Nașterea la Maternitatea Cuza Vodă din Iași: eram pe jos de durere dar Dumnezeu mi-a trimis un înger după 20 de ore crunte de travaliu.

Nasterea la Maternitatea Cuza Voda din Iasi: eram pe jos de durere dar Dumnezeu mi-a trimis un înger dupa 20 de ore crunte de travaliu.

Nașterea la Maternitatea Cuza Vodă din Iași: eram pe jos de durere dar Dumnezeu mi-a trimis un înger după 20 de ore crunte de travaliu.

Durerile se intensificau avem contracții din 2 in 2 minute, efectiv eram pe jos de durere dar Dumnezeu mi-a trimis un înger, doamna doctor Avatajitei care a decis să mă opereze de urgență. Așa că în jurul orei 16 m-au dus la sala de operații...

...Am plâns când mi-am văzut copilul și plâng și acum când mă gândesc prin câte am trecut deși eu am o rezistenta foarte scăzută la durere, dar pentru puiul meu am trecut prin toate. Așa că viitoarele mămici indiferent de cum veți naște, dacă treceți sau nu prin travaliu sunteți niște eroine - iata cum a fost experienta mea cu nasterea la Maternitatea Cuza Voda din Iasi.

Vei citi:
Am nascut la maternitatea Cuza Vodă din Iași
Am avut noroc de o doamna asistenta de nota 10
Doamna dr. Avatajitei a decis să mă opereze de urgență
Alte experiente personale de nastere din Iasi, povestite de mamici
 

nasterea prin cezariana

Am nascut la maternitatea Cuza Vodă din Iași

Mă numesc Oana și în anul 2021 in plina pandemie am născut o fetiță la maternitatea Cuza Vodă din Iași. Am avut un travaliu de 20 de ore, dureri foarte mari, insuportabile.

Am avut noroc de o doamna asistenta de nota 10

Dar am avut noroc de o doamna asistenta care era atunci de gardă pot spune că a fost că o minune pentru mine. Am stat toată noaptea în cabinetul asistentelor, a stat toată noaptea de vorbă cu mine, mi-a administrat calmante. In noaptea respectiva au venit la mine să mă controleze doar medici rezidenți, medicul meu neavând voie sa vina la spital decat in momentul când trebuia să fie de gardă.

Am stat cu dureri până dimineața când m-au trimis la sala de nașteri. Acolo m-au monitorizat doar că eu nu mă dilatam deloc... doar 3 cm și asta făcea să nu pot naște natural.

Doamna dr. Avatajitei a decis să mă opereze de urgență 

 Durerile se intensificau avem contracții din 2 in 2 minute, efectiv eram pe jos de durere dar Dumnezeu mi-a trimis un înger, doamna doctor Avatajitei care a decis să mă opereze de urgență. Așa că în jurul orei 16 m-au dus la sala de operații.

Acolo am întâlnit doar oameni cu suflet, oameni minunați care au avut grija de mine până la cel mai mic detaliu și le mulțumesc și îi port în rugăciuni.

La ora 16 si 55 de minute a venit pe lumea minunea mea Anastasia Ecaterina. Un înger de copil, cu piele fina și miros incredibil de frumos, am plâns când mi-am văzut copilul și plâng și acum când mă gândesc prin câte am trecut deși eu am o rezistenta foarte scăzută la durere, dar pentru puiul meu am trecut prin toate. Așa că viitoarele mămici indiferent de cum veți naște, dacă treceți sau nu prin travaliu sunteți niște eroine.

Doctorilor, asistenților și infirmierilor din acea noapte și zi le mulțumesc și le ofer un 10 cu felicitări. Va îmbrățișez mămici și mulțumesc pentru oportunitatea de a povesti prin ce am trecut. Fiți binecuvântate ! 🙏🤗♥️

Autor - Oana, o mamica de la Desprecopii, care a trimis povestea nasterii la adresa redactiei

Util de citit:

Nasterea prin cezariana: motive medicale care o recomanda
Ce trebuie sa stii inainte de a trece printr-o nastere prin cezariana

Ai nascut de curand si vrei sa ne relatezi povestea nasterii? Trimite-ne atunci povestea nasterii puiului tau pe mail  si noi o vom publica pe Desprecopii - cel mai citit site al parintilor din Romania. Povestea nasterii tale este o amintire speciala si unica care poate ajuta alte mamici in momentele grele!

Alte experiente personale de nastere din Iasi, povestite de mamici

Nașterea prin cezariană la maternitatea Elena Doamna din Iași: bebe avea circulara de cordon - experiența mea

Nasterea la Iași: am trecut prin doua cezariene la Maternitatea Cuza Voda din Iași - experiența mea

Forumuri recomandate

Nasterea unei stele!
Mamicile povestesc experientele lor la nastere. Clipe unice, traite la maxima intensitate.

Clubul scutecelor (0-4 ani)
Generatia in blugi de maine - deocamdata in scutece. De la 0 la 4 ani.

autor: Oana, mamica membru DC - Toate drepturile rezervate (c) 2022

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII