Coșmarul unei mame: credea că bebe doarme in sling insă bebe era sufocat și murise. Iată cum trebuie purtat in siguranță un bebe in sling

Cosmarul unei mame: credea ca bebe doarme in sling insa bebe era sufocat si murise. Iata cum trebuie purtat in siguranta un bebe in sling

Coșmarul unei mame: credea că bebe doarme in sling insă bebe era sufocat și murise. Iată cum trebuie purtat in siguranță un bebe in sling

Aceasta mama a trait un cosmar. Credea ca bebe doarme in sling insa bebe era sufocat si murise. Băiețelul de trei săptămâni a murit sufocat într-un sling de pânză purtat de mama lui. Medicul legist a anunțat acest lucru după o autopsie.

•  Iata cum trebuie purtat in siguranta un bebe in sling

veti citi
Cel mai mare coșmar pentru o mamă ...
Ce s-a intâmplat
Cum trebuie purtat un bebe in sling
De la ce vârstă îți poți purta bebelusul in sling?
Despre slinguri si wrapuri mai citeste si
 

Cel mai mare coșmar pentru o mamă ...

O proaspata mamica din Australia credea că fiul ei Harvey dormea ​​liniștit într-un sling marsupiu, dar în realitate băiatul murise. Serviciul Australian de Sănătate a publicat pe retele sociale sfaturi despre cum trebuie purtat corect un bebeluș în sling.

Băiețelul de trei săptămâni a murit sufocat într-un sling de pânză purtat de mama lui. Medicul legist a anunțat acest lucru după o autopsie.

Ce s-a intâmplat

Din cauza pozitiei gatului - cu barbia pe piept - caile respiratorii ale bebelusului au fost blocate, ingreunandu-i bebelusului respiratia. În cele din urmă, Harvey s-a sufocat”, a spus medicul legist.

pericol sling bebelusi

Atunci cand s-a intamplat tragedia, mami Tattika se afla într-o clinica medicala cu fiul ei. Personalul medical de acolo a încercat să resusciteze copilul, dar ajutorul a venit prea târziu. Nici personalul centrului medical nici producătorul de slinguri nu au fost găsiți responsabili pentru moartea lui Harvey. Producătorul de slinguri avertizase despre pericolul de sufocare pe eticheta slingului.

Copilul trebuie purtat drept. Capul trebuie să fie bine sprijinit”, se spunea pe etichetă.

Cum trebuie purtat un bebe in sling

Serviciul Australian de Sănătate a publicat un comunicat cu privire la slingurile pentru bebelusi după moartea tragică a lui Harvey. Un ajutor este acronimul „TICS” (Tight, In view, Close, Keep chin off pest and Supported).

Cu alte cuvinte, slingul nu trebuie să fie prea larg. Trebuie să fii capabila să iti privesti copilul in ochi și să-l tii aproape de tine. Bărbia nu trebuie să se sprijine pe piept și în final copilul să fie bine sprijinit într-o poziție naturală.

Pentru Tattika, moartea bebelusului ei a fost ca si cum „inima i-a fost ruptă în milioane de bucăți”, a scris ea într-o postare pe Facebook.

De la ce vârstă îți poți purta bebelusul in sling?

Îți poți purta copilul încă de la naștere. Înainte de a cumpăra un sling / marsupiu, verificați întotdeauna cu atenție de la ce vârstă îl puteți folosi, acesta diferă în funcție de marcă. Până când mușchii gâtului bebelușului sunt suficient de puternici, sprijiniți-i cu materialul unei sling sau a unei tetiere într-un marsupiu.

Citeste in continuare Babywearing-ul sau purtarea bebelușului: 5 lucruri pe care nu le știai

Despre slinguri si wrapuri mai citeste si

Atentie slinguri care pot ucide

Vrei sa iti porti bebelusul in sling sau wrap? Aceasta este pozitia in care trebuie sa o faci.

Esti o mamica care are nevoie de sfaturi? 

Te asteptam pe forumul mamicilor de bebelusi pentru sfaturi si incurajari: Bebelusul - primele 365 zile din viata unei comori  Primele 365 zile si nopti. Casa nou nascutilor DC. Alaptare, colici, ingrijire, baite, nopti nedormite si multa dragoste. 

autor: desprecopii.com - Toate drepturile rezervate, desprecopii.com (c) 2023

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII