Sfaturi educatie a copilului in functie de zodie - iata de ce fiecare personalitate beneficiaza de anumite strategii din partea parintilor

Sfaturi educatie a copilului in functie de zodie - iata de ce fiecare personalitate beneficiaza de anumite strategii din partea parintilor

Sfaturi educatie a copilului in functie de zodie - iata de ce fiecare personalitate beneficiaza de anumite strategii din partea parintilor

Astrologii consideră că fiecare copil, în funcție de semnul său zodiacal, necesită un anumit tip de sfaturi educaționale, corelate cu trăsăturile specifice zodiei și constelațiilor. Este oare necesar să ne educăm copiii în funcție de zodia în care sunt născuți? Nu există dovezi științifice care să susțină că constelațiile sau semnul zodiacal influențează personalitatea copilului.

Totuși, pentru fanii astrologiei: iată ce sfaturi educaționale ar putea fi utile pentru copilul dumneavoastră, bazate pe caracteristicile sale astrologice. Sfaturi de educație ale copilului în funcție de horoscopul său.

Educatia copilului versus caractericile astrologice

Astrologii sunt de parere ca fiecare copil si respectiv semnul sau zodiacal - are nevoie de un anumit sfat special de educatie - corelat cu trasaturile specifice zodiei si constelatiilor.
Acestea sunt, potrivit astrologilor, cele mai importante sfaturi pentru parinti, vizavi de semnul zodiacal al copiilor.

Copilul Berbec: Lasa-l sa-si rezolve singur problemele

În astrologie, Berbecul (21 martie - 19 aprilie) este cunoscut ca fiind curajos, hotarât si sigur de sine. Pentru a oferi copilului tau berbec spatiul necesar pentru a crea, si pentru a învata cum sa se ocupe de natura sa competitiva, este important sa-l lasi sa-si rezolve propriile probleme. De asemenea, este bine ca parintele sa ia în consideratie atitudinea sa concurentiala.

Cu alte cuvinte: lauda efortul, nu rezultatul. Citeste pe larg despre caracteristicile copilului berbec.

Copilul Taur: Dati copilului suficient timp si spatiu

Taurul (20 aprilie - 20 mai), este adesea lent in luarea deciziilor, si nu-i place sa fie împins de la spate. Acest lucru nu insemna ca este lenes, ci pentru ca îi place sa fie stabil, calculat si rabdator. Posesitivatea este, de asemenea, o trasatura astrologica a Taurului.

Învatati-l pe copilul tau taur, ca parinte sa imparta, pentru ca daca desprinde acesta calitate in mediul familial, o va aplica si in restul vietii. Citeste pe larg despre caracteristicile copilului taur.

Copilul Gemeni: "Cântati, vorbiti si scrieti"

Gemenii (21 mai - 20 iunie) trebuie sa se miste, sa vorbeasca, sa cânte sau sa scrie pentru a-si exprima sentimentele si energia nemarginita. Multi copii nascuti in zodia Gemeni se lupta si cu indecizia. Pentru ai ajuta sa câstige încrederea în procesul de luare a deciziilor, ii puteti ajuta acasa cu luarea micilor decizii. Insa nu trebuie fortati, pentru ca asta ii va duce la frustrare.

Stimulati creativitatea copilului dvs. Citeste pe larg despre caracteristicile copilului geaman.

Copilul Rac: vrea o relatie strânsa cu parintii sai

Racul, are (21 iunie - 22 iulie) un sentiment de securitate si conexiune. Ca parinte al unui copil Rac, este bine sa tineti cont de potentialul sau de incertitudine. Fiti cel mai mare fan al sau, acest lucru ii va da încredere. Citeste pe larg despre caracteristicile copilului rac.

Copilul Leu: "Complimentati-va copilul"

Unui Leu, (23 iulie - 22 august) îi place sa se afle în centrul atentiei, si este sensibil la stimulente pozitive. O alta caracteristica astrologica a unui copil Leu, este ca poate fi egoist. Prin urmare, ca parinte, trebuie sa fiti consecvent atunci cand copilul cere atentie, chiar atunci cand va aflati intr-o conversatie sau la telefon.

Dati-i de inteles ca trebuie sa astepte putin, si ca poate interveni doar in situatii de urgenta. Citeste pe larg despre caracteristicile copilului leu.

Copilul Fecioara: Lasa-l sa ajute cu treburile casnice

Potrivit astrologiei, Fecioarele, (23 august - 22 septembrie) sunt în general loiali, analitici, amabili si harnici. Un copil Fecioara vrea sa se simta util si productiv. Deci, dati-i mici sarcini pe care le poate face independent. Fecioarele sunt, de asemenea, timizi, uneori.

Îl puteti ajuta in acesta privinta, prin a il scoate din zona sa de confort, lasandu-l sa dea o mâna de ajutor, facând contact vizual, si introducându-se. Citeste pe larg despre caracteristicile copilului fecioara.

Copilul Balanta este un jucator de echipa si este bucuros sa fie auzit

Balanta (23 septembrie - 22 octombrie) este un jucator de echipa. Vrea sa aiba ceva de spus în familie. Este important ca un copil Balanta sa poata ramâne neutru, si sa nu trebuiasca sa ia o decizie care ar putea rani pe altcineva. Balantele, de asemenea, tind sa se autocompatimeasca.

Ca parinte, ar trebui sa incercati sa combateti acest lucru. Citeste pe larg despre caracteristicile copilului balanta.

Copilul Scorpionului: îi place sa fie singur

Un Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie) are nevoie de timp cu sine insusi pentru a investiga sensul mai profund al lucrurilor si, prin urmare, este fericit sa fie singur, în camera lui sau în afara ei. Cu toate acestea, un copil Scorpion trebuie încurajat sa-si împartaseasca sentimentele. Daca nu este întrebat în mod regulat cum se simte, un copil Scorpion nu învata sa se exprime emotional si tine totul înauntru.

Din cauza acestor caracteristici, parintii unui Scorpion vor constata câteodata ca copilul lor este foarte secretos, si poate chiar nesincer. Incercati sa faceti acest lucru negociabil. Citeste pe larg despre caracteristicile copilului scorpion.

Copilul Sagetatorului: in place aventura

Un Sagetator (22 noiembrie - 21 decembrie) are nevoie sa-si investigheze si sa-si exprime natura sa curioasa si aventuroasa. Ca parinti, este bine sa-i punem cat mai putine limite, si sa-i permitem sa descopere cat mai mult de unul singur. O alta caracteristica astrologica a unui copil Sagetator este nerabdarea.

Ca parinte, incercati diverse jocuri cu copilul dvs., pentru a-i învata sa fie rabdatori. Ex: cine asteapta cel mai mult câstiga un premiu. Citeste pe larg despre caracteristicile copilului sagetator.

Copilul Capricornului: ii place simtul responsabilitatii

Capricornii, (22 decembrie - 19 ianuarie) doresc adesea sa fie adulti la o vârsta frageda. Este vorba de copii care construiesc un fort, sau pun pe roate un stand de limonada pentru a face un profit. Copilul capricorn intelege de timpuriu care e sensul afacerilor. Încurajati-i în acest sens, si acordati-le acea responsabilitate. Capricornii pot fi, de asemenea, condescendenti cu altii, de obicei din cauza incertitudinii.

Ca parinte, inceracti sa descoperiti de unde provine acea incertitudine Citeste pe larg despre caracteristicile copilului capricorn.

Copilul Varsator: ii place sa fie diferit

Potrivit astrologiei, un Varsator (20 ianuarie - 18 februarie), este progresiv, original, independent si umanitar. Copilul varsator doreste sa fie diferit si unic. Este important sa ii cititi mult copilului Varsator, si sa-l lasati sa utilizeze dispozitivele tehnologice de la o vârsta frageda. Astfel isi va dezvolta sentimentul de logica si gândire progresiva. Citeste pe larg despre caracteristicile copilului varsator.

Copilul Pesti adora pacea si rutina

Este important sa se stabileasca limite pentru Pesti (19 februarie-20 martie), care îi ofera îndrumare. Parintii pot fi îngrijorati de faptul ca poate, copilul Pesti este uneori mai naiv, si mai usor de manipulat de alti copii. Nu încercati sa va schimbati copilul, ci sa-l ajutati sa gaseasca modalitati de a face fata. Citeste pe larg despre caracteristicile copilului Pesti.

Calitatile copilului tau conform zodiei sale

Este adevatat oare ca fiecare semn al horoscopului are particularitati inca din copilarie? Potrivit astrologilor, constelatia copilului dumneavoastra explica foarte multe lucruri. Este corect? Ramane sa decizi chiar tu. Iata care sunt Calitatile copilului tau conform zodiei sale - bine de stiut :)

Horoscopul mamelor

Fiecare mama este unica si in acelasi timp la fel ca toate mamele. Asta poate pentru ca sentimentul matern, ce le leaga pe toate mamele, este trait diferit de fiecare femeie.

Sentimentul matern este legatura cu divinitatea. El pluteste la diverse altitudini in suflet, impletit cu alte griji, sperante sau planuri pentru viitorul copilului...si de aceea exista si un horoscop al mamelor :)

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Astrologie

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII