Nume de copii norocoase in 2018 - anul cainelui de pamant

Nume de copii norocoase in 2018 - anul cainelui de pamant

Nume de copii norocoase in 2018 - anul cainelui de pamant

În 2018, Pământul este elementul chinezesc asociat cu câinele, câinele fiind animalul din anul chinezesc 2018. De aceea, un copil a cărui naștere este planificată în 2018 va fi un Caine de Pamant.

Astrologia chineză ne poate ajuta să alegem numele potrivit pentru bebelusii nascuti in acest ani - prin echilibrarea fluxurilor energetice specifice datei de naștere. IAta o selectie de nume de copii norocoase in 2018 - anul Cainelui de Pamant.

 

- veti citi:
2018 este Anul Câinelui de Pamant
Copilul nascut in 2018 este un Caine de Pamant
Anul Câinelui de pământ 2018 are o compoziție energetică mai bună decât anul precedent
Topul numelor norocoase in 2018  - conform zodiacului chinez din 2018 si a celor 5 elemente ale cosmologiei chinezești
Nume norocoase pentru baieti nascuti in anul Cainelui de Pamant 2018
Nume norocoase pentru fete nascute in anul Cainelui de Pamant 2018
Caracterisiticile de baza ale copilului nascut in anul Cainelui

2018 este Anul Câinelui de Pamant

Conform calendarului chinezesc, 2018 este Anul Câinelui de Pamant. Acest an incepe pe 16 februarie 2018 și se termină pe 4 februarie 2019. Astrologia chineză ne poate ajuta să alegem numele potrivit pentru bebelusii nascuti in acest ani - prin echilibrarea fluxurilor energetice specifice datei de naștere.

Printre cele 12 semne ale calendarului chinezesc, semnul zodiacal chinezesc al câinelui este unul de echilibrat în ceea ce privește distribuția sa energetică intrinsecă a celor cinci elemente ale cosmologiei chinezești. Într-adevăr, câinele are în mod natural Pământul, Focul și Metalul ca parte a diagramei sale astrologice. Pe de altă parte, semnul cainelui are o e în deficiența a elementelor Lemn și Apă.

Copilul nascut in 2018 este un Caine de Pamant

În 2018, Pământul este elementul chinezesc asociat cu câinele, câinele fiind animalul din anul chinezesc 2018. De aceea, un copil a cărui naștere este planificată în 2018 va fi un Caine de Pamant.

Conform astrologilor chinezi, in timp ce Pământul este un simbol al stabilității, longevității, introspecției și autocontrolului, care pot da deja o directie caracterului bebelusului nascut in acest an, trebuie de asemenea să ne amintim că Pământul, conservator și uneori destul de rigid, are de asemenea tendința nefericită de a absorbi apa. De asemenea, trebuie subliniat faptul că Pământul este creat de elementul Foc, permițându-i să aducă viață și să-și îndeplinească aspirațiile și promisiunile. În cele din urmă, Pământul creează Metal, care este un semn al bogăției și al prosperității.

Anul Câinelui de pământ 2018 are o compoziție energetică mai bună decât anul precedent

Anul Câinelui de pământ 2018 are o compoziție energetică mai bună decât anul precedent, Anul Cocosului de foc 2017. Astfel, în ciuda deficienței elementelor Lemn și apă în semnul zodiacal al câinelui, anul 2018 este un moment extraordinar de bun pentru nașterea unui copil în familie.

Această lipsă de apă și lemn are insa efectul posibil de a face pe copilasii nascuti in acet an mai puțin creativi și mai puțin deschisi către lumea exterioară.

Dacă Pământul, Focul și Metalul sunt marcatorii principali ai anului de naștere al copiilor nascuti in 2018, semnul chinezesc al câinelui, ziua lui de naștere și luna de naștere au și energiile lor specifice, fiecare cu un semn chinez și un element coerent.

