Propolgemma - evolutia vegetala a Propolisului

Propolgemma - evolutia vegetala a Propolisului

Propolgemma - evolutia vegetala a Propolisului

Propolgemma este un complex molecular, rezultat al cercetării Aboca.


Am început cu studiul albinelor și am observat că Propolisul are o origine vegetală. Propolisul este rășina vegetală colectată de albine și transportată în stup. Propolisul european este compus în principal din rășina plopului negru și, în special, din rășina care exsudează din Muguri. Rășina este un concentrat de substanțe protectoare pe care albina le-a folosit dintotdeauna pentru a se apăra și a-și proteja stupul.

Propolgemma sau evolutia vegetala a Propolisului

O cercetare fitochimică aprofundată ne-a permis să descoperim că în Mugurele de plop, pe lângă rășina care stă la baza Propolisului, sunt prezenți și alți compuși funcționali ai țesutului vegetal, dotați cu o acțiune protectoare importantă.

Am dezvoltat un extract multifracționat care îmbină compușii tipici ai Propolisului cu componenta vegetală din Muguri, care are o capacitate ridicată de aderență la mucoasele gâtului și cavității bucale. Alegerea de a dezvolta un extract multifracționat pornind de la Mugurii de plop negru se află la baza Propolgemma. La mugurii de plop s-au putut recunoaște, extrage și îmbina: polizaharide și lignine, compuși funcționali ai țesutului vegetal din muguri; rășini și flavonoide compuși tipici ai Propolisului.

Propolgemma este indicat în tratamentul durerii de gât și al afecțiunilor cavității bucale     

Propolgemma este indicat în tratamentul durerii de gât și al afecțiunilor cavității bucale (cum sunt stomatitele, aftele și gingivitele) asociate cu senzații de arsură, durere și sensibilitate la deglutiție. Fracția rășinoasă și fracția bogată în compuși polizaharidici și lignine acționează sinergic formând o barieră protectoare asupra mucoasei inflamate care, împreună cu proprietățile antioxidante ale flavonoidelor, combate în mod indirect inflamația.

Stratul protector al Propolgemma calmează senzația de arsură și reduce hipersensibilitatea, atenuând senzația de disconfort și facilitând deglutiția.

ESTE UN DISPOZITIV MEDICAL CE 0477

Citiți cu atenție avertizările și instrucțiunile de folosire.
Produsul este disponibil în farmacii.
Pentru mai multe detalii intrati <<aici>>

autor: Aboca 2018

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️