Emoționanta călătorie FIV, adopție și surogat a lui Cameron Diaz - mamă la 47 de ani

Emotionanta calatorie FIV, adoptie si surogat a lui Cameron Diaz - mama la 47 de ani

Emoționanta călătorie FIV, adopție și surogat a lui Cameron Diaz - mamă la 47 de ani

Cameron Diaz, frumoasa actrita de 47 ani de la Hollywood, a anuntat fericită, ca alaturi de sotul ei - e mamă pentru prima dată. Mama unei fetițe pe care a așteptat-o mult, la capatului unei călăatorii dificile si emoționante ...

Deschiderea la posibilitatea surogatului le-a oferit in sfârșit fericirea ca vor deveni părinți...iată detalii despre emoționanta călătorie FIV, adopție si surogat a lui Cameron Diaz.

veti citi
Cameron a trecut prin ani lungi de tratamente FIV, sperante și lacrimi
Lupta de 5 ani pentru a avea un copil
Deschiderea la posibilitatea surogatului le-a dat in sfarsit speranța ca vor deveni in părinți
Surogatul: intrebari și răspunsuri

Cameron a trecut prin ani lungi de tratamente FIV, sperante și lacrimi

Cameron Diaz, frumoasa actrita americana, a anuntat fericita la inceput de ianuarie 2020  ca e mama. Mama pentru prima oara la 47 de ani. Mama unei fetite pe care a asteptat-o mult, la capatului unei calatorii dificile si emotionante

Actrița de la Hollywood, în vârstă de 47 de ani, ca alaturi de sotul Benji Madden - a trecut prin multe tratamente FIV în anii precedenți, dar după multe emotii, sperante si dezamagiri -  cuplul a considerat adoptia si surogatul pentru a-si implini visul de a deveni parinti.

Lupta de 5 ani pentru a avea un copil 

O sursă apropiata actritei a spus

 „Au fost niște momente cu adevărat grele, când Cameron a crezut că probabil maternitatea nu era in cartile destinului pentru ea, dar nu a renunțat niciodată la speranța că într-o zi va deveni mămică.”

Nu a fost insa usor deloc. Multiple runde de FIV nu au avut succes, și au fost multe lacrimi, deoarece pur si simplu o sarcina parea imposibila. Cameron era super sănătoasa, avea cei mai buni medici - și totuși, nimic. Au fost multe lacrimi. La fel de determinat era insa si sotul ei, Benji, care a fost întotdeauna foarte susținător. Nu-i păsa cum vor face un copil dar era hotărât să o facă pe Cameron mămică.

La un moment dat, cuplul a analizat alte opțiuni si anume adoptie si apoi surogat.

► Citeste 7 motive pentru a adopta un copil

Deschiderea la posibilitatea surogatului le-a dat in sfârșit speranța ca vor deveni in părinți ...

Un alt prieten al cuplului a dezvăluit că Cameron a făcut tot ce a putut pentru a rămâne însărcinată „a facut sport, si a mancat alimente care să sporească fertilitatea și chiar a recurs la programarea relațiilor sexuale”. Sarcina a fost insa imposibila.

Tratamentele cu FIV au fost „brutale cu corpul ei” și „[Ea] a câștigat în greutate și stările de spirit au fluctuat infiorator. Nu a fost o perioada fericita.

Și așa, după o serie de stiri negative - Cameron a anunțat că fiica sa Raddix a sosit pe lume. Ulterior, a fost dezvăluit că cuplul a folosit un surogat pentru a-și realiza în sfârșit visul de a avea un copil.

Potrivit Us Weekly, cuplul de la Hollywood și-a întâmpinat pe lume fiica, Raddix pe lume printr-o mamă surogat pe 30 decembrie.

Surse apropiate cuplulu au spus publicației că Cameron și Benji au apelat la ajutorul unei mame surogat după ani în care a încercat să rămână însărcinata în mod natural si dupa indelungi tratamente FIV care nu au dus la nici un rezultat.

"Au trecut prin atâtea lucruri pentru a ajunge la acest punct ... Cameron simte ca acest copil este cu adevărat un miracol", a spus sursa.

Surogatul: intrebari și răspunsuri

Termenul surogat este utilizat atunci cand o femeie este insarcinata si naste un copil pentru o alta femeie.  Mama surogat poate fi mama genetica a copilului (acesta fiind o forma traditionala de surogat) sau, poate purta sarcina dupa ce a fost implantata cu un embrion al altei femei - fiind mama purtatoare.

Iata mai multe aspecte despre surogatul FIV sau surogatul natural, despre ce inseamna mama purtatoare si sfatul de la Desprecopii

► Forum despre mame purtatoare: intrebari si raspunsuri despre surogat. 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII