Cum putem influenta sexul viitorului bebelus?

Cum putem influenta sexul viitorului bebelus?

Cum putem influenta sexul viitorului bebelus? | foto | albume poze

Incercarea de a influenta sexul copilului este ceva ce cuplurile fac de generatii...

O metoda populara de selectie a genului, este Metoda Shettles, dezvoltata de Landrum B. Shettles in anii 1980, fiind prezentata in cartea sa "How to Choose the Sex of Your Baby".

Cele mai multe metode de selectie de gen se bazeaza pe variatii ale calendarului actului sexual, pozitie sexuala si orgasm feminin. Nu exista garantii, ci doar date de observatie care sugereaza lucrurile pe care le puteti face pentru a creste sansele unui anumit gen.


Pe scurt: nu exista garantii, insa puteti citi urmatoarele sugestii

Daca vrei sa ai un baietel:

Atat metoda Shettles cat si Toni Weschler, fac urmatoarele sugestii daca va doriti un baiat:

 Sperma de sex masculin tinde sa fie mai rapida, astfel ca sexul mai aproape de ziua ovulatiei creste probabilitatea sa aveti un baiat
 Inseminarea artificiala favorizeaza sansele de a avea un baiat, deoarece procedura se face mai aproape de ovulatie
 Cuplurile tinere, par a fi mai susceptibile sa aiba copii de sex masculin. Ipoteza aici, este faptul ca au un numar de spermatozoizi mai mari si un col uterin favorabil in fluid, ceea ce este un avantaj pentru sperma de sex masculin.
 Pe baza practicilor de sensibilizare a fertilitatii, actul sexual trebuie sa fie programat pentru orele diminetii sau amiezii
 Daca utilizati teste de ovulatie, ar trebui sa va testati de doua ori pe zi si sa faceti sex la 12 - 24 de ore dupa un val de LH

Citeste pe larg despre Ce trebuie sa mananci, daca vrei ca Barza sa iti aduca un baietel! AICI

Daca vrei sa ai o fetita:

Weschler adauga si aceste sugestii daca vreti o fetita:

 Scaderea numarului de spermatozoizi tinde sa favorizeze sperma de sex feminine
 Barbatii expusi la produse chimice periculoase, medii nesanatoase, sau alte activitati care cauzeaza supraincalzirea testiculelor sunt mai susceptibili sa aiba fete
 In cazul in care procedura de inseminare artificiala favorizeaza baietii, fecundarea in vitro favorizeaza fetele
 Pe baza practicilor de sensibilizare a fertilitatii, actul sexual trebuie sa fie programat cu 2 pana la 4 zile inainte de ziua ta de varf. Spermatozoizii de sex feminin pot trai 3 pana la 5 zile, oferindu-va o sansa mai buna de a avea o fata.

Citeste pe larg despre Ce trebuie sa mananci, daca vrei ca Barza sa iti aduca o fetita! AICI

Daca va concentrati pe sexul copilului, va limitati eforturile pentru conceptie, si prin urmare, diminuati semnificativ sansele de conceptie in fiecare luna.

Ca o aducere aminte, nu exista nici o garantie indiferent de ce metode incercati. De fapt, studiile stiintifice nu au demonstrat o corelatie cu aceste tehnici si genul copilului. Cu asta in minte, ce va doriti mai mult - o fetita sau un baietel? Sau este mai important sa aveti un copil sanatos, indiferent de sex?

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII