Voi v-ati gandit sa va asigurati evenimentul mult asteptat? Va ajuta asigurarea En Garde.

Voi v-ati gandit sa va asigurati evenimentul mult asteptat? Va ajuta asigurarea En Garde.

Voi v-ati gandit sa va asigurati evenimentul mult asteptat? Va ajuta asigurarea En Garde.

Asigurarea En Garde este valabilă pentru orice eveniment doar prin bilete.ro, cu plată online sau plată ramburs!  Pe scurt: achiziționezi biletele & asigurarea de eveniment, iar dacă nu poți ajunge... ai banii înapoi. Toți, toți.

Hmmm... si totusi. Ati auzit de legea lui Murphy? Ei bine, daca ceva poate sa mearga prost, va merge prost! Fie ai alunecat pe gheata din fata blocului si nu iti mai poti folosi piciorul, fie toddler-ul a uitat sa opreasca apa la baie si aveti inundatie... Nimeni nu vrea sa schimbe drumul spre concert cu drumul spre instalator. Sau sa dea meciul de fotbal pe o sesiune de pus piciorul in ghips. De aceea, Eurolife vine cu o solutie in ajutorul tau. Nu-l poate aduce pe Bon Jovi la tine acasa, dar iti poate da inapoi banii de bilet. Sa-ti fie ziua ceva mai dulce.

Viata parintilor este intotdeauna plina de neprevazut

Viata parintilor este intotdeauna plina de suprize, in majoritatea placute. Insa, exista si surprize din categoria celor pe care nu vrei sa le primesti.

De pilda, parintii stiu ca exact vineri seara, copilul poate incepe sa vomite, ca exact cu o zi inainte de a pleca in concediu copilul face o boala a copilariei sau ca ... pur si simplu, exact inainte unui concert pe care il astepti de 9 luni, cand totul e aranjat - cu bilete, babysitter si lista cu ce are de facut... sa faca o febra ingrijoratoare si sa nu iti mai arda de concert sau de a pleca de langa copilasul bolnavior.

Desi in acel moment nu iti pui aceasta intrebare, ea este insa foarte utila: exista o asigurare pentru cand ratezi astfel de evenimente?

Despre Asigurarea de eveniment En Garde

V-ati programat o seara romantica in doi, in weekend, v-ati cumparat bilete la film/teatru, ati gasit bona ideala, deci NIMIC nu va poate strica planurile, nu-i asa?

Asigurarea En Garde este valabilă pentru orice eveniment doar prin bilete.ro, cu plată online sau plată ramburs! Pe scurt: achiziționezi biletele & asigurarea de eveniment, iar dacă nu poți ajunge... ai banii înapoi. Toți, toți.

Lansata in parteneriat cu platforma online de vanzare – www.bilete.ro, aceasta este prima polita de asigurare din Romania dedicata protectiei celor care achizitioneaza bilete online la spectacole, respectiv evenimente culturale și sportive. Poate fi achizitionata simplu si rapid, in paralel cu procesul de achizitie al biletelor, direct de pe site-ul bilete.ro.

Iar principalul avantaj consta in recuperarea integrala a sumei aferenta biletelor cumparate, in cazul in care o situatie neprevazuta te împiedica sa iei parte la spectacol. Asigurarea se calculeaza ca procent din cosul de cumparaturi, respectiv 4,5% din pretul biletelor și este disponibila la toate achizitiile de pe site-ul partener, cu plata online sau ramburs la curier.

Produsul de asigurare En Garde acopera riscuri multiple care pot impiedica posesorul biletului sa ajunga la spectacol, printre care:

Diferite cazuri medicale (boli / accidente care implica spitalizare, recomandare de repaus la domiciliu, efectuarea de investigatii sau tratamente in data si la ora spectacolului);
Situatii familiale neprevazute (nasterea unui copil sau nepot, deces);
Cauze materiale - Daune materiale grave, survenite cu maxim 48 de ore înaintea datei și orei spectacolului pentru care a fost achiziționat biletul (incendii, inundatii,vandalism, jaf, );
Alte incidente (furtul biletului, greva transport in comun, defectiuni vehicul in drum spre spectacol, anulare / intarziere zbor).

Asigurarea poate fi contractata pentru evenimente care au loc pe teritoriul Romaniei de pe site-ul partener www.bilete.ro.

Fii En garde. Ia-ti asigurarea de eveniment de la Eurolife ERB Asigurari si ai banii înapoi! Stii tu, în caz de necaz.

 

✔️ Dacă ti-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informatii pot fi utile altor mămici sau tătici. Iți mulțumim anticipat ❣️