Bebelusi pusi pe sotii, tatici mereu pregatiti

Bebelusi pusi pe sotii, tatici mereu pregatiti

Bebelusi pusi pe sotii, tatici mereu pregatiti

Bebelușul tău este mereu în mișcare?


Devine nerăbdător atunci când îi schimbi scutecul și face din asta o adevărată provocare pentru tine, mai ales când mami nu este prin preajmă? Atunci a venit momentul să încerci scutecele - chiloțel Pampers Pants, ajutorul de nădejde al supertăticilor!

Atunci când bebelușul tău nu mai stă pe loc decât în somn, când începe să meargă de-a bușilea și să exploreze, scutecul - chiloțel este ajutorul de care ai nevoie. Acesta îi oferă micuțului libertate de mișcare, iar tu îi schimbi scutecelul dintr-o singură mișcare, fără să vă opriți din joacă. Cum? Cu Pampers Pants, cel mic nu mai trebuie să stea cuminte, întins pe spate, atunci când scutecelul trebuie schimbat. Doar rupi lateralele și pui un scutec - chiloțel nou, în timp ce bebe stă în picioare. Cu Pampers Pants, schimbatul scutecului rămâne un moment distractiv atât pentru tine, cât și pentru cel mic.

Care este semnul că bebe este pregătit pentru scutecul - chiloțel?

O să îți dai seama imediat atunci când începe să se rostogolească și să devină neastâmpărat în timp ce tu încerci să îi schimbi scutecul. Bineînțeles, fiecare micuț este diferit, așa că trecerea la scutecul - chiloțel va fi diferită pentru fiecare copil, dar mulți părinți îl aleg atunci când bebelușii împlinesc 6 luni.

Pentru aceștia, Pampers a creat scutecele - chiloțel Pampers Pants și în mărimi mai mici, pentru bebelușii cu vârste începând de la 6 luni! Scutecele - chiloțel Pampers Pants cu 3 canale absorbante îi ajută pe micuți să se miște liber, oferă până la 12 ore de protecție împotriva umezelii și mențin pielea bebelușului uscată cu ajutorul micro-perlelor absorbante care rețin rapid umiditatea.

Bebe se va simți confortabil în scutecul - chiloțel Pampers Pants

În timp ce scutecele obișnuite se pot desface atunci când cel mic este activ, banda elastică a scutecului - chiloțel oferă fixare perfectă, flexibilitate și confort, indiferent de ce activitățile celui mic. Pampers Pants este ajutorul de nădejde atunci când micuțul tău începe să descopere lumea din jurul lui.

Este timpul să îți iei la revedere de la momentele în care schimbatul scutecului era o adevărată probă de îndemânare chiar și pentru cel mai iscusit tătic. Scutecul - chiloțel Pampers Pants se pune dintr-o singură mișcare, chiar și atunci când bebe merge de-a bușilea sau stă în picioare. Bonus, mami o să fie tare mândră!

Cu Pampers Pants bebelușii cu vârsta de peste 6 luni pot să se joace și să exploreze, iar pielea lor va fi uscată, curată și protejată.

Descoperă produsele Pampers

Scutece și șervețele pentru nou-născuți

Alegerea unui scutec absorbant și de calitate este de bază în protejarea pielii celui mic. Pe Pampers.ro găsești multe informații despre cum să-ți îngrijești bebelușul, spre exemplu:

Vizitează Pampers.ro

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️