Astfel, pentru a reechilibra ciclul său energetic personal și pentru a umple posibilele deficiențe legate de ziua nașterii sale, copilul Câine ar trebui mai degrabă să aibă un prim nume sau un nume intermediar direct legat de elementele Lemn și Apă.

De obicei, atunci când observați un exces dintr-un element, de exemplu al elementului Pământ, este necesar să încercați să reduceți cantitatea acestuia (un exces de Pământ poate face o persoană leneșă și paranoică). Deoarece Metalul este creat de Pamant, care poate obosi Pământul în acest proces, alegerea unui nume al cărui etimologie are o legătură directă sau indirectă cu Metalul poate fi adecvată. Un al doilea nume asociat elementului Foc trebuie evitat, deoarece trebuie să ne amintim că focul creează și întărește Pământul.

Topul numelor norocoase in 2018  - conform zodiacului chinez din 2018 si a celor 5 elemente ale cosmologiei chinezești

>> Nume norocoase pentru baieti nascuti in anul Cainelui de Pamant 2018

🌳 Nume in rezonanta cu elementul: lemn:

Silverstru, Oliver, Guy, Brad,  Damian, Eusebiu, Kevin, Laurian, Alon, Elon, Evan, Ewan, Aidan, Ulm, Vasile, Yves, Yvon, Egor, Elan, Elijah, Denis, Fabian, Florian, Florentin, FLorin

🔥 Nume in rezonanta cu elementul: foc:

Marian, Lucas, Lucian, Caius, Theo, Zenon, Samson, Eduard, Declan, Aurelian, Edi, Haralambie, Sorin, Valentin, Ignatius, Iris, Edan, Stelian

🗿 Nume in rezonanta cu elementul: pamant:

Petru, Joris, George, Adam, Adan,Bartolomeu, Dumitru, Eilan, Dimitris, Aza, Jasper, Adrian,

🛠 Nume in rezonanta cu elementul: metal:

- Oscar, Stefan, Steve,  Elwin, Arian, Aurel, Aurélien, Auriel, Timur, Goran, Zlatan, Bruno, Armand, Edgar, Egmont, Gerard, William, Willy

💧 Nume in rezonanta cu elementul: apa:

Marin, Dylan, Marius, Adrian, Marvin, Moise, Ford, Kevin, Dover, Kendal, Delmar, Kai, Caspian, Deniz, Douglas, Jordan, Lincoln, Lamar, Maxwell, Morgan, Cobalt, Nil

>> Nume norocoase pentru fete nascute in anul Cainelui de Pamant 2018 

🌳 Nume in rezonanta cu elementul: lemn:

Rose, Daphne, Arava, Artemis, Hortensia,  Penelope, Jasmina, Elana, Filis, Cherry, Chloe, Clementina, Elona, Gretel, Ileana, Heather, Jacinta, Eloise, Aloe, Carla, Sylvia, Olivia, Lindsay, Daisy, Nellia, Tamara, Yesenia, Zenovia, Heidi

🔥 Nume in rezonanta cu elementul: foc:

Elena, Lana, Nelly, Lucia, Aurora, Enya, Eliana, Edna, Ilona, Keren, Lena, Serafina,  Agni, Agnes, Barbara, Nuria, Delia, Fia, Ignacia, Ariel, Nora, Nour, Nur,  Amber, Sharon, Karina

🗿 Nume in rezonanta cu elementul: pamant:

Gaia, Cynthia, Ambra, Jade, Inika, Kalia, Nikita, Nedra, Ada, Hermione, Herta, Georgia, Dounia, India, Cheyenne, Jolanda, Rolanda

🛠 Nume in rezonanta cu elementul: metal:

Luiza, Louise, Katia, Kate, Caterina, Eileen, Nina, Tea, Zurina, Ariana, Aranka, Aurelia, Ariana, Oriana, Nubia, Mai, Dora, Kenza, Bianca

Caracterisiticile de baza ale copilului nascut in anul Cainelui

De la o vârstă fragedă, copilul nascut in anul Cainelui poseda o analiză lucidă și pătrunzătoare a lumii din jurul sau. Când alege să se exprime pe un subiect, copilul născut sub semnul animalului zodiac chinez al câinelui este direct și întotdeauna declară în mod deschis ceea ce gândește.

Una dintre particularitățile copilului Caine este capacitatea sa de intelege cu ușurință trucurile și minciunile. Copilul Caine are abilitatea și darul de a descoperi ceea ce alții încearcă să ascundă de el. Capacitățile flerului său legendar sunt perceptibile de la o vârstă fragedă. Copilul Caine este capabil să adune cu răbdare și să organizeze piesele puzzle-ului pe care încearcă să-l reconstituie, ca un detectiv pe un traseu în căutarea adevărului. Nu vă surprindeți dacă, atunci când vă așteptați cel mai puțin, el ridică brusc întrebări specifice cu privire la subiectele cele mai complexe.

Ca o consecință, eva fi destul de inutil să încercați să vă păstrați copilul Caine departe de adevăr. Este mai bine să ii explici lucrurile într-un limbaj clar și potrivit, să-i arăți respect și să fie clar că vrei ca rolul său în familie și în societate să nu fie doar de a primi ordine și de a-și face temele. Dovedindu-i incredere poți fi sigur că copilul Caine va deveni aliatul tău cel mai bun și mai credincios.

Generator de nume norocoase

 

Incearca acest generator de nume - care tine cont de datele personale ale parintilor, de astre si de numerologie

Nume de copii, cea mai mare baza de date despre nume - pentru copii norocosi!

Baza de date Desprecopii.com

  

  

  

   Nume Sex OrigineCiteste si despre cum poate influenta prenumele destinul  dar si sfaturile noastre despre alegerea numelui copilului tau.
Succes in folosirea celei mai mari baza de date de nume  de pe internetul romanesc!  

Asa alegi un nume unic pentru copilul tau

Alegerea unui nume pentru copilul tau nu este uneori un lucru simplu. Aceasta sarcina nu este doar dificila, dar, de asemenea, pe de alta parte poate oferi multa distractie. Multi parinti din ziua de azi doresc un nume unic pentru copilul lor, insa incercati sa gasiti numele potrivit si va veti da seama.

Aceste sfaturi te pot ajuta sa gasiti numele perfect pentru copilul tau.

Numele rare poarta ghinion?

O stire prezentata chiar de BBC spune ca numele rare aduc ghinion. Specialistii americani au aratat ca alegerea prenumelui influenteaza starea psihica a copilului si a viitorului adult dar si perceptia oamenilor despre frumusete. Cititi mai departe aici: Prenumele poate influenta destinul

 

Despre nume de copii, merita citit si:

Nume de fete 
Nume de baieti 
Nume de copii ale celebritatilor
Nume biblice pentru copii

Cum ma pot hotari in alegerea numelui copilului meu?

Prenumele poate influenta destinul?

Cele mai populare nume de baieti din Romania, 2009

Cele mai populare nume de fete din Romania, 2009

Cele 72 de nume ale lui Dumnezeu

Numele copilului poate anunta succesul in cariera si in iubire

Numele copilului si destinul

Numele copilului si numerologia
Alegerea numelui copilului in functie de numerologie

Topul celor mai neobisnuite nume de copii alese de celebritati in 2015

Nume de fete

Nume unisex pentru copii

Top 200 nume de copii in Olanda

Nume de copii ale celebritatilor

Top nume de copii pentru 2012

Nume de printese petru fete

Top nume de copii in Romania

Ce nume de copii aleg oamenii bogati din lume?

Top zece nume de copii in SUA
 

 

Odiseea sarcinii in 40 de saptamani 
Forumul cu burtici si generatii de mamici. Suport, caldura, prietenie si atitudine.
  


NUME DE COPII: Despre alegerea numelui copilului si legatura lor cu destinul ...

autor: desprecopii.com - Toate drepturile rezervate (c) 2018
referinte: chinahighlights.com, yourchineseastrology.com

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII