Un bebe miracol după trei avorturi spontane provocate de stres și panică: confesiunile unei mămici

Un bebe miracol dupa trei avorturi spontane provocate de stres si panica -  confesiunile unei mamici

Un bebe miracol după trei avorturi spontane provocate de stres și panică: confesiunile unei mămici

Pentru unele femei, stresul și frica legate de naștere pot avea consecințe grave. Acesta este cazul unei mămici care acum, în sfârșit, poate să vorbească despre calvarul prin care a trecut - pierderea a trei sarcini. Acum, Daniela se poate bucura de fetița ei - pe care o numește "bebelușul minune" 😊.

Asta după ce a trecut prin trauma a trei avorturi spontane, provocate de atacuri de panică... 😔

Pentru unele femei, stresul si frica nasterii au consecinte grave.

Este cazul acestei mamici  - Daniela, care acum, poate in sfarsit vorbi despre calvarul rin care a trecut - pierderea a trei sarcini. Acum - Daniela se poate in sfarsit bucura de bebelusul ei - pe care il numeste bebelusul minune. Asta dupa ce a trecut prin trauma a trei avorturi spontane provocate de atacuri de panică.

Danela Jones, în vârstă de 36 de ani, si sotul ei  - fusese disperată să-și întemeieze o familie, dar stresul si frica au facut ca ea sa sufere trei avorturi spontane - in urma atacurilor de panica provocate de simple teste de sarcina.

Daniela 36 de ani, și soțul ei Dan s-au căsătorit în 2014 și au decis să întemeieze o familie doi ani mai târziu, în 2016. Din păcate, Daniela - avocat de meserie - din Marea Britanie - a suferit două avorturi spontane pe parcurs și a optat pentru un curs de FIV pentru a incerca sa devina mama pentru a treia oara.

Chiar inainte de programarea la FIV - a aflat ca este insarcinata natural

Insa cu doar câteva zile înainte de a merge la spitalul pentru programarea de Fertilizare in Vitro - Daniela a aflat ca este însărcinată în mod natural.

"A fost un șoc masiv, dar evident, am fost extrem de bucuroși. Ne-am dus la întâlnirea cu FIV pentru a spune medicului ce s-a întâmplat și doar pentru a discuta despre fericirea noastra  - asa ca ni s-a spus să plecăm și să ne bucurăm de viață".

Dar, in ciuda faptului că totul pare bine pentru Daniela în timpul sarcinii, cuplul a suferit o lovitură devastatoare în visele lor. A urmat al treilea avort spontan.

Al treilea avort spontan

"Am suferit un avort spontan și am pierdut si acest copil.  A fost un șoc masiv, chiar dacă se întâmplase înainte. Am văzut bătăile inimii acestui bebeluș în scanările de la morfologie, am auzit bătăile inimii. Am trecut de punctul în care riscul ca lucruri de genul acesta să se reducă la mai puțin de 2%. Asa ca aceasta veste ne-a terminat.

Ajunsesemn la un punct intunecat al vietii - nu credeam că asa ceva se va întâmpla vreodată pentru noi.

„A fost foarte greu pentru că prietenii noștri se căsătoreau și își întemeiau familiile. Am fost invitat la botezuri pentru copii și am avut atacuri de panică înainte de a intra la ei, pentru că pur și simplu nu puteam face față.

„Oamenii ar spune că măcar știi că poți rămâne însărcinată pentru că ai mai fost însărcinată. Oamenii se referă bine și încearcă să spună ceea ce trebuie, dar trebuie să suporti cinci ani din acel fel de comentarii, te simți foarte izolat.

Chiar si dupa al treilea avort spontan - nu au vrut sa renunte

În ciuda durerii unui al treilea avort spontan, Danela a spus că este hotărâtă să nu renunțe. Cuplul a decis să încerce tratamentul FIV la o clinica privată în speranța lor disperată de a-și întemeia familia.

Și s-a simțit că există lumină în întuneric - pentru ca Daniela a rămas însărcinată în timpul primului curs de FIV. În ciuda veștii mult așteptate, cursul sarcinii s-a dovedit a fi un moment neliniștit.

Daniela spune - "Am avut o sarcina foarte grea - am avut toate complicațiile pe care ți le-ai putea imagina. La scanarea mea de 12 săptămâni au găsit un chist pe care l-au crezut că ar putea fi canceros.

„Apoi, la scanarea de 20 de săptămâni, unde verifică copilul pentru anomalii, a apărut ceva care sugerează că s-ar putea să fi existat o problemă cromozomială cu copilul.

„Modul în care te afectează durerea depinde de o mulțime de lucruri, inclusiv ce fel de pierdere ai suferit, creșterea, credințele sau religia, vârsta, relațiile și sănătatea ta fizică și mentală.

Am facut nenumarate teste genetice

Din fericire, nu a existat nimic grav, dar asta a dus la o mulțime de teste genetice făcute de soțul meu și pe mine pentru a exclude lucrurile.

„Am avut apoi diabet gestațional când eram însărcinată cu aproximativ 30 de săptămâni și am ajuns să fac injecții cu insulină.

"Am fost atât de speriata în fiecare zi. În ultima lună a sarcinii am avut probleme cu sentimentul că bebelușul se mișcă în mine.

„A ajuns la punctul în care aș avea atacuri de panică la ultrasunete, deoarece în ultima mea sarcină mi s-a spus în timpul unei ecografii că inima bebelușului s-a oprit.

"Am fost convinsa că asta se va întâmpla din nou și aș avea plin atacuri de panică, unde aș fi în inundații de lacrimi, tremurând în camera de scanare."

Din fericire, în ciuda anxietății sarcinii, Daniela a născut o fetiță sanatoasa

Din fericire, în ciuda anxietății sarcinii, Daniela a născut o fetiță pe care au numit-o Mae.

 "Înainte de a pleca în concediu de maternitate, eram fermă față de angajatorii mei, sunt o fată de carieră, am muncit din greu pentru cariera mea. Îmi place să fiu avocat, îmi place să fiu avocat matrimonial. Voi re-veni iar la munca.

„Dar de îndată ce am dat cu ochii pe fiica mea totul s-a schimbat și cred că a fost pentru că a fost o călătorie atât de lungă și de grea până în acest punct, pune lucrurile în perspectivă și te face să te gândești la lucruri complet diferit.

După ce și-a dat seama că există o cerere uriașă pentru cursurile de ingriire a bebelușilor, Daniela a renunțat la cariera ei în oraș pentru a începe o afacere care desfășoară cursuri de dezvoltare a bebelușilor, astfel încât să poată petrece mai mult timp cu Mae, care are acum 13 luni și este vioaie si sanatoasa.

Daniela spune: Am cheltuit zeci de mii de lire sterline pentru educația mea și nu m-am gândit niciodată într-un milion de ani să renunț să fiu avocat, dar merită 100%. Sunt atât de norocoasă că sunt mama si am acest copil - este un miracol real ".

► Citeste in continuare Avortul spontan: cum se poate preveni - cele mai importante sfaturi

povestire reala preluata din ziarul https://www.manchestereveningnews.co.uk/

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII