Remediul pentru tusea seaca si cea productiva intr-un singur produs: Grintuss

Remediul pentru tusea seaca si cea productiva  intr-un singur produs -  Grintuss

Remediul pentru tusea seaca si cea productiva intr-un singur produs: Grintuss

Tusea este un simptom foarte frecvent mai ales în sezonul rece, fiind cauzat de agenți infecțioși, substanțe iritante sau factori climatici. Deși neplăcută, tusea este foarte importantă, reprezentând de fapt un mecanism primar de apărare a căilor respiratorii cu rol fundamental în funcţionarea naturală a aparatului respirator.

Din acest motiv Aboca a dezvoltat Grintuss, un produs care modulează tusea, fără a anula rolul de apărare al acesteia, şi care acţionează protejând mucoasa, calmând iritaţia şi favorizând eliminarea mucusului.
 

 

Tusea este un mecanism de aparare a cailor respiratorii

Tusea este una dintre cele mai frecvente cauze pentru care se recurge la îngrijiri medicale, dar, în ciuda neplăcerilor pe care aceasta le poate cauza, reprezintă un mecanism primar de apărare a căilor respiratorii și are o importanță fundamentală pentru funcționarea naturală a aparatului respirator.

La originea tusei stă o inflamație a mucoasei, localizată în special la nivelul căilor respiratorii superioare, care provoacă o producție excesivă de secreții și de mucus. Pentru a reuși să calmăm tusea, fără a-i bloca mecanismul de apărare, trebuie să acționăm tocmai asupra mucoaselor, favorizând protecția și restabilirea funcțiilor normale ale acestora.

Tusea la copil

In principiu, orice copil tuseste ocazional, insa tusea recurenta, dificultatea de respiratie cauzata de tuse sau tusea purulenta cu secretii care prezinta urme de sange necesita o evaluare medicala. O tuse umeda, cu expectoratie, suna altfel decat o tuse seaca. De altfel, pentru medic este foarte important tipul de tuse, pentru a putea pune un diagnostic corect. 

Tusea este un act reflex al organismului, ce are rolul de a curata caile respiratorii superioare. Ea poate aparea ca o consecinta a multor afectiuni – de la infectii pulmonare sau ale sinusurilor pana la inhalarea accidentala a unor obiecte straine (cum ar fi resturi de mancare sau jucarii mici). Tusea poate fi, de asemenea, simptomul unei afectiuni pulmonare nesemnificative, dar si al uneia rare, cum ar fi malformatiile anatomice.

Simptomele tusei sunt catalogate in genere ca fiind acute (cele care dureaza mai putin de patru saptamani) sau cronice (cele care dureaza mai mult de patru saptamani). Si, desigur, orice parinte isi doreste un tratament cat mai natural pentru tusea copilului - in conditiile in care piata de medicamente este plina de medicamente pentru tuse.

Grintuss, un produs care modulează tusea, fără a o suprima, și care acționează protejând mucoasa

Din acest motiv Aboca a dezvoltat Grintuss, un produs care modulează tusea, fără a o suprima, și care acționează protejând mucoasa, calmând iritația și favorizând eliminarea mucusului. Datorită noii abordări terapeutice care stă la baza formulei, Grintuss este indicat atât în cazul tusei seci, cât și a celei productive, având efect rapid asupra simptomului, dar acționând în același timp și asupra cauzei: iritația mucoasei provocată de agenții infecțioși, dar și a agenților iritanți precum fumul, smogul, praful.

Remediul pentru tusea seaca si cea productiva  intr-un singur produs: Grintuss

Grintuss este disponibil în două formule diferite, ambele pe bază de ingrediente provenite din agricultură ecologică și fără gluten:

- una specifică pentru adulți și tineri începând cu vârsta de 12 ani, sub formă de sirop și comprimate, care poate fi utilizată chiar și de către persoanele în vârstă, de persoanele care suferă de celiachie, în timpul sarcinii și în timpul alăptării, cu consultarea prealabilă a medicului;

- una specifică pentru copii, începând de la vârsta de 1 an, sub formă de sirop, care calmează rapid atât tusea diurnă, cât și pe cea nocturnă, deosebit de frecventă la copii.

Produsele sunt dispozitive medicale CE 0373 și sunt disponibile in farmacii.

Pentru mai multe informații, accesați link-ul: www.grintuss.ro  

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII