Vacanta de poveste cu filme si desene pe masura!

Vacanta de poveste cu filme si desene pe masura!

Vacanta de poveste cu filme si desene pe masura!

Desenele si filmele animate au aparut cu multa vreme in urma, si au devenit cel mai popular mediu de povestire. In afara de a fi distractive, acestea au fost create pentru a mentine mesajul usor de digerat pentru consumul generatiei tinere. Ele au purtat intotdeauna o valoare morala prin personajele lor, pe langa faptul ca au o poveste de spus. Moralele sunt tesute in ele, astfel incat copiii sa primeasca acum un ajutor vizual pentru lectii valoroase pe care le-ar putea obtine de la viata.

in acest articol veti citi mai multe despre:
Vacanta de iarna poate fi mai distractiva cu HBO Go Kids
Desenele si filmele pentru copii aduc un adaos subtil de morale si valori
Desenele animate si filmele pot fi folosite pentru crearea unui fundament
Parinti fara grija datorita controlului parental pentru dispozitive mobile

Vacanta de iarna poate fi mai distractiva cu HBO Go Kids

HBO Romania ofera o noua modalitate de abonare la serviciul HBO GO. Mai exact, de curand, cei interesati (nu doar de cei care detin un abonament TV sau de telefonie cu optiune de vizionare HBO) pot accesa direct HBO GO prin intermediul website-ului sau prin aplicatia HBO GO.

Decembrie, si mai cu seama sfarsitul sau, cu sarbatorile de iarna, este o luna excelenta pentru a incerca noua oferta HBO GO/HBO Go Kids. Daca doriti ca cei mici sa invete lucruri utile in fata televizorului, pe timpul sarbatorilor de iarna, puteti lua in considerare oferta Hbo Kids, care este plina de optiuni adecvate varstei copiilor dumneavoastra, si nu numai.

Filme indragite, atat noi cat si vechi, metraje Disney, filme si serii pentru copii, vin la serviciul de streaming online.

Desenele si filmele pentru copii aduc un adaos subtil de morale si valori

Desenele si filmele animate, de multe ori actioneaza ca un plus de valoare pentru a preda o lectie sau doua copiilor, cu un adaos subtil de morale si valori incorporate in ele. O imagine ramane in mintea unui copil mai mult si mai usor decat o pagina de text. Prin urmare, ca mediu, desenele animate ofera adesea o sansa mai buna de amintire a copiilor decat un text citit. Muzica, grafica si ajutoarele vizuale sunt surse mai bune ca ajutoare didactice pentru copii, deoarece o imagine este fixata in memoria copilului pentru a transmite un mesaj, si astfel este mai eficienta.

Desenele animate si filmele pentru copii prezentate de HBO au incorporate valori pe care le-am putea, sau nu observa, in timp ce le urmarim, precum:

 Fereste-te de straini
 Familia este pe primul loc
 Fii tu insuti, indiferent cat de ciudat / diferit esti
 Ramai pozitiv indiferent de cat de grea este viata
 Fii fara teama si cinstit cu prietenii tai
 Munca in echipa este intotdeauna triumfatoare

Desenele animate si filmele pot fi folosite pentru crearea unui fundament

Nu in ultimul rand, desenele animate si filmele pentru copii oferite de HBO pot fi folosite pentru crearea unui fundament, sau pentru aprofundarea unei limbi straine precum limba engleza, prin urmatoarele elemente:

 Actorii din desene/filme animate pronunta clar. Asta inseamna ca pronunta cuvintele corect, astfel incat oricine sa le poata intelege.

 Desenele animate/filmele se concentreaza pe interactiunile sociale, astfel incat copiii sa poata auzi conversatii si fraze din lumea reala.

 Desenele animate pentru copii utilizeaza cuvinte care sunt destul de simple pentru a fi intelese de cursantii de nivel scazut de limba engleza, dar si o multime de cuvinte noi si provocatoare pentru cursantii mai avansati.

 Daca vizionati un spectacol pentru copii foarte mici, aceste spectacole sunt adesea repetitive - repeta cuvinte, fraze si chiar structuri de propozitii intregi.

 Sunt de obicei scurte, aproximativ 20 de minute. Uneori, fiecare episod este impartit in doua jumatati de cate 10 minute fiecare.

 Exista desene animate care sunt facute special pentru a invata cuvinte noi si fraze!

Parinti fara grija, datorita controlului parental pentru dispozitive mobile

In timp ce v-ati simti in siguranta incredintandu-le copiilor dvs. tableta, pentru a-i distra pe micuti cu cateva episoade din Winnie de Plus, s-ar putea sa fiti mai ezitant in a le permite sa petreaca mult timp in lumea adultilor din Games of Thrones. HBO va intelege preocuparile.

In acest scop, aplicatia include un control parental pentru dispozitive mobile, care pastreaza degetelele si ochisorii limitate la sectiunea Copii, si face cautarea altui continut decat cel adecvat varstei, indisponibila. Aceasta functie permite parintilor sa-si lase telefonul sau tableta micutilor, si sa se simta increzatori ca nu-i vor expune continutului eventual nepotrivit. Iata cum poate fi activat Controlul Parental pe HBO Go - aici -

HBO GO este pentru toata lumea

O luna de acces gratuit, apoi - daca vrei sa continui, abonamentul este accesibil din toate punctele de vedere: La HBO GO te abonezi cu 19,99 lei/ lună și ai acces la toate filmele și serialele disponibile pe HBO GO.

Noua oferta se adreseaza in principal celor care nu au deja abonament (si implicit acces la HBO GO) si isi doresc acces la serviciu in conditii de maxima flexibilitate (adica fara contract, cu plata lunara pentru perioada in care se doreste accesul la continutul disponibil in HBO GO, se poate anula oricand abonamentul)

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️