga unul dintre cele 50 de kit-uri Pampers  Baby-Dry cu 3 canale absorbante. Fiecare kit Pampers  conține un pachet de scutece marimea 3/4/5/6, în funcție de masura pe care o poartă bebelușul tău și toate materialele de care ai nevoie pentru a testa eficiența noului scutec: un recipient de plastic, o sticluță cu cerneală albastră și o broșură cu instrucțiuni.

Cum se aleg castigatorii?

Câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți. Concursul s-a incheiat si asteptam datele castigatorilor la adresa de mail andraf@desprecopii.com (nume, adresa, cod postal, nr telefon si marimea pampers-ului). Castigatorii sunt:

Lucica Fainisi
Dorina Ragea
Husaru Irina Madalina
Nicoleta Ciocoiu
Vlad Florenta Manuela
Mihaela Carmen
Gica Morosanu
Diaconescu Raluca Elena
Florentina Florycyca
Raducanescu Eduard Edy
Cristian-Tudor Covaci
Violeta Rednic
Alyna Duka
Gheorghe Dobrete
Vanda Militaru
Viorica Gropşianu
Loredana Lore Ce
Solovei Maria
Maria Marinela Ceausu
Julieta Strimb
Oprea Cristina
Matean Marius
Allinutza Moniccutza
Rodica Cirimpei
Veronica Nita
Burileanu Florentina Claudia
Daniela Zaharia Daniele
Iordanescu Anca
Bianca Fetic
Monica Si Romi Let
Vasile Anghel
Marin Steliana
Chiru George
Cip Lungu
Aurica Aldea
Cris Cristina
Iulian Iuli D
Maria Marcela
Lucian Ioan Clepce
Maria Ungureanu
Sorina Crudu
Adrienne Christy
Popa Ionela Roxana
Alina Hoban
Rus Lili
Julianna Buksa
Cimpoca B Sever
Raduica Petre Ion
Ancuta Balaban
Cristina Nicoleta Giurgiveanu

Care este perioada de desfasurare a concursului?

Concursul începe la data de 1 Februarie 2017 până la data de 8 Februarie 2017. Câștigătorii vor fi anuntați la data de 10 februarie 2017.

Mai multe detalii despre Pampers Baby-Dry

Somnul liniștit din timpul nopții este deosebit de important. Dr. Roxana Pușcă, medic pediatru, reamintește că « Somnul reprezintă o necesitate vitală, ce își aduce o contribuție importantă în procesul de creștere și dezvoltare a copilului. Copiii au nevoi diferite de somn la fiecare vârstă.

Pentru a preveni somnul agitat din timpul nopții și trezirea bebelușului este indicat a se exclude disconfortul creat de umezeala scutecului. Un scutec superior reține umezeala departe de pielea bebelușului pentru o perioadă mai mare de timp și acest lucru este esențial mai ales în timpul nopții, când somnul nu trebuie întrerupt. ».

Dacă, peste zi, un scutec trebuie să absoarbă aproximativ 150ml de lichid, noaptea, când somnul e mai lung și mai profund, un scutec trebuie să rețină până la 240ml de lichid - echivalentul a 2-3 biberoane cu lapte. Noul Pampers Baby-Dry dispune de 3 canale absorbante care ajută la distribuirea uniformă a lichidului. Lichidul este absorbit in interiorul scutecului, distribuit uniform și transformat în gel astfel că umezeala este ținută departe de pielea bebelușului.

Caracteristicile noului Pampers Baby-Dry:

• 3 canale absorbante: ajută la distribuirea uniformă a lichidului în interiorul scutecului;
• Laterale flexibile: oferă o fixare confortabilă pentru protecție împotriva scurgerilor;
• Microperle absorbante: strat interior ce reține și absoarbe umezeala pentru până la 12 ore;
• Straturi cu uscare rapidă: absorb umezeala și o țin departe de pielea bebelușului;
• Moale ca de bumbac*: un strat superior moale ce rămâne uscat pentru un somn liniștit; (*Produsul nu conține bumbac)
• Pielea respiră: materialele lasă pielea bebelușului să respire.

Pampers este recomandat de Societatea Română de Pediatrie.

REGULAMENT OFICIAL 

1.ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

1.a. Organizatorul concursului este Desprecopii.com. Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al concursului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial"). 1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si este facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare imediat, dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe aceasta pagina.

2. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice care viziteaza site-ul www.desprecopii.com  si care sunt fani Desprecopii pe Facebook.

3. PERIOADA DE DESFASURARE

1 Februarie 2017 pana la data de 8 Februarie 2017. Castigatorii vor fi anuntati la data de 10 februarie 2017.

4. MECANISMUL CONCURSULUI

Pentru a participa la concurs, trebuie sa raspunzi corect la una din intrebarile puse pe Facebook Desprecopii - referitoare la caracteristicile  scutecului Pampers Baby-Dry.
Informatiile care te pot ajuta la descifrare raspunsului se gasesc chiar in acest articol.

5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

Premiile se vor acorda prin tragere la sorti.

6. EXPEDIEREA PREMIILOR

Predarea premiilor se face in maxim 20 de zile lucratoare de la data anuntarii ultimului premiu pe site.

7. ANUNTAREA CASTIGATORILOR

Castigatorii desemnati vor primi confirmarea prin e-mail, la adresa de e-mail cu care sunt inregistrati ca membru in comunitate sau prin mesaj privat. Premiile nu vor fi inlocuite cu numerar sau cu alte premii.

8. INFORMAREA PARTICIPANTILOR

Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

9. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

10. DISPOZITII FINALE

Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul www.desprecopii.com, la pagina de concurs. Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.

11. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

12. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente. 

Succes!

Care este cel mai bun scutec in 2016?

Scutecele de unica folosinta fac parte din necesitatile bebelusului in primii ani de viata. Tocmai de aceea, pentru a doua oara, Desprecopii.com a testat o serie de scutece din comert pentru a afla care este cel mai bun scutec al anului 2016.

20 mamici de bebelusi au primit de la noi 8 branduri de scutece gratuit pe care le-au testat (cate un brand pe saptamana). Apoi am efectuat o serie de teste de laborator. Care este cel mai bun scutec al anului 2015/2016? Citeste mai departe!

Esti o mamica care are nevoie de sfaturi?

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 5 comentarii

 1. Uta Andreea
  Uta Andreeatrimis la 10/8/2021

  Penpars misepare una dintre cele mai bune scutece din cate am incercat pana in momentul de fata

  Raspunde la acest comentariu
 2. Vas ana iuliana
  Vas ana iulianatrimis la 6/12/2020

  Particip si eu

  Raspunde la acest comentariu
 3. Dan viorica
  Dan viorica trimis la 26/9/2018

  Pampers este cea mai buna calitate

  Raspunde la acest comentariu
 4. alexandra
  alexandratrimis la 3/2/2017

  Vi sa mai intamplat sa nu va vina menstruatia dupa nastere in timp ce alaptati,???

  Raspunde la acest comentariu
 5. fainisi lucica
  fainisi lucicatrimis la 2/2/2017

  .pampers este cea mqi buna calitate.eu folosesc.la copii.si servetele.sunt super.

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII