Cand mersul la cumparaturi este distractiv - mereu fac o vizita la dm

Cand mersul la cumparaturi este distractiv - mereu fac o vizita la dm

Cand mersul la cumparaturi este distractiv - mereu fac o vizita la dm

Nu știu cum sunteți voi, dragi mămici, atunci când vine vorba despre timpul pe care îl aveți la dispoziție. Poate că sunteți foarte organizate și aveți un program strict după care funcționați sau poate că, de când ați devenit mame vă este din ce în ce mai greu să vă țineți de planurile pe care vi le faceți.

 

Știu cum sunt eu, iar timpul pe care îl am la dispoziție este extrem de valoros. Așa că vreau să-l prețuiesc la adevărata lui valoare.

Când nu ai timp liber, începi să pui un preț mai mare pe fiecare minut din viața ta

Și îți dorești să faci cumva să fii și mamă, și soție, și femeie de carieră. Le vrei pe toate, și normal că le vrei și bine făcute. Așa că sunt zile în care ți-ai dori să ai un singur coș de rufe pentru spălat, o singură chiuvetă de vase murdare, o singură baie de lustruit, un singur fel de mâncare de gătit și o singură vizită la piață. Pentru că, așa ar fi mai simplu să le gestionezi și ai avea control asupra lucrurilor.

Așa cum îmi place mie să zic, atunci când mă duc la cumpărături, am un singur magazin unde le găsesc pe toate. Și asta mă face să economisesc mult timp, să am o gamă variată de produse și să nu fac rabat la calitate. Pentru că sunt un singur om!

Așa am descoperit dm (drogerie markt)!

dm este locul unde mersul la cumpărături poate devine o activitate plăcută și utilă în același timp. Am tot ce-mi trebuie la îndemână, într-un singur magazin, astfel că pot achiziționa rapid cele necesare întregii familii. Produse de curățenie pentru întreaga casă, scutece și tot ce am nevoie pentru îngrijirea bebelușului, produse pentru îngrijirea personașă, alimente ecologice și produse speciale destinate persoanelor alergice sau cu regim dietetic. Toate acestea și multe altele le găsiți la dm, asta dacă vă gândiți să dați o fugă până acolo.

Farmacie naturistă și locul de unde-mi procur cele mai gustoase semințe pentru salată. Chiar și locul unde-mi printez toate amintirile din vacanță. dm este magazinul în care mă regăsesc, deci de aici cumpăr. Iar după ce am bifat lista de cumpărături pentru toată familia îmi rămâne suficient timp să dau o raită până la raionul de cosmetice. Pentru că dm are cele mai bune oferte iar gama variată de produse îmi dă libertatea să aleg ce mi se potrivește.

De regulă intru în dm să cumpăr scutece, dar mă pierd pe drum și-mi fac cumpărăturile pentru întreaga săptămână. Asta mă face să economisesc și timp și bani și să găsesc într-un singur loc, laolaltă tot ce-mi trebuie. Pentru fetița mea aleg mereu gama Babylove pentru că e atentă cu pielea sensibilă a bebelușilor. Îmi plac produsele marcă proprie și sunt fanul cosmeticelor Balea. Dar dacă ar fi să zic un singur lucru care mă face să revin mereu la dm, acela ar fi că găsesc mereu oferte bune și produse calitative la prețuri speciale.

Hai la dm (drogerie markt) dacă simți și tu că ți se potrivește!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII