Avantajele unei tabere internationale pentru juniori

Avantajele unei tabere internationale pentru juniori

Avantajele unei tabere internationale pentru juniori

Parintii moderni isi pun din ce in ce mai des intrebarea – care este tabara cea mai potrivita pentru fiul meu de 12 ani? Dar pentru fiica mea de 10 ani?

Taberele internationale Mirunette se desfasoara in campusuri ale unor scoli sau licee din Marea Britanie si exista multe avantaje ale acestora.

Taberele internationale Mirunette pentru juniori sunt adresate in general copiilor cu varsta cuprinsa intre 8 si 14 ani.

Cum sunt organizate taberele Mirunette?

Poate cel mai important aspect este tipul de campus. Taberele internationale pentru juniori se desfasoara in campusuri “inchise”, imprejmuite, cu acces controlat si cu un numar mare de adulti (directori, profesori, coordonatori activitati si supraveghetori) prezenti in campus.

De asemenea, campusurile se afla in general la marginea oraselor sau chiar “in the countryside”, aspect care contribuie la sentimentul de siguranta. Sunt rare taberele pentru juniori care sa se desfasoare in centrul unor orase mari si aglomerate ca Londra, Manchester sau Birmingham. In schimb, locatiile se afla langa orase mai mici cum ar fi Rugby, Caversham, Dover sau Bromsgrove. Toate aceste orase au intre 20 000 si 50 000 locuitori, fiind astfel o destinatie potrivita pentru o excursie de dupa-amiaza, insa oferind in acelasi timp si sentimentul de siguranta si familiaritate al unui orasel de provincie tipic britanic.

Ce facilitati au taberele Mirunette?

Facilitatile din campusurile scolare care gazduiesc aceste tabere sunt cu adevarat impresionante! Astfel, copiii care participa la o tabara de vara intr-o scoala de tip boarding au acces la: terenuri imense de joaca in aer liber, spatii verzi, piscina acoperita, sala de sport, sali de clasa moderne, sala de spectacole, studiouri de dans, ateliere de pictura/desen si lista poate continua.

Tabere Internationale De Grup Vara 2019!
<<< vezi aici catalogul.

Programul unei tabere pentru juniori este alcatuit astfel incat copiii sa fie ocupati de dimineata pana seara. Cursuri de limba engleza, activitati distractive, dar si educative, sporturi, jocuri, concursuri, excursii si vizite – toate acestea sub supravegherea coordonatorilor din campus.

Ce program au aceste tabere?

Programul taberelor de vara include si cursuri de limba engleza – astfel, tinerii din toata lumea pot dialoga in limba engleza pe diverse teme de actualitate, sub indrumarea profesorilor vorbitori nativi de limba engleza! In fiecare an, sute de copii si tineri romani se intorc din tabara cu multi prieteni noi si cu un minunat accent britanic!

Excursiile incluse in programul taberei au loc in parcuri tematice, parcuri safari sau parcuri de distractii destinate varstei lor. Daca in taberele pentru adolescenti (Teens), excursiile sunt in orase mari ca Londra, Oxford sau Liverpool, copiii mai mici vor vizita locatii ca: Harry Potter Studios, Legoland, Longleat Safari Park, Chessington World of Adventures sau Drayton Manor Theme Park!

Un alt aspect important: scolile care gazduiesc taberele pentru juniori sunt scoli de renume din Anglia - boarding schools de top

Un alt aspect important: scolile care gazduiesc taberele pentru juniori sunt scoli de renume din Anglia - boarding schools de top cu rezultate remarcabile si cu elevi care dupa absolvire continua studiile cu succes la universitatile de top din UK, SUA sau Elvetia. Este cazul Bromsgrove School, Clifton College, Rugby School sau Fettes College.

Taberele pentru juniori reprezinta alegerea cea mai potrivita pentru vacanta copiilor cu varste intre 8 si 14 ani

Toate aceste aspecte duc spre o singura concluzie – taberele pentru juniori reprezinta alegerea cea mai potrivita pentru vacanta copiilor cu varste intre 8 si 14 ani, care vor experimenta cultura britanica si se vor juca si distra, exersand in acelasi timp limba engleza si facandu-si prieteni noi din alte tari, totul intr-un mediu sigur si sub coordonarea unor profesionisti!

Mai multe informatii despre taberele internationale sau despre alte proiecte marca Mirunette Education se pot obtine la numarul de telefon 0735 159 626, la adresa de e-mail office@mirunette.ro sau pe site-ul: www.mirunette.ro/tabere-de-vara/tabere-engleza-boarding-school-uk. 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Timp liber

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 2 comentarii

 1. Adriana M.
  Adriana M.trimis la 5/4/2019

  Eu sunt in cautarea unei astfel de tabere pentru fiul meu insa am o intrebare - el are diabet, exista posiblitatea unei alimentatii speciale pentru acesti copii?

  Raspunde la acest comentariu
 2. StefanA
  StefanAtrimis la 5/4/2019

  Noi locuim in Germania insa as vrea sa imi trimit copiii (2 - 10 ani si 13 ani) in aceata tabara. Se pot atasa si ei la grupul acesta?

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII