Scapa de paduchi fara sa traumatizezi copilul

Scapa de paduchi fara sa traumatizezi copilul

Scapa de paduchi fara sa traumatizezi copilul

Infestarea cu păduchii de cap sau pediculoza este des întâlnită la copiii preșcolari și școlari și poate apărea indiferent de statutul social. Aceste creaturi se fixează pe orice fel de păr, curat sau murdar, așa că dacă cel mic stă pe lângă alți copii care au pediculoză, se poate infesta foarte ușor la rândul lui (spre exemplu, prin obiecte împrumutate: agrafe, elastice de păr, pălării sau prin atingerea capetelor celor mici).

Iata cum poti scapa de paduchi copilul - fara sa il traumatizezi.

in acest articol veti citi mai multe despre:
Mergi în farmacii ca să ți se recomande un tratament testat clinic
Folosește un produs special conceput pentru detectarea păduchilor
Odată ce ai scăpat de pediculoza , încearcă să o previi

Pentru că pediculoza este asociată cu o igienă precară, unii părinți refuză să ceară ajutor specializat, din cauza rușinii. Astfel, ajung să folosească tot felul de metode „tradiționale” care le fac mai mult rău decât bine micuților. Unii folosesc gaz care poate provoca arsuri la nivelul scalpului, iar cel mic ajunge să aibă nevoie nu doar de un tratament împotriva păduchilor, ci și unul pentru vindecarea arsurilor. Alți părinți recurg la preparate cu sulf sau își tund copiii, fără să conștientizeze că acest lucru are un impact emoțional profund asupra micuțului.

Dacă și copilul tău are păduchi, află că există metode moderne și eficiente care te ajută să-i elimini rapid, fără ca cel mic să sufere. Iată câteva dintre ele:

Mergi în farmacii ca să ți se recomande un tratament testat clinic

Dacă mergi în cea mai apropiată farmacie și dai mai multe detalii despre problema copilului, vei primi un tratament eficient, în funcție de nevoile micuțului tău. Un astfel de produs este Paranix. Lider european în produsele pentru tratarea păduchilor de cap, conține tot ce ai nevoie pentru a te scăpa de ei într-un mod convenabil și confortabil.

Pentru tratare, poți folosi următoarele produse: Paranix Spray și Paranix Șampon care sufocă și deshidratează păduchii de cap și ouăle lor sau Paranix Loțiune Sensitivă care se atașează de orificiile respiratorii ale păduchilor și ale ouălor, îi sufocă și deshidratează, oprind dezvoltarea lor.

Folosește un produs special conceput pentru detectarea păduchilor

După ce ai urmat un tratament, poți încerca un produs care să te ajute să observi ușor păduchii de cap. Tot în farmacii, găsești Paranix Gel Pentru Detectarea Păduchilor de Cap care colorează 100% ouăle păduchilor, înroșindu-le ca să fie ușor de observat cu ochiul liber.

Odată ce ai scăpat de pediculoza, încearcă să o previi

Chiar dacă problema a dispărut, asta nu înseamnă că ai scăpat definitiv de ea. În acest caz, Paranix Spray pentru Prevenție este o metodă eficientă pentru e preveni apariția pediculozei. Ce proprietăți are: non-gras, se usucă în mod natural, are parfum plăcut, este ușor de utilizat și oferă protecție imediată și de lungă durată de până la 24 de ore.

Indiferent în care dintre cele trei situații se găsește copilul tău, înainte de toate, fii alături de el și explică-i că ce i se întâmplă nu este deloc rușinos și că o să treceți împreună peste problemă. În plus, renunță la alte metode care ar putea să-l afecteze fizic sau emoțional și folosește-le pe cele eficiente și sigure pentru eliminarea păduchilor de cap.

Citeste si: La ce riscuri expui copilul daca alegi leacurile traditionale pentru a scapa de paduchii de cap

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII