Bebelus in miscare, tatic pregatit

Bebelus in miscare, tatic pregatit

Bebelus in miscare, tatic pregatit

Schimbatul scutecului unui bebeluș activ este o provocare chiar și pentru cei mai pregătiți tătici, iar dacă momentul te mai prinde și când ești pe drumuri, totul poate deveni mult mai complicat.

 

Dar, fie că ești la magazin, la cafenea sau chiar în avion, scutecul - chiloțel Pampers Pants te ajută să îl schimbi mai ușor pe cel mic și s-o faci pe mami mândră. Mai ales acum, când scutecul – chiloțel Pampers Pants vine și în mărime mai mică, potrivită pentru bebelușii cu vârsta de șase luni, și are trei canale absorbante care păstrează pielea uscată până la 12 ore.

Scutecul - chiloțel Pampers Pants poate fi pus dintr-o singură mișcare

Scutecul - chiloțel Pampers Pants poate fi pus dintr-o singură mișcare, chiar și atunci când bebelușul este în mișcare, fiind cel mai bun aliat al lui tati atunci când petrece timp cu cel mic afară. Dar, pe lângă scutece – chiloțel Pampers Pants, atunci când ieși din casă cu bebelușul tău, ai nevoie de mai multe pentru a fi perfect pregătit. Pune într-o pungă toate lucrurile de care ai nevoie atunci când schimbi scutecul celui mic și pune-o în geanta cu scutece, astfel încât să îți fie la-ndemână. Printre produsele de care ai nevoie se pot număra hăinuțe de schimb pentru cel mic, șervețele sau chiar salteluța specială pentru schimbatul scutecelor.

Cine ar fi crezut că poți schimba un scutec cât ai spune „tati”?

De obicei, atunci când ești afară, nu există mese pentru schimbat scutece și trebuie să găsești o alternativă. Dacă bebeșulul tău merge singur, poți încerca să îi schimbi scutecul în picioare, lucru de acum foarte ușor de făcut cu scutecul – chiloțel Pampers Pants. Doar rupi lateralele și dai jos scutecul folosit, în timp ce bebe stă în picioare. Apoi, după ce te asiguri că pielea micuțului este curată, îi poți pune rapid un scutec - chiloțel curat. Cine ar fi crezut că poți schimba un scutec cât ai spune „tati”?

Dacă bebelușul tău nu merge încă în picioare și nu există nicio masă de schimbat scutece prin preajmă, poți găsi o alternativă provizorie, cum ar fi capota mașinii, pajiștea cu iarbă curată, banca din parc sau scaunul din autobuz, pe care să așezi salteluța pentru schimbat scutece. De fiecare dată însă, amintește-ți să cureți mai întâi suprafața și mâinile cu șervețele umede pentru bebeluși.

Scutecul - chiloțel Pampers Pants are, în jurul taliei, și o bandă elastică care asigură o fixare perfectă, pentru mai puține scurgeri. Mai mult, scutecul - chiloțel Pampers Pants are grijă ca bebelușul să se simtă confortabil, oferind până la 12 ore de protecție împotriva umezelii. Astfel, nimic nu îl mai oprește pe cel mic din joacă atunci când sunteți la plimbare.

Cu toate aceste sfaturi, cunoștințe și cu scutecele - chiloțel Pampers Pants de partea ta, atât tu, cât și bebelușul tău vă puteți bucura, fără grijă, de timpul petrecut împreună, oriunde ați fi, iar micuțul tău se poate mișca liber, explorând lumea înconjurătoare.

Descoperă produsele Pampers

Scutece și șervețele pentru nou-născuți

Alegerea unui scutec absorbant și de calitate este de bază în protejarea pielii celui mic. Pe Pampers.ro găsești multe informații despre cum să-ți îngrijești bebelușul, spre exemplu:

Vizitează Pampers.ro

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️