7 motive pentru o imprimanta de familie

7 motive pentru o imprimanta de familie

7 motive pentru o imprimanta de familie

Nimeni nu mi-a spus că o imprimantă îți poate da înapoi timpul pe care l-ai pierde alergând să-ți întocmești proiectele personale. Fie că vorbim despre o copie de buletin, o factură, un referat sau un album de fotografie, faptul că avem o imprimantă în casă m-a scutit de multe drumuri și de mulți bani.

 

O folosim pentru toți, de la mic la mare. Rețete de bucătărie, cărți de vizită, referate și jucării din carton, albume foto sau fridge fun board (așa cum îmi place mie să-l numesc), toate acestea sunt la îndemâna noastră pentru că le-am imprimat la noi acasă, în cel mai scurt timp și cu minimum de efort.

in acest articol veti citi mai multe despre:
1. Să printez orarul pentru școală, referate și tot felul de proiecte
2. Să-mi completez fun board-ul de pe frigider
3. Să printez felicitări personalizate
4. Să imprim fotografii
5. Să printez rețete, programul de la sală, listele de cumpărături
6. Să printez jucării din hârtie pentru Sara
7. Pentru partea de contabilitate a firmei
Este imprimanta potrivită pentru întreaga familie!

Orice ai avea nevoie să printezi, există o imprimantă care poate să facă asta.

Mai jos am explicat 7 motive pentru care consider important ca fiecare familie să-și achiziționeze o imprimantă. Canon Pixma este potrivită pentru că pot:

1. Să printez orarul pentru școală, referate și tot felul de proiecte

Fiecare început de an școlar aduce cu el noi provocări iar una dintre ele este pregătirea cu cele necesare școlii: ghiozdan, rechizite, uniformă școlară, computer și imprimantă. Pentru că, DA, o imprimantă este necesară pentru referatele și proiectele solicitate în instituțiile de învățământ. Vezi site Canon. De cele mai multe ori, imprimanta ne redă, printată, munca pe calculator. La noi în casă, programul orelor, activitățile afterschool și lista cu proiecte de genul "NU UITA!" sunt imprimate și agățate pe frigider.

2. Să-mi completez fun board-ul de pe frigider

Da, ați ghicit! Într-o zi oarecare, am transformat o parte laterală a frigiderului în organizatorul principal al casei. Acolo stau afișate rețete, programul de la sală, orarul de la școală, fotografii cu familia, calendarul cu zilele de naștere și chiar cântecelele Sarei pe care obișnuim să i le îngânăm în fiecare seară.Mi-am dat seama că deși am la îndemână numeroase mijloace digitale de organizare și modalități de comunicare, nimic nu se compară cu experiența reală pe care o dă pixul atunci când atinge hârtia. De aceea îmi place să-mi notez informațiile importante pe bucăți de hârtie și să le țin agățate la vedere. Recunosc, sunt o mămică de modă veche și deseori printez unele lucruri și le afișez prin casă în loc să le țin pe telefon. Acest lucru îmi amintește de fiecare dată cine sunt și ceea ce vreau să fac și mai ales îmi confirmă importanța simțului tactil într-o lume digitală.

3. Să printez felicitări personalizate

Cât credeți că mi-a luat să găsesc o felicitare cu ajutorul lui Creative Park și să o personalizez cu o fotografie pentru aniversarea celor 4 anișori ai Irinei? Eram în criză de idei și de timp așa că în doar câteva minute am descărcat felicitarea, am printat-o și astfel, pe lângă cadou (pregătit și împachetat de câteva zile bune), i-am lăsat și un mesaj drăguț. Imprimanta aceasta e foarte utilă dacă ești genul de om căruia îi place să lase o tușă personală atunci când oferi un cadou. Pentru zilele de naștere a celor din familie, prieteni și cunoștințe dragi nouă, eu pregătesc întotdeauna un mesaj prin care transmit o parte din emoția pe care o simt alături de sărbătorit.

4. Să imprim fotografii

Cine mă cunoaște știe cât de mult îmi place să-mi fotografiez familia și prietenii. Iar faptul că dețin atât de multe amintiri frumoase îmi oferă posibilitatea ca, din când în când să printez fotografiile și să le ofer în dar într-un album personalizat. Iar dacă o fotografie face cât o mie de cuvinte, gândiți-vă care este efectul unui album întreg? :)

5. Să printez rețete, programul de la sală, listele de cumpărături

De când sunt mămică, printez și îndosariez rețete de gătit cu mâncare baby-friendly pentru Sara. Faptul că le am organizate și mereu la îndemână mă ajută să fiu eficientă atunci când mă pregătesc să-i prepar hrana fetiței mele. Și da, am un sertar special unde țin rețetele sănătoase pe care le gătesc.

6. Să printez jucării din hârtie pentru Sara

Creative Park este o platformă gratuită dezvoltată de Canon pentru papercraft, felicitări, calendare, rame personalizate, jucării și multe altele lucruri interesante. Să mai pomenesc că tot ce am de făcut este să printez, decupez și să asamblez ușor și repede jucăria din hârtie pe care mi-o doresc. De cele mai multe ori îi printez Sarei o rățușcă sau o mică girafă, sau oricare alt animăluț din hârtie. Cea mică e încântată că primește de fiecare dată o altă jucărie.

7. Pentru partea de contabilitate a firmei

În ceea ce privește partea de printat facturi, contracte, scanat chitanțe și tot felul de hârțogăraie pentru munca de birou, prezența unei imprimante își spune cuvântul. Ștefan recunoaște că pentru a menține un birou de arhitectură printează deseori inclusiv propuneri de proiecte pe care le folosește la întâlnirile cu potențialii clienți. Noua noastră imprimantă Canon își face treaba și ne oferă într-un timp scurt rezultate de calitate. :)

Acestea sunt motivele mele pentru care am înlocuit vechea imprimantă cu Canon Pixma TS9050 echipată cu funcții de print, scaner și de copiator color. Este foarte ușor de folosit, are slot SD, funcție wireless pentru poze și este compatibilă cu aparatul de fotografiat. În plus culorile sunt vii și foarte detaliate datorită sistemului FINE cu jet de cerneală Canon. V-am zis că poate face imprimare directă din numeroase reţele de socializare şi servicii cloud populare, inclusiv Facebook, Google Drive şi Dropbox sau chiar Instagram?

Este imprimanta potrivită pentru întreaga familie!

Și ca să vă arăt de ce faceţi o afacere bună dacă vă achiziţionaţi o imprimantă ca a noastră vreau să vă spun că cei de la Canon, în cadrul campaniei Back to school, au acum o super ofertă: la cumpărarea oricărei imprimante Canon din promoţie , se v câştiga un voucher suplimentar *de 50 GB pentru Canon Irista (platformă de stocare online). În perioada campaniei, orice persoană care achiziţionează o imprimantă din promoţia Canon, poate avea şansa de a câştiga valoarea de achiziţie a produsului.

(*)La înregistrarea pe platformă, toate persoanele primesc 15 GB pentru Canon Irista.

autor: Magdalena Aldea

Mamica redactor la Desprecopii.com
Magda scrie si pe blogul ei aici.

Toate drepturile rezervate (c) 2017

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️